POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Microsoft HoloLens končno na voljo tudi v Sloveniji
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Microsoft HoloLens končno na voljo tudi v Sloveniji 
Microsoftova očala za navidezno resničnost HoloLens so brez dvoma eden najbolj razburljivih izdelkov v zgodovini podjetja. Spadajo namreč v kategorijo spremenjene oziroma izboljšane resničnosti, kar pomeni, da vas uporaba ne prenese v navidezni svet, ampak omogoča lažje prepletanje realnega in spletnega okolja. Tako lahko v svoji pisarni ali domu upravljate aplikacije, ki si jih namestite po celi sobi, hkrati pa ponuja možnost, da si določene aplikacije pritrdite na določen del sobe in s tem spletno okolje prenesete v svoj življenjski prostor.

Medtem ko so bila očala za navidezno resničnost HoloLens doslej na prodaj le v Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji in na Irskem, so sedaj na voljo v še dodatnih 34 državah, vključno s Slovenijo. To je odlična novica za ljubitelje navidezne in razširjene resničnosti, saj gre za eno redkih samostojnih enot, ki temelji na vgrajenem miniaturnem osebnem računalniku in nekoliko prirejenem operacijskem sistemu Windows 10. Ta seveda ponuja tehnologijo Mixed reality.
Microsoftova očala za navidezno resničnost HoloLens so primerno namenjena podjetjem in to predvsem zaradi njihove cene. Ta se namreč giblje pri 3.000 evrih za vstopno različico, namenjeno programerjem.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=8WluyY2JqPU


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu