POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Prvi mobilnik z 256 GB prostora
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Prvi mobilnik z 256 GB prostora 
Uporabniki pametnih mobilnih telefonov imajo pogosto težave s pomanjkanjem pomnilnika za shranjevanje podatkov, saj reže za pomnilniško kartico microSD ni na voljo. Zaradi tega so inženirji podjetja Asus pripravili prvi pametni mobilni telefon, na katerega lahko shranimo kar 256 gigabajtov podatkov. Novi mobilnik bo seveda kot nalašč predvsem za tiste, ki na mobilnik radi shranjujejo raznovrstne večpredstavnostne vsebine, predvsem pa visokoločljive video posnetke.

Pametni mobilni telefon Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition poleg vgrajenega pomnilnika kapacitete 256 gigabajtov ponuja še nadvse zanimivo strojno opremo. Novost je namreč opremljena s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk in zaščitnim steklom Gorilla Glass 3, Intelovim štirijedrnim procesorjem Atom Z3580 frekvence 2,5 gigahercev, vgrajeno grafično kartico PowerVR G6430 in kar štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Tu so na voljo še reža za pomnilniške kartice microSD do kapacitete 128 gigabajtov , digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in spletna kamera ločljivosti pet milijonov slikovnih točk. Da mobilniku ne bi prehitro zmanjkalo moči je poskrbljeno z baterijo zmogljivosti 3.000 miliamper ur, na na vgrajenem pomnilniku pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 5.0 Lollipop s prirejenim vmesnikom.
Pametni mobilni telefon Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition bo sprva naprodaj le v Braziliji, na prodajne police na bo prispel v mesecu septembru. Maloprodajna cena nadvse zanimive novosti žal ni bila razkrita.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=xn9oK4NhLnk


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu