POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Terme Dobrna - kjer je lepo biti upokojenec
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Terme Dobrna - kjer je lepo biti upokojenec 
Lepo je biti upokojenec v Termah Dobrna
Ob koriščenju paketa vam PODARIMO PREVOZ, POSVET PRI ZDRAVNIKU, BREZ DOPLAČILA ZA ENOPOSTELJNO SOBO ter pri 10-dnevnem bivanju PODARIMO 11. DAN (namestitve in polpenzion). Več o paketu: tukaj.

V Termah Dobrna se trudimo in poskušamo pakete prilagoditi vsem starostnim skupinam. Prisluhnili smo upokojencem, ki so si svoj oddih želeli preživeti v naših termah, vendar nimajo avtomobila, vozniškega izpita ali pa samo ne vozijo radi.  Olajšati smo vam želeli prihod k nam in vam odvzeti stres zaradi vožnje in potovanja.

Pripravljen imamo paket LEPO JE BITI UPOKOJENEC, ki vključuje brezplačen prevoz od doma do term in nazaj.

Paket med drugimi vključuje:

polpenzion
neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo v hotelu Vita
1× POSVET PRI ZDRAVNIKU ter ZDRAVSTVENE STORITVE: pri 5× polpenzion - 2× zdravstveni storitvi, pri 7× polpenzion - 3× zdravstvene storitve in pri 10=11× polpenzion - 5× zdravstvenih storitev
1× vstop v Deželo savn …
Več o paketu si lahko preberete tukaj.

Informacije in rezervacije: 080 22 10; info@terme-dobrna.si

Hotel VITA****
Nahaja se ob samem vstopu v kompleks zdravilišča. Navdušila vas bo čudovita okolica, energijsko poln zdraviliški park, številne peš in kolesarske poti ter lepote kraja in njegove okolice. Je najmlajši hotel, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho in za dobro počutje poskrbi bogata kulinarika, razvajanja v masažno lepotnem centru La Vita Spa & Beauty, bazeni s termalno vodo, Dežela savn. Obisk Medicinskega centra vas bo navdal z odličnostjo občutka, da ste nekaj postorili za svoje zdravje.



Depandansa Vila Higiea****
Zgrajena je bila leta 1855, in je kljub prenovam ohranila nostalgičnost in pridih bogate tradicije, udobnost bivanja pa dopolnjujejo pogledi na gozdove in zdraviliški park. Tukaj boste umirili misli in obnovili dobro počutje. Vila Higiea je približno 50 metrov oddaljena od hotela Vita.



Hotel Park***
Hotel je primeren za vse, ki si želijo preživljati prosti čas v zelenem in čistem kraju, ob izrednem okolju zdraviliškega parka in sosednjih gozdov. V Hotelu Park so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki (omejeno število sob, vstop malim hišnim ljubljenčkom v restavracijo hotela ni dovoljen).



Raznovrstna ponudba wellnes centra vas vabi, da se sprostite v bazenih s termalno vodo in Deželi savn, razvajate svoje telo v masažno lepotnem centru La Vita Spa & Beauty in tako pozabite na skrbi in preženete posledice vsakodnevnega stresa.



V energijskem okolju boste našli trenutke miru, uživanja in si nabrali novih moči za življenje. V sklopu zdraviliššča deluje tudi medicinski center, kjer smo na osnovi 600- letne tradicije združili sodobne medicinske pristope z naravnimi danostmi.

Neokrnjena narava, dvestoletni kostanji in čudovit Zdraviliški park, ki velja za enega najlepših v Evropi, termalna voda, zdrava prehrana in veliko možnosti za rekreacijo v športnem parku in predvsem bogati okolici, bogati z gozdovi, so razlogi, da obiščete Terme Dobrna, najstarejše delujoče termalno zdravilišče v Sloveniji.



AKCIJSKE PONUDBE:

Poletne počitnice v naravi - od 25.06. do 04.09.2016
Cena na dan na osebo v hotelu Park*** že za 38,90 €. Ponudba vključuje polpenzion, neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo, 1x družinski izlet v Mini ZOO Land (lasten prevoz), animacijski program… Ugodnosti za otroke: 1 otrok do 12. leta in 2. otrok do 4. leta brezplačno bivanje (bivanje, polpenzion, neomejeno kopanje).

Več: tukaj

Mini oddih v Termah Dobrna - od 04.09. do 28.10.2016
ZA VAŠ ODKLOP NA ODDIHU:
- vstop v Deželo savn
- well in medico bon v višini 5,00 €
- kopanje v termalni vodi ...

Že od 36,90 € na osebo na dan

Več: tukaj

Lepo je biti upokojenec
Vse upokojence, ki rezervirajo program Lepo je biti upokojenec, BREZPLAČNO PRIPELJEMO od doma do Term Dobrna in nazaj. Pri bivanju 10 dni vam 11 dan podarimo (bivanje in polpenzion). Brez doplačila za enoposteljno sobo.
Več: tukaj

Sloveča tradicija, ki sega v 15. stoletje, podnebje in čudovito naravno okolje, sprostitev, kvalitetna nega in oskrba, razvedrilo - vse to so dejavniki, ki že od nekdaj privabljajo k nam goste iz vsega sveta. Srce zdravilišča je termalni vrelec, ki ga najdemo v srednjem delu Zdraviliškega doma.

Termalna voda Dobrne je brez barve, duha in okusa. Prihaja iz globine 1.200 m in ima temperaturo 36 stopinj. Topli vrelec na Dobrni so poznali že stari Kelti in Rimljani. Leta 1403 se je voda prvič uporabljala v zdravstvene namene.


Dobrodošli v Termah Dobrna, kjer je dobro počutje že stoletja doma!
Terme Dobrna d.d.
Dobrna 50, 3204 Dobrna
Telefon: 080 22 10
Spletna stran: tukaj



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu