POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Huawei porazil Apple in postal drugi največji proizvajalec
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Huawei porazil Apple in postal drugi največji proizvajalec 
Podjetje Huawei je že večkrat dokazalo, da se njegovi izdelki na področju mobilne telefonije lahko brez težav kosajo z izdelki vodilnih podjetji, hkrati pa so precej cenejši. Zato ne preseneča, da se je kitajski proizvajalec pametnih mobilnih telefonov povzpel na drugo mesto po številu prodanih naprav v drugem četrtletju letošnjega leta. S tem je podjetje Huawei dejansko prehitelo Apple, ki s svojimi izdelki že težko sledi konkurenci iz Kitajske in Južne Koreje.

Raziskava analitskega podjetja Counterpoint za letošnji julij je pokazala, da je Huawei po številu prodanih pametnih mobilnih telefonov presegel Apple. Ta trend se bo po ocenah poznavalcev nadaljeval tudi v prihodnje, kar pomeni, da se bo Huawei dodobra ustalil na drugem mestu po število prodanih pametnih mobilnih telefonih. Na prvem mestu še vedno najdemo Samsung, pri tem pa velja opozoriti da mu prodaja pametnih mobilnih telefonov zadnjih nekaj mesecev strmo pada in nič ne kaže na to, da se bo ta trend ustavil.
Apple pa še ni izgubil primata med najbolj prodajanimi posamičnimi pametnimi mobilnimi telefoni, saj so kupci v mesecu juliju daleč najbolj povpraševali po pametnih mobilnih telefonih iPhone 7 in iPhone 7 Plus. Takoj za njima pa najdemo pametne mobilne telefone Oppo R11, Oppo A57, Samsung Galaxy S8, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy S8 Plus, Apple iPhone 6, Samsung Galaxy J7 Prime in na koncu Samsung Galaxy A5 2017.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=FtWJfcLEEv0


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu