POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
10 nepogrešljivih aplikacij za na potovanje
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek 10 nepogrešljivih aplikacij za na potovanje 
Če ob besedi potovanje, pa naj bo to službeno ali družinsko, pomislite na stres, neugodje in nujno zlo, potem si preberite spodnji seznam aplikacij, ki vam bodo zagotovo olajšale in polepšale vaše naslednje počitnice.

Hopper – Brezplačna aplikacija uporabniku omogoča, da hitro in enostavno najde ustrezen letalski let, ne glede na to kje se uporabnik nahaja. Različne barve (na sliki) pomenijo različne cenovne range in zato je iskanje najugodnejše opcije zelo prikladno. Hopper med drugim tudi opozori uporabnika kdaj je naprimernejši čas za nakup karte in kdaj cene kart padajo.  (iOS in Android)
FlightView Flight Tracker – Še ena v vrsti aplikacij, ki omogoča iskanje letalskih letov in mnogo več dodatnih funkcij, ki lahko olajšajo še tako naporno potovanje. Aplikacija uporabniku sporoča številke terminalov, vhode, zamude letov, vremensko napoved (trenutne lokacije in končne destinacije) ter podatke o prtljagi. Sicer obstaja brezplačna verzija aplikacije, vendar ta podpira oglase, ki lahko močno upočasnijo delovanje aplikacije. (iOS in Android)
LoungeBuddy – Ste se že kdaj znašli v situaciji, da je bil vaš let odpovedan? Kaj pa zdaj? Z aplikacijo LoungeBuddy je čakanje v čakalnicah veliko bolj znosno. Brezplačna aplikacija vam omogoča, da najdete sebi primerno čakalnico. Preverite lahko ocene predhodnikov, slike in ponudbo, vse kar morate narediti pa je, da si ustvarite vaš "popotniški/letalski" profil, vse ostalo LoungeBuddy stori namesto vas.  (iOS in Android)
DUFL – Aplikacija, ki vas odreši mukotrpnega pakiranja na službena potovanja. Uporabnik se registrira v aplikacijo in DUFL mu pošlje velik kovček, nato uporabnik napolni kovček s potrebnimi stvarmi in ga pošlje nazaj. DUFL kovček oz. vsebino kovčka poslika, naredi "inventuro", očisti in shrani. Ko pride čas potovanja, uporabnik preko aplikacije izbere kaj vse bi si želel imeti na potovanje in zadeve označi v aplikaciji, ki potem poskrbi, da kovček z zahtevanimi stvarmi čaka uporabnika v hotelu, kjer bo nastanjen. Na koncu DUFL spet poskrbi za čiščenje in shranjevanje stvari. Cena storitve: 10$ na mesec in 99$ na potovanje (iOS in Android)
HotelTonight – Brezplačna aplikacija, katere največja konkurenčna prednost je takojšnjost, uporabniku glede na njegovo lokacijo ponudi najugodnejše hotelske nastanitve. Kot nalašč za razne nepredvidljive dogodke in pripetljaje na potovanjih. Podjetje sodeluje z vsemi večjimi mesti po svetu, možna pa je tudi rezervacija sob do enega tedna vnaprej. (iOS in Android)
LoLa – Nova aplikacija, ki kombinira "chat tehnologijo", umetno inteligenco in vlogo človeškega potovalnega agenta. Večino časa uporabnik klepeta z dejanskim človekom, ki pa mu računalnik pomaga pri iskanju letov, avtomobilov, hotelov in vse to glede na uporabnikove preference in predhodnja potovanja z aplikcaijo LoLa. Aplikacija je trenutno brezplačna, vendar temelji na načelu povabila. Torej vsi zainteresirani si najprej morajo prenesti iOS aplikacijo in tako se uvrstijo na čakalno listo.
Avast Wi-Fi Finder – Aplikacija, ki ima dva glavna namena.  Prvo, aplikacija pokaže vsa Wi-Fi omrežja v uporabnikovi bližini, ne glede na to ali so javna ali zasebna. Drugo in pomembneje, aplikacija razkrije katero omrežje je varno in kako je zavarovano. Kot bonus pa aplikacija kaže moč signala, hitrost povezave in ocene zanesljivosti s strani ostalih uporabnikov. Obstaja celo zemljevid, ki uporabnika vodi do zanesljivih in varnih omrežij. (iOS in Android)
MobileDay – Aplikacija, ki prihrani uporabnikov čas, ko mora opraviti konferenčni klic na poti, ali ko enostavno uporabnik ne zmore sam uskladiti vseh klicev. Brezplačna aplikacija opozarja na prihajajoče klice, z enim klikom obvesti kolege o morebitni zamudi itd. Testi so pokazali, da aplikacija omogoča tekoče delovne dni, posebej tistim, ki so veliko na poti. (iOS in Android)
Gogobot – Brezplačna aplikacija, ki uporabniku glede na njegovo lokacijo (lahko se seveda išče tudi drugod) predlaga restavracije, klube in razne aktualne aktivnosti po številnih mestih. O vsem je možno prebrati tudi revizije in ocene predhodnih uporabnikov, da se dobi občutek pred samo odločitvijo za neko gostilno, ali določen festival recimo. Zadnja verzija iOS aplikacija vključuje tudi umetno inteligenco, ki v predloge računa tudi vreme, del dneva itd. (iOS in Android)
Expensify – Ena najtežjih nalog med potovanji je gotovo skrb glede vseh stroškov kajne? Aplikacija Expensify dela ravno to namesto vas. Vse kar morate storiti je, da sproti slikate račune, ki jih aplikcaija sama združi v končno poročilo. Dodatna možnost je tudi sinhronizacija s kreditno kartico. Sicer brezplačna aplikacija je na voljo tudi v bolj poslovni obliki, ki pa zahteva mesečno naročnino v višini 5$. (iOS in Android)

Vir: RN


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu