POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Legendarna Nokia 3310 se vrača na prodajne police
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Legendarna Nokia 3310 se vrača na prodajne police 
Legendarni mobilni telefon Nokia 3310 si je leta 2000 prislužil naziv neuničljivega telefona. Ta je bil med uporabniki storitev mobilne telefonije dobro poznan tudi po legendarnih igrah Snake in Space Impact, trgovcem pa je na račun njegove takratne superiornosti uspelo prodati kar 126 milijonov enot. Kot vse kaže, pa ima Nokia namen omenjeni telefon (v posodobljeni različici) ponovno ponuditi v prodajo.

Čeprav podrobnosti o posodobljeni različici mobilnega telefona Nokia 3310 še niso bile razkrite, verjamemo, da bo ta namenjen manj zahtevnim uporabnikom, njegova glavna aduta pa naj bi bila odpornost na udarce in baterija z večtedensko avtonomijo delovanja. Telefon bo naprodaj tudi v evropskem prostoru, sodeč po spletnih govoricah pa bo zelo dostopen. Evropski trgovci naj bi namreč zanj zahtevali manj kot 60 evrov. Če bo tako, verjamemo, da bo ponovno prodajna uspešnica.
Poleg posodobljene različice telefona 3310 pa naj bi Nokia v prodajo ponudila še dve družini pametnih mobilnih telefonov (Nokia 5 in Nokia 3), ki naj bi bili primerni tudi za nekoliko zahtevnejša opravila. Glede na spletne govorice naj bi bili pametni telefoni družine Nokia 5 opremljeni s 13,2-centimetrskimi (5,2-palčnimi) zasloni ločljivosti 720p oziroma 1.280 x 720 slikovnih točk, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in spletno kamero, ločljivosti 12 milijonov točk. Za nakup novosti naj bi bilo v prosti prodaji treba odšteti okoli 200 evrov.
Strojna oprema pametnih telefonov Nokia družine 3 pa na drugi strani žal še ni bila razkrita. Ta bo verjetno nekoliko manj zmogljiva kot pri Nokii 5, saj bo za Nokio 3 predvidoma potrebno odšteti približno 150 evrov.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=UMXmhvzPiQI


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu