POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Spremenite svoj pametni telefon v prenosni računalnik za 90€
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Spremenite svoj pametni telefon v prenosni računalnik za 90€ 
Dandanes si življenje brez pametnega mobilnega telefona  težko predstavljamo, saj ga že na vsakem koraku uporabljamo tako za opravljanje dela kot za preživljanje prostega časa. Kmalu bo to še težje, saj bo priljubljena mobilna naprava nadomestila tudi naš prenosni računalnik. Zasluge za to gredo mlademu start-up podjetju Andromium, saj so njegovi inženirji za pametne mobilne telefone pripravili namensko ohišje z zaslonom Superbook, ki mobilno napravo v trenutku spremeni v praktičen kompaktni prenosnik. Za to je potrebo le, da naš pametni mobilni telefon Android povežemo z zunanjim ohišjem preko namenskega kabla microUSB ali USB-C.

Namensko ohišje z zaslonom Superbook je združljivo z vsemi novejšimi pametnimi mobilnimi telefoni Android, ki podpirajo tehnologijo USB-OTG, vključno s telefoni, kot so Samsung Galaxy in Note, LG, Nexus, HTC, Sony Xperia, Blu, Huawei in drugi. Ob priklopu pametnega mobilnega telefona dobimo kompaktni prenosni računalnik, ki je opremljen z 11,6-palčnim (29,5-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 768p in vgrajeno baterijo, ki nudi do osemurno avtonomijo delovanja in jo lahko uporabimo tudi za polnjenje mobilnega telefona.
Ohišje meri 19,3 x 28,7 x 1.8 centimetrov in tehta 0,9 kilograma, poleg polne tipkovnice pa ponuja še specifične tipke za Android in navigacijsko ploščo. Novost za nameček ni niti pretirano draga, saj je vstopna različica preračunano postavljena na 90 evrov (bit.ly/Superbook-RN). Prvi kupci bodo novost prejeli februarja prihodnje leto.

Vir: RN
Video:  https://www.youtube.com/watch?v=9GkMX2JJkAc


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu