POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Super recept, ki takoj odmaši nos, odpravi glavobol, prehlad
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Super recept, ki takoj odmaši nos, odpravi glavobol, prehlad 
Super recept, ki takoj odmaši nos, odpravi glavobol in prehlad!
Ne posegajte več po tabletah in zdravilih, pripravite si ta super recept, ki je tako močan, da lahko lajša mnogo katero bolezensko tegobo. Prepričajte se sami!

S prvimi deževnimi obdobji, s hladnimi dnevi, prihajajo virusi in bakterije. Če tudi vas pogosto pestijo prehladi, zamašen nos, glavobol, gripa in ostale težave, potem je to pravi nasvet za vas.

Preden posežete po kupljenih zdravilih iz lekarne, ki blažijo simptome gripe, prehlada, bolečine, poskušajte raje to doseči na naraven način. Ta recept je zelo močan in tudi poceni. Naredili ga boste hitro, prihranili kak dinar in še naraven je.

Zelo dober zaveznik v boju proti boleznim je hren. Stari pregovor pravi: Redkvica je vredna brona, repa srebra, hren pa zlata!

Super zdravilo pripravite iz sveže naribanega hrena, tega dajte v manjši steklen kozarec in ga prelijte z jabolčnim kisom. Tako zmes zaprite in hranite na sobni temperaturi deset dni. Vsak dan premešajte.

Po tem času je zdravilo pripravljeno. Večkrat na dan ga odprite in globoko vdihavajte nekaj minut. Vzamete lahko tudi bombažno krpico, jo namočite in imate kot obkladek na čeku ali zatilju vsaj pol ure.

Če ste že bolni, terapija traja pet dni in pozdravili boste prehlad, zamašeni nos, sinuse in glavobol. Če niste bolni, preventivno vdihavajte pripravek enkrat na dan.



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu