POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Telefoni Nokia se zagotovo vračajo in to v velikem slogu
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Telefoni Nokia se zagotovo vračajo in to v velikem slogu 
Družba HMD Global je že pred letom dni dobila v roke licenco za uporabo blagovne znamke Nokia za pametne mobilne telefone, in sicer za obdobje vsaj desetih let. Vse več spletnih govoric nakazuje na to, da bomo prvi telefon blagovne znamke Nokia na trgu ugledali že pred koncem letošnjega leta. Za družbo HMD Global jih bo proizvajalo podjetje Foxcon, ki ima že več let sloves proizvajalca kakovostnih izdelkov.

Da je pametni mobilni telefon Nokia D1C že nared za prodajo, pa so nedavno potrdili še zanesenjaki spletne strani AnTuTu. Ti so izmerili zmogljivost nove naprave in razkrili nekaj strojnih komponent novosti. Telefon se je pri preizkušanju z merilnim programom AnTuTu zelo dobro obnesel, saj je v enojedrnem načinu dosegel med 656 in 682 točk, v večjedrnem načinu pa med 2.745 in 3.229 točk.
Mobilni telefon srednjega cenovnega razreda Nokia D1C bo opremljen z osemjedrnim procesorjem Snapdragon 430 frekvence 1,4 gigahercev, vgrajeno grafično kartico Adreno 505 in tremi gigabajti sistemskega pomnilnika. Za izris grafičnih vsebin naj bi bil na voljo zaslon OLED s 5,2-palčno (13,2-centimetrsko) ali 5,5-palčno (14-centimetrsko) diagonalo ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk. Za zajem fotografij naj bi bil na voljo fotoaparat ločljivosti 22,6 milijonov točk, za shranjevanje podatkov pa pomnilnik kapacitete 32 gigabajtov. Na slednje pa bo nameščen mobilni operacijski sistem Android 7.0 Nougat, ki je med uporabniki že požel veliko pozitivnih kritik.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=8PM97Bzgilc


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu