POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ali je Bill Gates napovedal konec telefonov Windows Phone?
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Ali je Bill Gates napovedal konec telefonov Windows Phone? 
Microsoft je že pred časom za Windows Phone 8.1 in za vse starejše različice mobilnega operacijskega sistema Windows Phone ukinil vsakršno obliko podpore. Tehnološki gigant bo odslej podporo zagotavljal le še za mobilni operacijski sistem Windows 10 Mobile. Kljub temu se v javnosti že zdaj špekulira, da se bo Microsoft kmalu odpovedal tudi temu, saj naj bi bilo zanj bore malo zanimanja.

Ključna težava operacijskega sistema Windows 10 Mobile je predvsem v tem, da Microsoft z njim le s težavo sledil konkurentoma, saj njihov operacijski sistem tako med proizvajalci mobilnih naprav kot tudi kupci ni tako priljubljen kot iOS in Android. Čeprav je bila sprva uporabnikom na voljo večina največjih in najbolj priljubljenih mobilnih aplikacij, so bili uporabniki mnogokrat razočarani nad njihovim počasnim delovanjem, nezanimivim grafičnim vmesnikom in slabo podporo.
V prihodnost Microsoftovega mobilnega operacijskega sistema pa ne verjame več niti Bill Gates, ki je sicer vse svoje življenje posvetil Microsoftu. Nedavno je priznal, da že kar nekaj časa prisega na pametni telefon z Androidom, na katerem ima nameščene številne Microsoftove aplikacije. To je za mnoge poznavalce dejansko znak, da je zgodba o Windows 10 Mobile praktično zaključena. Ali bo dejansko tako, nam bo seveda pokazal čas.

Vir RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=F_zTVr2e4ng


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu