POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Vse, kar morate vedeti o Samsungovem novem paradnem konju
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Vse, kar morate vedeti o Samsungovem novem paradnem konju 
Samsung je javnosti končno razkril težko pričakovani pametni mobilni telefon Galaxy Note8, ki bo po napovedih južnokorejskega velikana poskrbel, da bomo za vedno pozabili na ponesrečen model Note7. To za novinca ne bo pretežka naloga, saj je bil takoj po predstavitvi s strani poznavalcev deležen precej pozitivnih kritik. Glavni adut telefona pa je nedvomno 16-centimetrski (6,3-palčni) zaslon Super AMOLED ločljivosti QuadHD+, saj je minimalno obrobljen, kar novemu telefonu daje edinstveno uporabno vrednost.

Strojna oprema Galaxyja Note8 nas ne bo pustila na cedilu niti pri opravljanju najzahtevnejših nalog. Inženirji so ga namreč opremili z osemjedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 835, šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora. Ohišje novosti je pričakovano odporno proti prahu in vodi (standard IP68), ima klasičen 3,5-milimetrski vhod za slušalke ter vmesnik USB-C, bralnik prstnih odtisov pa se nahaja na hrbtni strani. Precejšnjih izboljšav sta bila deležna tudi digitalni fotoaparat in digitalno pero. Novi sistem dveh fotoaparatov med drugim omogoča dvakratno optično povečavo ter naknadno ostrenje fotografije, pisalo S Pen pa zaznava 4096 stopenj pritiska in omogoča pošiljanje "živih" sporočil. To v praksi pomeni, da bomo lahko uporabnikom pošiljali "popisane" fotografije v animacijskem formatu GIF.
Galaxy Note8 bo naprodaj od 15. septembra dalje, ob nakupu pa bo na njem nameščen mobilni operacijski sistem Android 7.1.1 s prirejenim Samsungovim grafičnim vmesnikom.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=rOxsX0rnyvw


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu