POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Najboljši mobilnik za leto 2016 je...
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Najboljši mobilnik za leto 2016 je... 
Pri podjetju OnePlus so vendarle prišli na račun najzahtevnejši uporabniki storitev mobilne telefonije, saj je telefonski gigant predstavil po mnenju mnogih najboljši pametni mobilni telefon Android doslej. Govorice o mobilniku OnePlus 2 so se izkazala za pravilne, saj je novost opremljena s 5,5-palčno diagonalo ločljivosti bodisi 1.920 x 1.080 slikovnih točk, vgrajenim pomnilnikom z do 64 gigabajti prostora, spletno kamero ločljivosti pet milijonov točk ter digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk z optičnim in laserskim samodejnim ostrenjem ter dvojno bliskavico LED. Za tekoče poganjanje aplikacij in mobilnega operacisjkega sistema Android pa je na razpolago zmogljiv štirijedrni procesor Qualcomm Snapdragon 810.

Šibkejša različica pametnega mobilnega telefona OnePlus 2 je opremljena z vgrajenim pomnilnikom s 16 gigabajti prostora in tremi gigabajti sistemskega pomnilnika, medtem ko zmogljivejša inačica razpolaga s 64 gigabajti prostora in kar štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Ker novost ne razpolaga z režo za pomnilniško kartico microSD, bo potrebno pri nakupu paziti, da bomo izbrali inačico z dovolj prostora za shranjevanje podatkov. Obe različici razpolagata s hitrim vmesnikom USB Type-C oziroma USB 3.1, ki je na obeh straneh enak, kar pomeni, da nam ne bo več treba preverjati, ali je odprtina postavljena pravilno ali na glavo, baterija kapacitete 3.300 miliamper ur pa bo zadoščala za celodnevno delovanje brez potrebe po dodatnem polnjenju.
Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona Oneplus 2 je pričakovano nameščen najboljši mobilni operacijski sistem Android OxygenOS, ki temelji na osnovi Androida 5.1. Lollipop. Novost vsaj glede na to kaj ponuja ni pretirano draga, saj bo za šibkejšo inačico s 16 gigabajti prostora potrebno odšteti preračunanih 300 evrov, za zmogljivejšo s 64 gigabajti prostora pa preračunanih 350 evrov. Prvi kupci bodo nadvse zanimivi pametni mobilni telefon prejeli že 11. avgusta letos.

Vir: RN

Video:https://www.youtube.com/watch?v=91av8wCH7CI


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu