POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Tu je zmogljiva Nokia 8 v vsej svoji lepoti!
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Tu je zmogljiva Nokia 8 v vsej svoji lepoti! 
Pri Nokii so končno predstavili svoj novi pametni mobilni telefon, ki naj bi znamko ponovno povzdignil med vodilne svetovne proizvajalce. Tu seveda govorimo o pametnem mobilnem telefonu Nokia 8, ki je že ob predstavitvi požel veliko pozitivnih kritik s strani poznavalcev.

Strojna oprema pametnega mobilnega telefona Nokia 8 je dovolj zmogljiva, da ga bomo lahko brez težav uporabljali tako za delo kot za preživljanje prostega časa in igranje. Ta je namreč opremljen s procesorjem Qualcomm Snapdragon 835, šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika, zmogljivo vgrajeno grafično kartico ter kakovostni zaslon s 13,4-centimetrsko (5,3-palčno) diagonalo in ločljivostjo 2.048 x 1.080 slikovnih točk. Prav tako pa ne smemo spregledati niti kakovostnega digitalnega fotoaparata ločljivosti 13 milijonov točk z lečami priznanega podjetja Zeiss.
Da polnjenje zmogljive baterije ne bi trajalo predolgo, so inženirji Nokie poskrbeli z uveljavljeno tehnologijo hitrega polnjenja QuickCharge 3.0. Telefon bo za nameček zlahka zlezel v vsak žep, saj na robovih meri 4,6 milimetra, na sredini pa okoli 7,3 milimetra. Telfon je sicer zapakiran v robustno ohišje, ki je v celoti izdelano iz odporne kovine.
Nokia 8 bo v evropskem prostoru naprodaj v začetku  septembra, zanj pa bo v prosti prodaji treba odšteti okoli 600 evrov. Nedvomno bo zanimivo spremljati, ali bo Nokia z zanimivim novincem uspela premagati tekmece, kot sta Samsung in Apple.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=6vm1R0wkZMQ


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu