POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Naravni živili, ki odpravljata starostne pege
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Naravni živili, ki odpravljata starostne pege 
S tem naravnim čistilom boste brez težav odstranili starostne pege, ostale nečistoče in očistili kožo. V prispevku najdete recept op dveh naravnih sestavinah, ki sta zelo učinkoviti. Preizkusite ga!
Domači losijon lahko naredite iz peteršilja in limoninega soka. Z njim boste učinkovito očistili kožo, se znebili starostnih peg in povrnili zdravo barvo.

Peteršilj je bogat z vitamini in minerali, njegov sok vsebuje eterična olja, ki vsebujejo kalij in mangan. V kozmetiki so peteršiljevi listi že dolgo poznani po tem, da čistijo in obnavljajo kožo. S sokom, ki ga dobite iz peteršiljevih listov, lahko čistite in negujete tudi občutljivo kožo okrog oči.

Za domači losijon potrebujete 2 žlici sesekljanih listov peteršilja, eno žlico limoninega soka in 200 ml vode.

Dve žlici sesekljanega svežega peteršilja dodajte v vodo in kuhajte na zmerni temperaturi 15 minut. Nato odstavite in ohladite. Precedite in dobljeni tekočini dodajte še žlico limoninega soka. Premešajte in natočite v stekleni kozarček, ki ga lahko hranite v hladilniku teden dni.

S pripravljenim losijonom negujte kožo zjutraj in zvečer. Kmalu boste opazili razliko, saj bo vaša koža bolj čista, izginjati bodo pričele starostne pege in temne lise.

Losijon pa zelo ugodno deluje tudi na utrujene oči. Z njim se lahko rešite podočnjakov. priprava losijona je podobna, le, da mu ne dodate limoninega soka. Blazinice vate namočite v peteršiljev losijon in jih vsako jutro in zvečer za pet minut položite na oči.



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu