POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Prepogljiv telefon Samsung kmalu na prodajnih policah?
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Prepogljiv telefon Samsung kmalu na prodajnih policah? 
Podjetje Samsung je v prvi polovici letošnjega leta presenetilo z inovativnim zaslonom, ki bo poskrbel za revolucijo med potrošniško elektroniko. Predstavilo je 5,7-palčni (14,5-centimetrski) zaslon OLED, ki ga lahko upogibamo, prepogibamo in zvijamo v rolo. Podjetje Samsung je upogljivi zaslon pripravljajo več let, zdaj pa je novost dovolj izpopolnjena, da bi jo lahko kaj kmalu uporabljali za izdelavo zanimivih elektronskih naprav. Inovativni zaslon podjetja Samsung omogoča izris slik v ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih točk, v debelino meri le 0,3 milimetre in tehta zgolj pet gramov.

Da je podjetje Samsung pripravljeno na začetek prodaje prvega popolnoma prepogljivega pametnega mobilnega telefona z upogljivim zaslonom, kaže patent, ki mu ga je nedavno podelil južnokorejski patentni urad (Korean Intellectural Property Office). Iz patenta je razvidno, da bo novi telefon mogoče prepogniti na pol, kar pomeni, da ga bomo lahko pospravili tudi v najtanjše žepe. Poleg tega bo opremljen z zunanjim zaslonom, kar pomeni, da bodo vse ključne informacije vedno na dosegu roke.
Podjetje Samsung naj bi prepogljivi pametni mobilni telefon ponudilo v prodajo že naslednje leto. Prvi pametni mobilni telefoni podjetja Samsung, ki bodo revolucionirali področje mobilne telefonije, bodo izdelani v okviru družine Galaxy X in bodo po vsej verjetnosti tudi pregrešno dragi.

Vir: RN
Video:  https://www.youtube.com/watch?v=EX3_sSwiWIk


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu