POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Pametni telefon cenejši od pice
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Pametni telefon cenejši od pice 
Vse cenejši pametni telefoni niso presenečenje. Medtem ko so medije pred samo dobrim letom dni presenetile napovedi o pametnih telefonih za manj kot 100 evrov, pa so pri korejskemu gigantu LG naredili še en korak dlje. V sodelovanju z ameriškim Walmartom, verigo prodajnih lokacij v ameriških predmestjih in na ruralnih področjih, je LG ponudil do zdaj brez dvoma najcenejši pametni telefon.

Za zgolj 9,82 ameriškega dolarja oziroma dobrih devet evrov je mogoče kupiti pametni telefon. Cena je tako nižja od ene same pice. Na tem mestu se poraja vprašanje, kaj končni kupec za omenjeno ceno dobi. Pametni telefon LG16 ponuja 3,8-palčni zaslon. Napravo poganja dvojedrni 1,2-gigaherčni procesor. Nameščen je operacijski sistem Android, in sicer v verziji 4.4 KitKat. Na voljo so štirje gigabajti prostora s priloženo kartico microSD. Specifikacije tako niso najboljše, vendar pa so glede na ceno vsekakor dovolj. To velja tudi za kamero na hrbtni strani naprave, ki ima tri megapike.
 
Brez dvoma gre za določeno obliko kampanje, ki bi uporabnike privabila k obisku trgovin Walmart oziroma nakupu na spletni strani. Hkrati pa je omenjena ponudba pomemben korak k temu, da bodo pametni telefoni postali dosegljivi večini prebivalcev na tem svetu.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=8zk7y0LPjwI


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu