POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Triki: Tako lahko odpravite najbolj trdovratne madeže
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Triki: Tako lahko odpravite najbolj trdovratne madeže 
V prispevku boste našli odlične ideje, s katerimi boste zelo hitro in brez strupenih kemikalij odpravili najbolj trdovratne madeže.



Četudi zelo pazimo, se nam zgodi, da polijemo kavo po najlepšemu kosu oblačila, se zamažemo s čokolado ali kečapom. Kako vse te trdovratne madeže odstraniti? Nič lažjega!

Madeži od kečapa
Madeže od kečapa boste najhitreje odpravili z vinskim kisom. Kosem vate potopite v kis, nato pa potapkajte po madežu, dobro ga razmočite. Počakajte deset minut, nato na madež kanite še kapljico detergenta za pomivanje posode in s staro zobno ščetko madež dobro zdrgnite. Nato operite v pralnem stroju. Madeža ne bo več.

Mastni madeži
Zelo trdovratni so tudi madeži od maščobe. A hitro se jih boste znebili, če boste na madež kanili najprej nekaj vode, nato pa čez posuli kuhinjsko sol. Ne varčujte z njo. Nato pustite nekaj minut, nato pa jo še malce vtrite v madež. Operite kot običajno.

Madeži od rdečega vina
Sliši se nenavadno, toda te madeže boste še najhitreje odstranili z belim vinom. Čez madež polijete belo vino, pustite nekaj minut, nato pa operete kot običajno.

Madeži od kave
Kavne madeže boste odpravili s sodo bikarbono in kisom. Naredite mešanico teh dveh sestavin, nato pa namažite madež. Pustite delovati nekaj minut, nato pa zdrgnite še s staro ščetko za zobe. Operite kot običajno.



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Super živilo, ki v 7 dneh obnovi sklepe in odpravi bolečino v kosteh, hrbtenici, križu ...

To je želatina. Zelo zdravilna je, ščiti pred osteoartrozo in osteoporozo. Dokazano je, da zdravi sklepe, blaži bolečino v kosteh, hrbtenici, križu, vratu …

S tem preprostim receptom lahko zelo hitro uredite vaše zdravstvene težave. Potrebujete le eno žličko (pet gramov) želatine, pomešate jo z decilitrom hladne vode in pustite čez noč. Takoj naslednje jutro pa tako pripravljeno želatino dajte v čaj, sok ali mlačno vodo in popijte na tešče.

Vztrajajte mesec dni, nato naredite šest mesecev odmora in spet ponovite.

Tisti, ki so ta recept preizkusili, trdijo, da so občutili prve spremembe na bolje že po sedmih dneh jemanja.

Splača se vam poskusiti. Želatina krepi kosti, odpravlja vnetja, ščiti pred osteoporozo, pospešuje metabolizem, vrača koži elastičnost, krepi mišice, tetive in polepša kožo.



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu