POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Učinkovita tehnika, ki odžene črne misli v sekundi!
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Učinkovita tehnika, ki odžene črne misli v sekundi! 
Kadar koli vas prešinejo črne in negativne misli, tesnoba, strah, jih lahko s to neverjetno metodo odpravite že v nekaj sekundah. To je tehnika ruskega psihologa, ki zares deluje!



Vsakega izmed nas kdaj presenetijo črne misli, slaba volja, depresivno razmišljamo, imamo občutek tesnobe, nas je strah … vse to pa lahko takoj odženete stran s tehniko ruskega psihologa V. Ljermontova, piše atma.hr.

Seveda je potrebno težave reševati in jih ne potiskati nekam v ozadje, tega se moramo zavedati, a prav je, da imate za reševanje dovolj moči, da ste pozitivno naravnani in da se zavedate, da ste močni.

Vedno imate le dve izbiri: se lotiti reševanja težave ali samo čakati. In kadar vam je zelo težko, vam lahko pomaga sledeča metoda, da boste zbrali dovolj moči in se spopadli s težavo.

Tehnika, ki odžene negativne misli je zelo enostavna, a zelo učinkovita. Preizkusite jo, nič vas ne bo stalo. Naredite jo vedno, kadar ste negativno razpoloženi.

Sami sebi v mislih postavite tri vprašanja:
-    Kdo si ti?
-    Kaj hočeš od mene?
-    Kdo te je poslal?

Na takšen način boste negativne misli tretirali kot negativno energijo, ki prihaja iz nekje daleč, se vas ne tiče, se ne poistoveti z vami. Na tak način ne dopuščate negativnim mislim, da bi vplivale na vaše počutje. S tem jim vzamete vso moč in počasi pričnejo izginjati.

Ruski psiholog svetuje, da si ta tri vprašanja zapomnite in jih ponovite vedno, kadar ste v stiski. S tem popolnoma odvzamete moč strahu, slabi volji, negativnim mislim.


_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu