POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
7 najdražjih pametnih telefonov, ki jih lahko kupite takoj
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek 7 najdražjih pametnih telefonov, ki jih lahko kupite takoj 
Vsi govorimo o Applu in Samsungu, medtem ko se pravo razkošje skriva nedaleč stran. Če imate debelo (zares debelo) denarnico, če se želite nekoliko pohvaliti pred vašimi prijatelji, ker navsezadnje, le kdo se ne bi, potem je spodnji seznam kot nalašč za vas. Predstavljamo vam najdražje in najprestižnejše pametne telefone, ki jih je svet kdajkoli videl.

6. Mobiado Grand Touch em Marble (2.775 eur) - Ja res je, pametni telefon zgrajen iz marmorja. Če ne verjamete poglejte sliko. Mnogi bi pomislili, da ja Mobiado Grand Touch ravno zaradi marmornatega ohišja zelo težek, vendar ko iz žepa potegnete to eleganco in gladkost, verjemite, da noben ne bo pomislil na to kako težek je v resnici telefon, temveč bodo vsi osupli ob pogledu nanj. Ostali modeli Mobiada med drugim vsebujejo tudi ebenovino in granit. Zares prestižni telefon.

5. Lamborghini Tonino Lamborghini 88 Tauri (4.700 eur) - Tako kot je Lamborghini znan po svoji prestižnih in dih jemajočih avtomobilih, tako tudi na področju mobilne telefonije ne zaostaja za veliko. Sicer naj bi ta model pametnega telefona imel nekoli staromodne specifike in funkcije, ki niso zadnji krik "tehnološke mode", vendar jeklo in pravo usnje, ki gradita ohišje telefona povsem zasenčita tehnološko plat notranjosti naprave. Če se ljudje na cesti stalno obračajo za Lamborghinijevimi jeklenimi konički, potem bodo brez dvoma vse oči uprte v ta "dirkalni pametni telefon".

4. Gresso Regal Gold (5.400 eur) - Kot že samo ime pove je Gresso Regal Gold zgrajen iz zlata. In kaj je to tako posebnega? To zlato je 18-karatno in teh 5.400 eur plačate samo in zgolj zaradi izgleda, kajti tehnikalij naprave niso niti približno tako navdušujoče kot njenja zunanjost.

3. Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC (14.200 eur) - Sedaj pa številke začnejo strmo naraščati. Ko je govora o pametnem telefonu podjetja Sirin, se debelina denarnice podvoji ali skoraj potroji. Telefon o katerem smo že pisali, telefon za ultra-selektivne in ultra-bogate posameznike. Telefon zgrajen iz belega usnja, karbonske teksture in vlitih črnih diamantov. Podatek, da je podjetje Sirin za svojo ciljno publiko izbralo "Hollywoodske" zvezde prav nič ne preseneča. Solarin med drugim velja za najbolj varen pametni telefon na tržišču, vendar je vprašanje ali dandanes sploh še lahko govorimo o varnosti.

2. Vertu New Signature Touch (17.700 eur) - Pametni telefoni Vertu premorejo milo rečeno posebne značilnosti. Verjeli ali ne, s tem telefonom imate 24 ur/dan na voljo "pomočnika", ki ga lahko pokličete ali mu pošljete sporočilo, da naj naredi za vas karkoli vam srce poželi, kjerkoli pač že ste. Vertu telefoni so prešiti s krokodiljo kožo, kožo kuščarjev in ostalim luksuznim usnjem. Verjetno bi številni borci za pravice živali imeli kar nekaj pripomb, vendar v svetu kjer denar še vedno vlada, enostavno vemo rezultat tega dvoboja kajne?

1. Goldvish Eclipse z diamanti in črno aligatorjevo kožo (32.800 eur) - Brez srahu! Obstajajo namreč cenovno ugodni (sarkazem) modeli tega prestižnega pametnega telefona, ki so prav tako oblečeni v aligatorjevo kožo. Tisto kar pa višino cene divgne do neba, so diamanti.

Vir: RN


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu