POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 21 od 24
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24  Naslednja
2017-Duhovna Misel SPOZNALI BOSTE www.zastocistaistina.com
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Vi bi morali širiti (Čisto) RESNICO ... To je naloga, katero 
STE ŽE slišali za "Spomin Gospodove VEČERJE"...?
To je pri protestantih obred, ki je v katolištvu znan kot
Sveta EVHARISTIJA... Torej JESTI Njegovo meso- KRUH (sprejeti Jezusove muke) in piti Njegovo kri ( živeti življenje LJUBEZNI, odrekanja) to sta DUHOVNA pomena tega obreda... Sedaj pa pride VENDAR,...vendar sam obred NE POMENI NIČ,..če nimamo v sebi "PREBUJENEGA DUHA"....da bi se lahko v najglobljem odnosu, zavedanju Jezusove žrtve,.. povezali-naš duh (duh v nas) z Božjim svetim Duhom...IN ŠELE takrat imamo z Očetom združitev (communion).po DUHU,...šele takrat nam lahko Oče "po duhu" direktno- v naše srce- objavi moč te Ljubezni, žrtve, združitve...in takrat  smo "po duhu" duhovna sporočila Očeta sposobni "sprejeti od zunaj" po slišani BesedI", ki je navdihnjena, nav-DUH-hnjena (polna Duha) v kateri je Očetova Ljubezen...In šele ko je LJUBEZEN v našem SRCU,.šele takrat mi razumemo, živimo in se veselimo DUHOVNIH sporočil LJUBEZNI, ki prihajajo od Očeta,..ki je LJUBEZEN...ker LE takrat Ljubezen(v nas) prepoznava Ljubezen(v Očetu, od Očeta do nas) in pride do trenutka: Jaz in Oče sva ENO...ZDRUŽENA v ENO, v Jezusu, v Ljubezni do Očeta in do sočloveka.. LE to je PRAVA, edina, živa,..Gospodova večerja...Evharistija..Vse drugo so prazni obredi, ceremonije, malikovanje.    Amen!
Več o tem v današnjem predavanju spodaj..

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017
https://www.youtube.com/watch?v=4kQ80Bh59AM video predavanja
03. Kdor JE Moje TELO in pije Mojo KRI,..ostaja v Meni in Jaz v njem...  Janez 6, 56

JEZUSOVE Besede ob "Zadnji Večerji":
Kdor jé Moje meso in pije Mojo kri, ima večno življenje, in jaz ga obudim poslednji dan. 55 Kajti meso moje je prava jed in kri moja je prava pijača.
56 Kdor jé moje meso in pije mojo kri, PREBIVA (po DUHU) v Meni in Jaz (po Božjem svetem Duhu) v njem.AMEN! Janez 6,54-56 Chraska

*********************

HRVATSKI

ISUSOVE RIJEČI na Poslednjoj večeri...:
Tko jede tijelo Moje i pije krv moju, ima život vječni, i ja ću ga uskrsnuti u posljednji dan.
55 Jer je tijelo moje pravo jelo i krv moja pravo piće.
56 Tko jede moje tijelo i pije moju krv, OSTAJE u Meni i ja u njemu.   AMEN  Ivan 6, 54-56 Šarić

Jeste li čuli za Obred VEČERE.Gospodnje...?
To je kod protestanata to, što je kod katolika PRIČEST ili Sveta EVHARISTIJA... Pa pogledajmo što PRAVOSLAVNI izvor kaže o EVHARISTIJI..
" 'Sveta Euharistija je nazvana „sakramentom sakramenata“ u Pravoslavnoj tradiciji. Također je nazvana „Sakramentom crkve“. Euharistija je centar crkvenog života. Sve u crkvi vodi do euharistije i sve proizlazi iz nje. To je upotpunjenje svih crkvenih sakramenata- izvor i cilj svih crkvenih doktrina i institucija.

Tako, jedenjem i pijenjem kruha i vina koji su mistično posvećeni Svetim Duhom, mi imamo stvarnu zajednicu s Bogom kroz Krista koji je sam „Kruh života“ (Iv 6.34, 41,  6.51). Tako je kruh euharistije Kristovo tijelo, a Kristovo tijelo euharistijski kruh. Dvoje su povezani u  jedno. Riječ simbolično u pravoslavlju označava: združiti zajedno u jedno.'***
******************
Sam obred-ceremonija ne znači puno, dok se Duh u NAMA ne poveže sa Božjim svetim Duhom našeg OCA,..i to je onda to ISTINSKO SJEDINJENJE,.što je i prava NAMJERA PRIČESTI... Biti (u LJUBAVI)  Jedno sa ISUSOM, kao što JE On JEDNO sa OCEM.. A to se može jedino "po Duhu" i sa "probuđenim Duhom" u nama,.da bi mogli primiti, živjeti i dijelit dalje LJUBAV od Oca preko nas, na bližnje... Sjedinjenje kroz LJUBAV po Duhu je jedino PRAVO, ŽIVO,..Božansko SJEDINJENJE= Pričest= engleski Communion=biti jedno-SJEDINJENJE.. (Communi-on=biti u komuni-na pučki rečeno.prevedeno..)

Govori nama Oče nebesa po objavi Berthi Dudde
Bertha Dudde, br. 3740, 9 Travnja 1946
 
‘ČINITE OVO U SIJEĆANJU NA MENE…’ ... VEČERA
 
Od Mene proizlazi snaga, mudrost, kao i život … Tako da moram biti prepoznat kao izvor snage i svjetla, i mora se tražiti veza sa Mnom, kako bi se kroz prijem snage i svjetla dospjelo do života. Dakle Ja Sebe moram moći ponovo pronaći u vama, što znači, svjetlo i snaga, odnosno poznavanje vječne istine i kao posljedica toga snaga u svoj punini, moraju biti u vama …. Moj Duh mora djelovati u vama …. I Sam Ja time u vama moram moći biti na djelu, tek tada ćete živjeti, ali tada, vječno nećete više izgubiti život. Tada ste sa Mnom sjedinjeni, i to sjedinjenje je prava pričest …. Sjedinjenje sa Mnom je nužno, inače ne možete primiti ni snagu ni svjetlo, pošto prvo mora doći do spoja sa vječnim Pra-izvorom, kako bi struja Moje Ljubavi mogla preteći u srce čovjeka. Ali da bi se uspostavio taj spoj, prvo je za to potrebna volja za primanjem nečega od Mene …. A volja zahtijeva misaonu aktivnost, dakle Ja od strane srca i razuma moram biti prepoznat kao Izvor i time kao Davatelj onoga za čime čovjek žudi, i misaono čovjek mora težiti k Meni …. Tek tada volja postaje aktivna i ona ispunjava uvjete koji dovode do spajanja? sa Mnom. Aktivirana volja je jednaka djelovanju u Ljubavi .... A ono je opet nužno, i tako je Moja zapovijed Ljubavi nezaobilazna od strane onih koji uistinu žele komunikaciju i sjedinjenje sa Mnom.
CIJELA OBJAVA na LINKU ovdje
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/5/bd_5_ciniteovo_3740.html
**********************


 Surprised  Very Happy  Mad  Razz  Wink  Surprised  Very Happy



Govori NAM Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde:
Bertha Dudde, ne. 8555, 11. julija 1963

SPREJETJE (Čiste) RESNICE JE OBVEZA ... ZMOTE

Vi bi morali širiti (Čisto) RESNICO ... To je naloga, katero ste prostovoljno sprejeli in ki jo sedaj morate uporabiti v praksi, če Mi želite služiti kot Moji učenci v zadnjih dneh. Toda širjenje Resnice prav tako vključuje boj proti napakam / zmotam, takoj ko vam napaka / zmota postane očitna. Jaz vam nenehno govorim, da ne morete biti TOLERANTNI, kjer se tiče ČISTE RESNICE od Mene, da jo MORATE odločno-trdno podpirati, in ne zaradi domnevne tolerance / obzirnosti dovoliti nadaljnji obstoj napak / zmot ... VI jo morate oznaniti kot napako / zmoto, in se ne bati borbe proti njej, ker je (zmota) delo Mojega sovražnika / nasprotnika (= Satan) in nikoli ne bo služila, da bi človeški duši prinesla koristi (ali "prineslo dobro").

In predvsem, da bi vas, ki prepoznate napako / zmoto, ker Sem vas Jaz Osebno spoznal-uvedel v Resnico ... ne smete bati pred njo (zmoto), ker imate pravico za boj proti njej. Jaz Sem vas poslal med ljudmi kot nosilce svetlobe bogato oskrbljene z duhovnim znanjem, ki opravičuje vaša dejanja zoper napake / zmote, ker ste jo vi sposobni pobiti in spraviti na slab glas, kot  delo Mojega sovražnika / nasprotnika ... On je na delu, tam kjer obstaja napaka / zmota, kajti samo ČISTA RESNICA izvira od Mene, vendar on nenehno poskuša spodkopati ČISTO RESNICO.

Človeško bitje ima svobodno voljo, ki bo trdno vezana / zgrabljena / posedovana v smeri njegove izbire. Če išče stik z Mano, bo njemu prav zares dana ČISTA RESNICA, in ON z njo prav tako mora DELATI, to je, on jo MORA IZROČITI naprej svojim bližnjim, katerih misli ostajajo v zmoti Vse dokler oni niso POUČENI s strani Mene Osebno, kot VEČNE RESNICE.

Moj sovražnik / nasprotnik bo poskušal delovati na enak način in bo prav tako uspešen pri ljudeh, ki se ne zavedajo velike odgovornosti, ki ne razumejo, kaj pomeni prejeti ČISTO RESNICO jo IZROČITI naprej ..., ki se ne bojijo napake / zmote, saj je je treba bati in kateri torej v notranjosti (v srcu) ne nasprotujejo, če jim Moj sovražnik / nasprotnik poskuša posredovati napako / zmoto. Moj sovražnik / nasprotnik se bo prav tako preoblačil-maskiral kot angel svetlobe (2 Kor 14,11), a ne bo mogel zavesti-prevarati vas, Moje nosilce svetlobe. Vi boste prepoznali njegovo delovanje in potem je prav tako morate ukrepati proti njemu (delovanju), ker je to naloga, za katero ste se prostovoljno prijavili, da jo  naredite za Mene.


Kjerkoli prepoznate napačne misli, vi morate razsvetliti vaše bližnje o ČISTI RESNICI, vi jim  pomagati zavrniti napako/zmoto in dojeti, kar je pravilno. Poudarite jim njihovo napačno razmišljanje jasno in odkrito, tako da bodo tudi oni prišli do RESNICE in sebe osvobodili od Mojega sovražnika, ki je še vedno sposobna vplivati nanje, saj in še vedno nekako uveljavlja pravico nad tistimi, katere je potopil v zmoto / napako zaradi njihove podobne nagnjenosti ... Ni priporočljivo zapustiti/ zavreči takšnega zaslepljenega človeka, temveč mu je treba pomagati, da prepozna svojo napako in se strinja, da sprejme RESNICO, šele potem bo sam iz nje potegnil koristi  in šele nato bo prav tako resnični delavec v Vinogradu za Mene.
Nosilec svetlobe ne more biti toleranten in pustiti svojih bližnjih v napaki/zmoti zaradi prijaznosti ... On mora jasno pokazati, da druga oseba ne misli pravilno, da je na njo vplival Moj nasprotnik / sovražnik, ne glede na  kakšen način mu je napaka / zmota je bila sporočena ... Ker  nasprotnik / sovražnik vedno lahko poseže /se vplete v misli človeka, ki ni tako pristno-tesno v stiku z Mano, da ga Jaz lahko zaščitim ... Ampak povesem gotovo je, da Jaz Osebno ne prenašam osebi duhovno znanje, ki NE ustreza RESNICI, in to osebi mora biti jasno, sicer Moja LJUBEZEN, modrost in moč so v bistvu  lahko vprašljive ... iz tega sledi, da neposrednega prenosa Moje Besede (ČISTE RESNICE) človeku  ni mogoče izvršiti, če je povezan z napako / zmoto ...

Vi ljudje morajo biti izredno previdni in se vedno bati vpliva nasprotnika / sovražnika, vse dokler sebe popolnoma ne predate Meni in poiščete Mojo zaščito, katero bom prav zares dodelil vsem, ki iskreno želijo živeti v NAJVIŠJI Resnici (ČISTI Resnici) in jo nato jim nadalje izročiti njihovim bližnjim, če so od Mene določeni za to Resnico ... Napaka / ZMOTA je resnični STRUP za človeško DUŠO, zato morate vi ukrepati proti njej in ji  ves čas nasprotovati z (Čisto) Resnico, ker vi ste jo prejeli od mene, ker je nujno, da Luč (Spoznanje o Jezusu) sveti v (duhovni)temi ... Vaša svobodna volja dovoljuje  vpliv zavajajočih misli, kot če bi se jim vi znotraj (v SRCU) zoperstavili z zavestjo, da služite LE ČISTI RESNICI, se zavajajoče ideje DUŠE (duševne ideje) ne bi mogoče vzpostaviti v vas ... Ampak Jaz  nikoli ne morem priznati, da je nekaj, kar je v nasprotju z ČISTO RESNICO vzniknilo iz Mene ... Zatorej morate vi vedno poskrbeti za ŠIRJENJE najčistejše RESNICE in objaviti brezkompromisno vojno NAPAKI/ ZMOTI, in  delovali boste v skladu z Mojo voljo in namesto Mene.
AMEN
OBJAVA je iz Knjižice št.. 36 na str. 18-19 na linku tukaj
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/tematske_knjizice/Rad%20u%20Vinogradu%20Gospodnjem%20u%20Posljednja%20Vremena%20-%202.pdf

*********************

HRVATSKI

Govori nama nebeski Oče po Objavi Berthi Dudde

Bertha Dudde, br. 8555, 11 Srpanj 1963

PRIHVAĆANJE (Čiste) ISTINE JE OBAVEZA… ZABLUDE

Vi bi trebali širiti istinu… To je zadatak kojeg ste dobrovoljno prihvatili i kojeg sada trebate primjenjivati u praksi ako Mi želite služiti kao Moji učenici u posljednjim danima. Ali širenje istine također uključuje borbu protiv greške/zablude čim vam greška/zabluda postane očigledna. Ja vam neprestano govorim da ne možete biti tolerantni gdje se tiče čiste istine od Mene, da ju trebate čvrsto podržati a ne, zbog navodne tolerancije/obzirnosti, dopustiti daljnje postojanje greške/zablude… Vi ju trebate obznaniti kao grešku/zabludu i ne prezati od borbe protiv nje, pošto je to djelo Mojeg neprijatelja/protivnika (= Sotone) i nikad neće služiti da bi ljudskoj duši osiguralo koristi (ili ‘donijelo dobrobiti’).

A posebice vi, koji prepoznajete grešku/zabludu pošto ste od Mene Osobno bili upućeni u istinu… ne bi trebali prezati od nje, jer vi imate pravo boriti se protiv nje. Vas sam Ja poslao među ljude kao nositelje svjetla obilno oprskbljene duhovnim znanjem koje opravdava vaše akcije protiv greške/zablude pošto ste ju vi u stanju pobiti i iznijeti na loš glas kao djelo Mojeg neprijatelja/protivnika… On je na djelu tamo gdje greška/zabluda postoji pošto jedino čista istina izvire iz Mene, ali on neprestano pokušava potkopati čistu istinu.

Ljudsko biće ima slobodnu volju koja će biti čvrsto vezana/zgrabljena/posjedovana smjerom njegovog izbora. Ako traži kontakt sa Mnom njemu će uistinu biti dana čista istina, i on sa njom također treba raditi, to jest, on ju treba predati dalje svojim bližnjima čije misli ostaju zavedene sve dok nisu podučeni od strane Mene Osobno kao vječne istine.

Moj neprijatelj/protivnik će pokušati djelovati na isti način i također će biti uspješan kod ljudi koji nisu svjesni velike odgovornosti, koji ne razumiju što znači primiti čistu istinu i predati ju dalje… koji se ne boje greške/zablude kao što bi je se trebalo bojati i koji se prema tome iznutra ne protive kada im Moj neprijatelj/protivnik pokušava prenijeti grešku/zabludu. Moj neprijatelj/protivnik će se također prerušiti u anđela svjetla (2 Korinćani 14:11) ali on neće biti u stanju obmanuti vas, Moje nositelje svjetla. Vi ćete prepoznati njegovu aktivnost i onda također trebate poduzeti akciju protiv nje, pošto je to zadatak za kojeg ste se dobrovoljno prijavili učiniti za Mene.

Gdjegod prepoznate pogrešne misli vi trebate prosvjetliti vaše bližnje o čistoj istini, vi im trebate pomoći odbaciti grešku/zabludu i shvatiti što je ispravno. Ukažite im njihovo pogrešno razmišljanje jasno i otvoreno tako da i oni, također, pristignu do istine i sebe oslobode od Mojeg neprijatelja, koji je i dalje sposoban utjecati na njih pošto i dalje na neki način polaže pravo na one koje je uronio u pogrešku/zabludu zahvaljujući njihovim sličnim sklonostima… Nije preporučljivo napustiti/odbaciti takvog obmanutog čovjeka, radije, njemu treba pomoći da prepozna svoju grešku i složi se prihvatiti istinu, jedino onda će sam iz nje izvući koristi/dobrobiti, i jedino onda će on, također, biti istinski vinogradski radnik za Mene.

Nositelj istine ne može biti tolerantan i ostaviti svoje bližnje u pogrešci/zabludi zbog ljubaznosti… On treba jasno ukazati da druga osoba ne razmišlja ispravno, da je na nju utjecao Moj protivnik/neprijatelj bez obzira na koji način mu je pogreška/zabluda bila priopćena… Jer protivnik/neprijatelj će uvijek biti sposoban umiješati/uplesti se u misli čovjeka koji nije tako prisno u kontaktu sa Mnom da ga Ja mogu zaštititi… Ali sasvim je sigurno da Ja osobno ne prenosim osobi duhovno znanje koje ne korespondira sa istinom, i to osobi mora biti jasno, inače Moja ljubav, mudrost i moć u stvari mogu biti dovedene u sumnju… Iz toga slijedi da se direktna transmisija Moje Riječi čovjeku ne može izvršiti ako je povezan(a) sa greškom/zabludom…

Vi ljudska bića morate biti izuzetno oprezni i uvijek se bojati utjecaja protivnika/neprijatelja sve dok sebe u potpunosti ne predate Meni i tražite Moju zaštitu, koju ću Ja uistinu dodijeliti svima koji iskreno žele živjeti u najvišoj istini i zauzvrat ju predati dalje njihovim bližnjima, ako su od strane Mene određeni za ovu istinu… Pogreška/zabluda je istinski otrov za ljudsku dušu, posljedično tome vi trebate poduzeti akciju protiv nje i neprestano joj se suprotstavljati sa istinom, jer vi ste ju primili od Mene pošto je nužno da svjetlo zasvijetli u tami… Vaša slobodna volja dozvoljava upliv obmanjujućih misli, jer ako bi im se vi iznutra suprotstavili u svjesnosti kako služite jedino čistoj istini, obmanjujuće mentalne ideje se ne bi mogle oformiti u vama… Ali Ja nikad ne mogu priznati kako je nešto što proturječi čistoj istini poniklo od Mene… Vi se prema tome trebate uvijek pobrinuti da širite najčišću istinu i objavite beskompromisni rat grešci/zabludi, i djelovat ćete u skladu sa Mojom voljom i umjesto Mene.

AMEN

OBJAVA je iz Knjižice br.. 36 na str. 18-19 na linku ovdje
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/tematske_knjizice/Rad%20u%20Vinogradu%20Gospodnjem%20u%20Posljednja%20Vremena%20-%202.pdf


 Surprised  Very Happy  Mad  Razz  Wink  Surprised  :


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek "TO DELAJTE V MOJ SPOMIN ..." ZADNJA VEČERJA ... ( 
OČE Jezus (Jaz in Oče=sva ENO) sporoča,
po Objavi Berthi Dudde:
" Razlaga Moje Besede je privedla do najrazličnejših sredstev "posvečevanja" ... do zakramentov, ki naj bi ljudem VSI prinesli posvetitev. Toda kako se lahko kaj takega zgodi, če ljudem MANJKA LJUBEZEN? Človek je na Zemlji samo za namen preoblikovanja (transformacije svoje DUŠE) v LJUBEZEN ... Kako lahko človek le z dejanjem-obredom KRSTA postane BREZ izvirnega greha (iz nebes), kamor spada v zemeljskem življenju živeti V LJUBEZNI? Kako lahko človek skozi pasivno-zunanjo izpoved ustnic postane brez grehov vseh vrst, če mu najgloblja LJUBEZEN do Boga ne prinaša to priznanje? In kako lahko človek, s TAKŠNIMI sredstvi za posvečenje, osvobojen svoje krivde, vstopi v kraljestvo onstranstva, kar bo ocenjeno LE s stopnjo njegove LJUBEZNI?" Amen!
P.S.: TA Cela objava sledi-bo objavljena posebej....na mojem FB zidu...

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017

https://www.youtube.com/watch?v=B8mK0JI31P0&t=24s video predavanja
 
04. JEZUS ŽELI ..da se Njegova BESEDA razume drugače..

 Mad  Mad  Surprised  Very Happy  Surprised

*****************

HRVATSKI

GOVORI NAMA NEBESKI OČE po Objavi Berthi Dudde:

'Tumačenje Moje Riječi je dovelo do najrazličitijih sredstava 'posvećivanja'… do sakramenata, koji su svi trebali donijeti ljudima posvećenje. No, kako se takvo nešto može dogoditi, ako ljudima nedostaje Ljubav? Čovjek je na Zemlji jedino u svrhu preobrazbe (preoblikovanja) u Ljubav... Kako može čovjek samo kroz čin krštenja postati slobodan od izvornog grijeha, čemu pripada zemaljski život proživljen u Ljubavi? Kako može čovjek kroz izvanjsku ispovijed usana postati slobodan od grijeha svake vrste, ako mu najdublja Ljubav za Boga ne iznjedri ovu ispovijed? I kako može čovjek, kroz takva sredstva posvećivanja oslobođen svoje krivnje ući u onostrano kraljevstvo, što će jedino prema stupnju njegove Ljubavi biti procijenjeno?...'  ..
ODLOMAK iz Objave
Bertha Dudde, br. 8830, 16 Srpanj 1964

BOG ŽELI DA SE NJEGOVA RIJEČ SHVATI DRUGAČIJE…

LINK ovdje http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_8830_bog_zeli_rijec_drugacije.html

 Mad  Mad  Surprised  Very Happy  Surprised
***********

ZADNJA VEČERJA- OBNOVA naše ZDRUŽITVE z JEZUSOM skozi LJUBEZEN....

" In (JEZUS) vzame KRUH, zahvali in prelomivši ga, jim da (učencem), rekoč: To je Moje TELO, ki se za vas daruje. TO DELAJTE v Moj spomin! Luka 22,19
"Tako tudi KELIH po večerji, rekoč: Ta kelih je nova zaveza v Moji KRVI; TO delajte, kolikorkolikrat pijete, v Moj SPOMIN. 1 Kor 11,25

IN kaj NAM o ZADNJI VEČERJI sporoča Sam nebeški Oče:
 Bertha Dudde, ne. 3740, 9. aprila 1946

"TO DELAJTE V MOJ SPOMIN ..." ZADNJA VEČERJA ...
(Luka 22:19)

Moč, modrost in življenje prihajajo-izvirajo od Mene ... in zato Jaz moram biti prepoznan kot vir moči in svetlobe, ter povezava-odnos z Mano se mora iskati, da bi dosegli življenje po prejemu moči in svetlobe. Zato Jaz moram biti sposoben, najti Sebe znova v vas, t.j. Luč in moč ali znanje o večni RESNICI in posledično temu njena preobilna moč morajo biti v vas ... Moj DUH mora v vas uresničiti učinek ... in zato Jaz (Oče JEZUS) Osebno moram biti sposoben delovati v vas, šele potem boste živeli, in vi ne boste nikoli  na veke več izgubili tega življenja. Potem boste združeni z Menoj, in ta ZDRUŽITEV je RESNIČNO OBHAJILO ... Združitev z Menoj je absolutno potrebna-NUJNA, ali vi ne bi mogli sprejeti niti moči niti svetlobe, ker se najprej mora zgoditi ZDRUŽITEV s prvotnim virom, da bi se dotok Moje LJUBEZNI lahko pretakal v srce človeškega bitja.

Ampak za vzpostavitev te ZDRUŽITVE je najprej potrebna VOLJA, da ste pripravljeni sprejeti nekaj od Mene. Volja, pa pomeni, duševno dejavnost, zato Jaz moram bit prepoznan s strani človeškega srca in razuma kot vir in zatorej dobavitelj tega, za čemer on hrepeni in on se mora duševno truditi-poskušati doseči Me ... Samo to aktivira voljo in izpolnjuje pogoje, ki vodijo do združitve z Menoj. Aktivirana volja je enaka dejanju LJUBEZNI ... Ampak to je potrebno, in tako Moje zapovedi Ljubezni nikoli ni mogoče zaobiti(iti mimo nje) s stani tistih, ki resnično želijo komunicirati z Mano, ki želijo ZDRUŽITI (v Ljubezni, skozi Ljubezen) z Mano ...
Delite darove, nudite hrano in pijačo, vašemu bližnjemu, pomagajte mu v njegovi duhovni in zemeljski stiski, dajte mu kot Sem Jaz dal vam, okrepite telo in dušo vašega bližnjega človeškega bitja, bodite milostni do  šibkih in bolnih, tolažite žalostne, dvignite malodušne(tiste brez poguma), vedno in povsod olajšajte stisko, in vedno tako delajte, opazujoč Mene, Kateri Sem vam s primerom pokazal zemeljsko pot (katero vam je potrebno hoditi) ... Delite vse, kar imate z revnimi ... POTEM boste izpolnili Mojo ZAPOVED LJUBEZNI in pri tem prvi pogoj ZDRUŽITVE z Mano, ker le takrat, ko ste OBLIKOVALI svoje SRCE v LJUBEZEN, se bom Jaz lahko ZDRUŽIL z vami, sicer poenotenje-ZDRUŽITEV z Menoj NE bo mogoče, ne glede na to, koliko zunanjih formalnosti opravljate, ki nimajo NOBENEGA vpliva-UČINKAo na stanje vašega srca (vaše DUŠE).                              Jaz vam želim dati življenje, vam dati moč in svetlobo v izobilju, vendar pa to nikoli ne bo mogoče, vse dokler ne boste aktivirali svoje VOLJE, vse dokler ne PRAKTICIRATE LJUBEZEN ... Toda Jaz Sem vas Osebno poučil, da bi morali VADITI-prakticirati to LJUBEZEN in vas nenehno opominjal (in vam svetoval), da Mi sledite ... SPOMNITE se Mene in mojega poučevanja, potem  boste delovali v skladu s tem in boste resnično postali POSODE za Mojega (svetega Božjega) DUHA, in tako omogočili delu Mene Osebno, da uresniči UČINEK v vas ... Vi Me boste pritegnili k sebi skozi vaša DEJANJA LJUBEZNI, in boste zatorej združili sebe z Mano, prvotnim virom moči in večne svetlobe-luči, in zatorej vi prav tako lahko prejmete neomejeno svetlobo in moč ... znanje in oblast ... ZDRUŽITEV z Mano (Očetom JEZUSOM) se mora najprej doseči-biti uresničena z DELI LJUBEZNI, šele potem Sem Jaz Osebno lahko prisoten v vas ... tudi v DUHU, in šele potem vas JAZ lahko nahranim in okrepim z duhovno hrano, s telesom in krvjo, z Mojim telesom v duhovnem pomenu ...
Ker Jaz Osebno Sem Beseda (Janez 1: 1), zato vam ponujam Zadnjo Večerjo, ko vam sporočam Mojo Besedo (LJUBEZEN), ki je duhovna hrana za vašo DUŠO. Vi lahko seveda sprejmete  to hrano TUDI brez aktivnosti LJUBEZNI, ampak potem to NI OBHAJILO, NI ZDRUŽITEV z Menoj, ker potem to še ni Zadnja večerja, vendar vas lahko vodi k njej, če ne sprejmete Besede LE z vašimi ušesi, ampak tudi s vašim SRCEM in živite v skladu s tem ... LE aktivnost vaše volje, delovanje v LJUBEZNI, vzpostavlja duhovno zvezo-ZDRUŽITEV z Menoj. Vendar te dejavnosti LJUBEZNI sestavljajo DAJANJE, nenehno izročitev naprej in deljenje tega, kar imate, tega kar vas osebno dela srečne, da bi prav tako zadovoljili vaše bližnje človeško bitje, ki je v potrebi za tem. In če ne  prakticirate to, če Mi ne poskušate slediti v tem, vi prav tako NE morete biti hranjeni za Mojo Mizo, vi NE boste mogli JESTI Zadnje Večerje z Menoj, ker vi sami sebe (brez LJUBEZNI v vas) izključujete kot Moje goste, ker bom Jaz potem ostal nedostopen za vas, vse dokler niste SEBE spremenili v LJUBEZEN, katera je IN večno BO Moja osnovna snov (bistvo, značaj=Esenca)).

Če sprejmete Zadnjo Večerjo v obliki,  izbrani s strani vas LJUDI, bo to vedno ostal le en zunanji akt (obred), ki ima zelo globok duhovni POMEN LE, če so vaša SRCA izpolnjena z globoko LJUBEZNIJO, katera vas, pa,  ne bi smela ganiti LE čustveno, ampak mora najti svoj izraz v dejanjih NESEBIČNE LJUBEZNI do bližnjega. Ker kdorkoli ostaja v LJUBEZNI, ostane v Meni in Jaz v njem (1 Jn 04:16) ... TA Moja Beseda je prav tako TEMELJ Zadnje Večerje, vzpostavljene z Moje strani ... Vi bi vedno morali imeti v mislih, MOJ način življenja na Zemlji in slediti vsak Moj primer ... In kakor dajete, tako boste prejemali, duhovno in zemeljsko; vi boste, pod pogojem, da ste v tesni povezavi-ZDRUŽITVI z Menoj skozi LJUBEZEN, boste HRANJENI in okrepljeni v vsakem trenutku.

Neprestano delajte DELA LJUBEZNI ... v spomin na Mene in pri tem ( S TEM) vzpostavite nedvomno poenotenje-ZDRUŽITEV z Menoj, ki vam zagotavlja, da sprejemate Moje Besede, Moje telo in kri ... to je zelo globok duhovni pomen besed "TO delajte v  SPOMIN na Mene ... ", ki ga boste ZAGOTOVO razumeli, če imate iskreno odločnost razjasniti duhovni pomen Mojih Besed.
AMEN

********************
HRVATSKI

ŠTO NAM O PRIČESTI GOVORI SAM OČE NEBESA:

Bertha Dudde, br. 3740, 9 Travanj 1946

‘ČINITE OVO U SIJEĆANJU NA MENE...’ POSLJEDNJA VEČERA...

(Luka 22:19)

Snaga, mudrost i život potječu od Mene... I stoga Ja trebam biti prepoznat kao izvor snage i svjetla, i veza sa Mnom se treba tražiti kako bi se postigao život kroz primitak snage i svjetla. Otud Ja moram biti sposoban pronaći Sebe iznova u vama, tj. svjetlo i snaga ili znanje o vječnoj Istini i kao posljedica toga njezina preobilna snaga trebaju biti u vama... Moj Duh mora ostvariti učinak u vama... i stoga Ja Osobno moram biti sposoban djelovati u vama, jedino onda ćete biti živi, ali vi nećete nikada zanavijeke iznova izgubiti ovaj život. Onda ćete biti sjedinjeni sa Mnom, i ovo sjedinjenje je istinska Pričest... Sjedinjenje sa Mnom je apsolutno nužno ili vi ne bi mogli primiti niti snagu niti svjetlo, pošto se najprije mora dogoditi sjedinjenje sa prvobitnim izvorom kako bi strujanje Moje Ljubavi moglo preteći u srce ljudskog bića.

Ali kako bi uspostavili ovo sjedinjenje najprije se potražuje volja da se primi nešto od Mene. Volja, zauzvrat, pretpostavlja mentalnu aktivnost, time Ja moram biti prepoznat od strane čovjekova srca i razuma kao izvor i prema tome snabdjevač onog za čim on žudi, i on treba mentalno nastojati dosegnuti Me... Jedino ovo aktivira volju i ispunjava uvjete koji vode do sjedinjenja sa Mnom. Aktivirana volja je jednaka jednom činu Ljubavi... Ali ovaj je neophodan, i stoga Moja zapovijed Ljubavi ne može nikada biti zaobiđena od strane onih koji istinski žele komunicirati sa Mnom, koji se žele sjediniti sa Mnom...

Razdjeljujte darove, nudite hranu i piće vašem bližnjem, pomozite mu u njegovoj duhovnoj i zemaljskoj nevolji, dajte mu kao što Sam Ja dao vama, okrijepite tijelo i dušu vašeg bližnjeg ljudskog bića, budite milosrdni spram slabih i bolesnih, utješite tužne, podignite obeshrabrene, uvijek i svagdja olakšavajte nedaću, i uvijek tako činite promatrajući Mene Koji Sam vam primjerom ukazao zemaljsku stazu (kojom trebate hoditi)... Dijelite sve što imate sa siromašnima... Onda ćete ispuniti Moju Zapovijed Ljubavi i pri tom prvi uvjet sjedinjenja sa Mnom, jer jedino kada ste vi oblikovali vaše srce u Ljubav ću Ja biti sposoban sjediniti se sa vama, inače će sjedinjenje sa Mnom biti nemoguće, bez obzira koliko puno vanjskih formalnosti vi obavljate koje nemaju nikakav učinak na stanje vašeg srca (vaše duše).  

Ja vam želim dati život, dati vam snagu i svjetlo u izobilju, ipak ovo nikad neće biti moguće sve dok ne aktivirate vašu volju, sve dok ne prakticirate Ljubav... Ali Ja Sam vas Osobno podučio kako bi trebali prakticirati ovu Ljubav i stalno vas opominjao (i savjetovao) da Me slijedite... Prisjetite se Mene i Mojeg učenja, onda ćete se ponašati sukladno, i vi ćete uistinu postati posude za Mojeg Duha, time ćete omogućiti dijelu Mene Osobno da ostvari učinak u vama... Vi ćete Me privući k vama kroz vaše akcije Ljubavi, i stoga ćete sjediniti sebe sa Mnom, prvobitnim izvorom snage i vječnog svjetla, i prema tome vi također možete primiti neograničeno svjetlo i snagu... znanje i moć...

Sjedinjenje sa Mnom treba najprije biti ostvareno kroz akcije Ljubavi, jedino onda Ja Osobno mogu biti prisutan u vama... čak u duhu, i jedino onda vas Ja mogu nahraniti i okrijepiti sa duhovnom ishranom, sa tijelom i krvi, sa Mojim tijelom u duhovnom smislu... Jer Ja Osobno Sam Riječ (Ivan 1:1), stoga vam nudim Posljednju Večeru kada vam saopćavam Moju Riječ, koja je duhovna ishrana za vašu dušu. Vi možete doista također prihvatiti ovu ishranu bez prethodne aktivnosti Ljubavi, ali onda to nije Pričest, nije sjedinjenje sa Mnom, jer onda to još nije Posljednja Večera, ali vas može voditi k njoj ako vi ne prihvatite Riječ jedino sa vašim ušima nego također sa vašim srcima i živite sukladno... Jedino aktivnost vaše volje, akcija Ljubavi, uspostavlja duhovno sjedinjenje sa Mnom. Međutim, ove aktivnosti Ljubavi se sastoje od davanja, od neprestanog predavanja dalje i dijeljenja onog što posjedujete, onog što vas osobno čini sretnima kako bi također zadovoljili vaše bližnje ljudsko biće koje je u potrebi za time. I ako ne prakticirate ovo, ako Me ne pokušavate slijediti u ovome, vi isto tako ne možete biti hranjeni za Mojim Stolom, vi nećete biti sposobni blagovati Posljednju Večeru sa Mnom, jer vi sami sebe isključujete kao Moje goste, budući ću onda Ja ostati nepristupačan za vas sve dok niste sebe promijenili u Ljubav, koja jeste i vječno će biti Moja temeljna supstanca.

Ako prihvatite Posljednju Večeru u obliku odabranom od strane vas ljudi to će uvijek samo ostati jedan izvanjski čin koji jedino ima vrloduboko duhovno značenje kada su vaša srca ispunjena sa dubokom Ljubavlju koja vas, međutim, ne bi trebala jedino emotivno ganuti nego mora pronaći svoj izražaj u djelima nesebične Ljubavi spram bližnjega. Jer tkogod ostane u Ljubavi ostaje u Meni i Ja u njemu (1 Ivanova 4:16)... Ova Moja Riječ je također temelj Posljednje Večere uspostavljene od strane Mene... Vi bi uvijek trebali imati na umu Moj način života na Zemlji i slijediti svaki Moj primjer... I kao što udjeljujete tako ćete primiti, duhovno i zemaljski; vi ćete, pod uvjetom da ste u bliskom sjedinjenju sa Mnom kroz Ljubav, biti hranjeni i snaženi u svakom trenutku.

Neprestano vršiti djela Ljubavi u sijećanju na Mene... i pri tom uspostaviti nesumnjivo sjedinjenje sa Mnom, koje vam jamči primanje Moje Riječi, Mojeg tijela i krvi... to je vrloduboko duhovno značenje riječi ‘Činite ovo u sijećanju na Mene...’ koje ćete svi vi sigurno razumjeti ako imate iskrenu odlučnost razjasniti duhovno značenje Mojih Riječi.

AMEN
Objava je na linku ovdje
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/5/bd_5_ciniteovo_3740.html
 Mad Surprised  Very Happy  Razz  Mad


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek 05. TO DELAJTE v Moj SPOMIN.. (Luka 22,19) ..Kaj je TO? 
JEZUSOVE BESEDE so SMERNICE za naše ŽIVLJENJE!
Ali so tudi tebi? Ali želiš PREITI-prestopiti iz SMRTI v ŽIVLJENJE?
MI pa VEMO, DA smo ŽE prestopili iz SMRTI v ŽIVLJENJE, ker LJUBIMO svoje BRATE-soljudi..
VEDI nekaj dragi človek...Tvoje ŽIVLJENJE se bo s SMRTJO ŠELE začelo!
DA, prav si slišal...To kar sedaj živiš v TELESU je le trenutek, sekunda,.napram VEČNOSTI, kjer si ŽE živel, živiš (v duhu) in BOŠ živel kot Duhovno Bitje= Bitje DUŠE...in to VEČNO...
Vendar boš imel Le toliko lepo, sproščeno, "lagodno"..tvoje Večno Duhovno življenje, KOLIKOR si Svoj DUHOVNI JAZ=Dušo tukaj na Zemlji preobrazil, spremenil, transformiral iz tvojega stanja ne-ljubezni v AGAPE LJUBEZEN...po vzoru Jezusa.
JEZUSOVA dejanja so ČISTA LJUBEZEN- posnemaj jih...Jezusove Besede so ČISTA RESNICA- živi jo! LJUBI bližnjega BOLJ kot SAMEGA sebe...LE z dejanji prave, nesebične, brezpogojne LJUBEZNI do bližnjega, se PRIDE v ZDRUŽITEV, OBHAJILO z Očetom JEZUSOM..Vse drugo v zvezi s tem- Evharistijo, Obhajilom.. ..SO LE prazni obredi, ceremonije....ki nimajo z DUHOVNO realnostjo in Ljubeznijo do Očeta nič skupnega..

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,

ŠIBENIK Maj 2017

https://www.youtube.com/watch?v=-tkmSkrYDlg   video predavanja


05. TO DELAJTE v Moj SPOMIN.. (Luka 22,19) ..Kaj pomeni TO..?

Govori nam Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde:

Bertha Dudde, ne. 4492, 21. november 1948

OBHAJILO ...  

Uživanje kruha in pitje vina je znak tega, kar bi morali storiti, da bi postali blagoslovljeni ... Vi morate jesti kruh in vino, to je, MORATE vaši DUŠI dati hrano, tako da boste jedli kruh iz nebes z njegovo močjo, sprejeli Mojo Beseda in ČRPALI iz nje MOČ, zatorej, hranili vašo DUŠO s hrano, ki vam je ponujena od zgoraj s strani Moje Ljubezni. Zato vam želim pojasniti, da DUŠA POTREBUJE toliko HRANE, kot tudi telo in da mora biti (DUŠA) hranjena na enak način kot tudi telo, z uživanjem kruha in vina. Vendar poraba hrane za dušo nikoli NI odvisna od zunanje porabe kruha in vina ...  
To je bila samo primerjava, katere namera je bila ponazoriti Mojim UČENCEM, kaj potrebujejo in kaj bi morali ponuditi njihovim bližnjim, da bi dosegli blaženost. To velja SAMO za življenje DUŠE, in dejstvo, da DUŠA NE zahteva fizični kruh in fizično-naravno vino je povsem očitna. Jaz Sem zatorej VEDNO imel le v mislih LE vaše DUHOVNO življenje; Jaz Sem hotel le  zagotoviti vaše duhovno življenje in zato NE bom zahteval zunanje formalnosti tam, kjer se namesto tega povsem iskreno išče HRANA za DUŠO. Vaša LAKOTA in ŽEJA za Mojo BESEDO, sta sami po sebi dovolj, da bi bili  zadovoljeni s KRUHOM ŽIVLJENJA, ki prihaja iz nebes, kateri je v vsej RESNICI Moje TELO in Moja kri, vendar kateri  zagotavlja DUŠI obstoj-preživetje, kateri jo PREŽEMA z močjo  in ji tako omogoča VEČNO življenje ...
ZUNANJI vnos-uživanje kruha in vina nikoli ne more zagotoviti prehrane človekovi DUŠI, če on NIMA iskrene želje za Mojo Besedo, če ne želi biti nahranjen z Moje strani z nebeškim kruhom….. CELA objava na linku tukaj http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_4492_pricest.html

******************
HRVATSKI

GOVORI NAM Oče nebesa po Objavi Berthi Dudde:
Bertha Dudde, br. 4492, 21 Studeni 1948

PRIČEST...

Jedenje kruha i ispijanje vina je znak onog što bi trebali činiti kako bi postali blaženi… Vi morate konzumirati kruh i vino, to jest, morate vašoj duši dati hranu, tako što ćete gutati nebeski kruh sa njegovom snagom, prihvaćajući Moju Riječ i crpeći iz nje snagu, dakle, hraneći vašu dušu sa ishranom koja vam je ponuđena od gore od strane Moje ljubavi. Zbog toga vam želim objasniti da duša potrebuje onoliko hrane kao i tijelo i da mora biti hranjena na isti način kao i tijelo, konzumiranjem kruha i vina. Ipak konzumacija hrane za dušu nikada ne ovisi o izvanjskoj potrošnji kruha i vina…

To je bilo samo poređenje čija je namjera bila ilustrirati Mojim učenicima što su potrebovali i što bi trebali ponuditi njihovim bližnjima kako bi postigli blaženstvo. To se odnosi jedino na život duše, a činjenica da duša ne zahtjeva fizički kruh i fizičko vino je sasvim očigledna. Ja Sam stoga uvijek jedino imao na umu vaš duhovni život, Ja Sam jedino želio osigurati vaš duševni život i prema tome neću zahtjevati izvanjske formalnosti tamo gdje se namjesto toga u svoj iskrenosti traži prehrana za dušu. Vaša glad i žeđ za Mojom Riječju su, sami po sebi, dovoljni kako bi bili zadovoljeni sa kruhom života koji silazi sa neba, koji je u svoj istini Moje tijelo i Moja krv, a koji osigurava dušin opstanak, koji ju prožima sa snagom omogućavajući joj tako vječni život… Izvanjski unos kruha i vina nikad ne može osigurati prehranu čovjekovoj duši ako on nema iskrenu žudnju za Mojom Riječju, ako ne želi biti nahranjen s Moje strane sa nebeskim kruhom.
CIJELA OBJAVA NA LINKU OVDJE
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_4492_pricest.html
 Surprised  Mad  Razz  Very Happy  Mad  Very Happy

************************

Govori NAM Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde
Bertha Dudde, ne. 8830, 16. julija 1964

BOG ŽELI, DA SE NJEGOVA BESEDA
RAZUME DRUGAČE (duhovno) ...

Ko vi ČISTO RESNICO, ki prihaja k vam od zgoraj, postavite nasproti naukom, ki so doslej veljali za Mojo Besedo, potem se vi morate zavedati velike ZMOTE, v kateri hodite. In vaša dolžnost je, da iskreno zavzamete stališče. Vi se ne morete izjasniti soglasno, da eno na eno stvar lahko  gleda tako ali in tako, ampak BO Moja beseda bo vedno imela ENAK pomen, in se bo prav tako VEDNO strinjala-ujemala z Besedo od zgoraj, samo, da bo vedno, s strani človeškega razuma, različno predstavljena. In ta (vaš) človeški razum si je prisvojil Moj nasprotnik (Satan) in je vnesel nered-zmedo, daj bi smiselno bile VSE interpretacije-razlage možne. Jaz Sem pa vam dal DUHOVNO razlago, in to Sem lahko le preko nekoga DUHOVNO PREBUJENEGA, kateri je pa zdaj tudi v celoti seznanjen, kako je treba razumeti Mojo Besedo, in zatorej se on prav  tako mora zavzemati(si prizadevati) za to, da nastopi proti zavajajočim razlagam. On mora ljudi opozoriti in jih poučiti o pomenu, kot Sem to Jaz delal in še vedno delam, tako da oni hodijo v (Čisti) RESNICI, katera jih EDINA vodi v blaženost. Njim mora biti pokazano, da Jaz želim, da b bilo vse drugače razumljeno, da ljudje morajo Moje Besede RAZUMETI DUHOVNO, in jih zato prav tako izpolnjevati duhovno. Z Mojo pravilno spreobrnitvijo Sem jim Jaz že dal pojasnilo Obhajila (Večerje) ...Oni morajo dovoliti biti nahranjeni  in napojeni od Mene Osebno, in za to je ABSOLUTNO potrebna LJUBEZEN do Mene in do bližnjega, saj drugače oni ne morejo izkusiti milosti Moje neposredne spreobrnitve, ker sicer ne morejo  slišati Moje Besede drugače kot "znak Moje prisotnosti" ... NE koristijo vam torej nobeni zunanji znaki ali običaji, da bi bili prepričani v Mojo prisotnost v vas. EDINO LJUBEZEN je ta, ki mora biti v vas, ker je LE skozi LJUBEZEN moja prisotnost ZAGOTOVLJENA. Toda potem boste vi prav tako sprejeli  Mojo Besedo in boste tako nahranjeni z  Mojim nebeškim Kruhom, z Vodo življenja, z Mojim Telesom  in z Mojo krvjo. In, če vi premišljate to razlago, vi ne boste našli niti enega protislovja v Moji Besedi, katero Sem Jaz izgovoril, ko Sem (Jezus) hodil po Zemlji ... Jaz Sem delil Kruh in Vino Mojim učencem, ki so, pa, prav tako vedeli, da Sem Jaz hotel, da se pod tem razume Moja Beseda, katero oni morajo RAZDELJEVATI-deliti njihovim bližnjim ... Ampak, MOJ nasprotnik (Satan)je poskušal zmesti ljudi, ki jim je pripisoval-vsiljeval drugačno razlago, katero pa so navdušeno sprejeli in se počasi oddaljili (odstopili) od pravega pomena Moje Besede. In tako se vi morate truditi vse Moje Besede sebi POJASNITI DUHOVNO ... Ne obstaja nobena Beseda, katero vi razumete tako, kot JAZ (Oče JEZUS) želim, da bi bila razumljena ... ker je Moj nasprotnik naredil vse delo, in ZMEŠAL(zmedel) duh ljudi. Vendar so Moji, vsak čas bili  poučeni od Mene in so vedno hodili v (Čisti) RESNI. In kdor jim je sledil, je pripadal Cerkvi, UTEMELJENI na Meni ...

Razlaga Moje Besede je privedla do najrazličnejših sredstev "posvečevanja" ... do zakramentov, ki naj bi ljudem VSI prinesli posvetitev. Toda kako se lahko kaj takega zgodi, če ljudem MANJKA LJUBEZEN? Človek je na Zemlji samo za namen preoblikovanja (transformacije svoje DUŠE) v LJUBEZEN ... Kako lahko človek le z dejanjem-obredom KRSTA postane BREZ izvirnega greha (iz nebes), kamor spada v zemeljskem življenju živeti V LJUBEZNI? Kako lahko človek skozi pasivno-zunanjo izpoved ustnic postane brez grehov vseh vrst, če mu najgloblja LJUBEZEN do Boga ne prinaša to priznanje? In kako lahko človek, s TAKŠNIMI sredstvi za posvečenje, osvobojen svoje krivde, vstopi v kraljestvo onstranstva, kar bo ocenjeno LE s stopnjo njegove LJUBEZNI? ...

Skozi Mojo Besedo, s pomočjo navodil-naukov od zgoraj, vam bodo razodeti vsi zmotni nauki in vi sami lahko zavzamete stališče do tega. Ker vi morate imeti to prepričanje (varnost), da ste vi po eni strani oskrbljeni z Naj-ČISTEJŠO Resnico na eni strani in da Sem Jaz Ta izvir Resnice Osebno, da vam Jaz prav tako lahko dam pojasnilo, da Jaz hočem, da se Moje besede razumejo, ampak da Jaz prav tako izkoristim vsako priložnost, kjer je to mogoče, saj je Moj nasprotnik v celoti uspel VSE vas ZAČARATI (osvojiti, zajeti-zasužnjiti). In vi se ne UPIRATE (branite) z lastno volji za RESNICO, brez oklevanja sprejemate vse, kar je postavljeno pred vas, in CELO se niti ne obračate Nanj, Kateri je Pra-izvor vsega znanja, vi se CELO niti ne obrnete na najvišjo Avtoriteto-Oblast, da bi Ga prosili ZA Resnico, za katero vas On zagotovo ne bo prikrajšal, saj Jaz samo čakam na ta poziv, tako da Jaz lahko razdelim RESNICO v najčistejši obliki (Čisto Resnico) in ljudi izpeljem iz mreže zmote v Resnico. Kajti ljudje imajo svobodno voljo, katere se Jaz ne dotikam, s pomočjo katere, pa, oni prav tako lahko zavrnejo nasprotnika (Satana) le, če oni hrepenijo za ČISTO RESNICO. AMEN
Več na http://zakajcistaresnica.com/ in www.sozo-hr.com in http://ljubavseohladila.com/ in www.zastocistaistina.com

*****************
HRVATSKI

GOVORI NAM OČE NEBESA PO OBJAVI Berthi Dudde

Bertha Dudde, br. 8830, 16 Srpanj 1964

BOG ŽELI DA SE NJEGOVA RIJEČ
SHVATI DRUGAČIJE (duhovno)…

Kada vi ČISTU ISTINU koja vam dolazi odozgor, suprotstavite učenjima koja su do sada važila za Moju Riječ, onda vi morate postati svjesni velike zablude u kojoj hodate. I vaša je dužnost prema tome iskreno zauzeti stav. Vi se ne možete izjašnjavati suglasni da se jedna stvar može tako i tako promatrati, nego će Moja Riječ uvijek imati isto značenje, i također će se uvijek slagati sa Riječju odozgor, jedino će uvijek, od strane ljudskog razuma, biti različito izložena. A taj ljudski razum je prisvojio Moj protivnik, i unio je zbrku, budući bi razumski bila moguća sva tumačenja. Ja Sam vam međutim dao duhovno tumačenje, a to Sam mogao jedino preko nekoga duhovno probuđenoga, koji je međutim sada također u potpunosti upućen kako treba shvatiti Moju Riječ, i stoga se on također treba založiti za to da istupi protiv obmanjujućih tumačenja. On treba ljude upozoriti i podučiti ih značenju, kao što Sam to Ja činio i još uvijek stalno činim, tako da oni hodaju u Istini, koja ih jedina vodi do blaženstva. Njima mora biti ukazano, da Ja želim da sve bude drugačije shvaćeno, da ljudi trebaju Moje Riječi duhovno razumjeti, i stoga ih također i ispuniti duhovno. Sa Mojim izravnim obraćanjem Ja sam im već dao objašnjenje Pričesti (Večere)... Oni trebaju dopustiti biti nahranjeni i napojeni od Mene Osobno, a za to je apsolutno potrebna Ljubav za Mene i za bližnjega, jer oni inače ne mogu iskusiti milost Mojega izravnog obraćanja, budući oni drugačije ne mogu čuti Moju Riječ kao „znak Moje prisutnosti“… Ne koriste vam dakle nikakvi izvanjski znakovi i običaji, kako bi bili sigurni u Moje prisustvo u vama. Jedina je Ljubav koja mora biti u vama, budući je jedino kroz Ljubav Moje prisustvo osigurano. No, onda ćete vi također primiti Moju Riječ, i tako biti nahranjeni Mojim nebeskim Kruhom, Vodom života, Mojim Tijelom i Mojom Krvlju. A, ako vi razmotrite ovo tumačenje, vi nećete naći niti jedno proturječje Mojoj Riječi, koju Sam Ja izgovorio dok Sam hodao na Zemlji… Ja Sam dijelio Kruh i Vino Mojim učenicima, koji su međutim također znali, da sam Ja htio da se pod tim razumije Moja Riječ, koju oni trebaju razdjeljivati njihovim bližnjima… Ali, Moj protivnik je nastojao zbuniti ljude, podmećući im drugačije tumačenje, koje su oni međutim oduševljeno uvažili, i polako odstupili od pravog smisla Moje Riječi. I tako vi morate nastojati sve Moje Riječi sebi duhovno objasniti… Ne postoji ni jedna Riječ koju vi razumijete onako kako Ja želim da bude shvaćena… jer je Moj protivnik obavio cijeli posao, zbunivši duh ljudi. Moji su međutim, u svako doba bili podučeni od Mene, i oni su uvijek hodali u Istini. A tko je njih slijedio, pripadao je Crkvi utemeljenoj od Mene… Tumačenje Moje Riječi je dovelo do najrazličitijih sredstava 'posvećivanja'… do sakramenata, koji su svi trebali donijeti ljudima posvećenje. No, kako se takvo nešto može dogoditi, ako ljudima nedostaje Ljubav? Čovjek je na Zemlji jedino u svrhu preobrazbe (preoblikovanja) u Ljubav... Kako može čovjek samo kroz čin krštenja postati slobodan od izvornog grijeha, čemu pripada zemaljski život proživljen u Ljubavi? Kako može čovjek kroz izvanjsku ispovijed usana postati slobodan od grijeha svake vrste, ako mu najdublja Ljubav za Boga ne iznjedri ovu ispovijed? I kako može čovjek, kroz takva sredstva posvećivanja oslobođen svoje krivnje ući u onostrano kraljevstvo, što će jedino prema stupnju njegove Ljubavi biti procijenjeno?... Kroz Moju Riječ, kroz poduke odozgor, bit će vam razotkrivena sva obmanjujuća učenja, i vi sami možete zauzeti stav prema tome. Jer, vi morate imati ovo uvjerenje (sigurnost), da ste vi s jedne strane opskrbljeni Najčišćom Istinom, i da sam Taj izvor Istine Ja Osobno, da vam Ja također mogu dati razjašnjenje, kako Ja želim da se shvati Moja Riječ, ali da Ja također grabim svaku priliku, gdje je to moguće, budući je Moj protivnik potpuno uspio sve vas opčarati (osvojiti, zarobiti). A vi se ne opirete (branite) vlastitom voljom za Istinom, prihvaćate bez oklijevanja sve što je stavljeno pred vas, čak se ni ne okrećete Onome, Koji je Praizvor sveg znanja, vi se čak ni ne okrećete najvišem Autoritetu, moleći Ga za Istinu, koju vam On zasigurno neće uskratiti, jer Ja samo čekam na ovaj poziv, tako da Ja mogu razdijeliti Istinu u najčišćem obliku, i izvesti ljude iz mreže zablude u Istinu. Jer, ljudi imaju slobodnu volju, koju Ja ne diram, uz čiju pomoć oni međutim također mogu odbiti protivnika, samo ako oni žude Čistu Istinu.

AMEN
link na objavu gore http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_8830_bog_zeli_rijec_drugacije.html

VIŠE NA http://zakajcistaresnica.com/ in www.sozo-hr.com in http://ljubavseohladila.com/ in www.zastocistaistina.com

 Surprised  Very Happy  Mad  Razz  Very Happy  Surprised  Mad  Mad  Razz  Wink  Very Happy  Surprised


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek JEJTE Moje Telo in PIJTE Mojo kri...pravi Jezus. Toda kako? 
JEJTE Moje Telo in PIJTE Mojo kri...pravi Jezus.
Toda kako je to mogoče?  TE Jezusove Besede imajo ČISTI Duhovni POMEN.
JESTI-uživati Njegovo TELO pomeni POSLUŠATI Njegovo BESEDO, ki ima MOČ, v kateri(Besedi) je DUH in ŽIVLJENJE...in tako HRANITI svojo DUŠO-naš Duhovni Jaz- s to Duhovno HRANO, ki je Duši NUJNO potrebna, tako kot je telesna hrana nujno potrebna za "telesno"-fizično telo..
PITI Njegovo KRI v duhovnem pomenu POMENI DELITI to Njegovo Besedo LJUDEM naprej, da bi tudi oni imeli DUH in ŽIVLJENJE, da bi tudi ostali ljudje imeli-poznali SMISEL, Pot, Resnico in CILJ ŽIVLJENJA, to pa je Kraljestvo LJUBEZNI=kraljestvo nebes.
ZA Jezusa LJUBEZEN NI LE neko golo ČUSTVO, občutek, ..
KO PREMAGAŠ v SEBI..(v moči Jezusove Ljubezni) svojo SEBIČNO ljubezen (jaz ljubezen, le sebe ljubezen, meni-ljubezen),..to je prava Božanska LJUBEZEN,.to je smisel, ko nam Jezus naroča: LJUBITE,..imejte radi BOLJ, več, globlje,..
In takrat ko si PREMAGAL svojo SEBIČNO-SEBE Ljubezen, takrat si izpolnil VES Božji zakon, saj boš takrta LJUBIL Stvarnika in LJUBIL bližnjega BOLJ kot samega sebe. Amen¨!

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017
https://www.youtube.com/watch?v=i5K58ndh4q8 video predavanja
06.  DELAJTE TO v Moj SPOMIN...(ljubite druge, kakor Sem Jaz vas Ljubil..) Luka 22,19

CELOTEN potek Jezusove ZADNJE VEČERJE:
" In ko pride ura, sede (JEZUS) za mizo in dvanajsteri apostoli z njim. 15 In reče jim: Željno sem hrepenel jesti to velikonočno jagnje z vami, preden bom trpel; 16 kajti pravim vam, da ga ne bom več jedel, dokler se v kraljestvu Božjem ne dopolni. 17 In prejme kelih, zahvali in reče: Vzemite ga in razdelite med seboj. 18 Kajti pravim vam, da ne bom več pil od trtnega sadu, dokler ne pride kraljestvo Božje. 19 In vzame kruh, zahvali in prelomivši ga, jim da, rekoč: To je moje telo, ki se za vas daruje. To delajte v moj spomin! 20 Ravno tako tudi kelih po večerji, rekoč: Ta kelih je nova zaveza v moji krvi, ki se za vas preliva."  Luka 22, 14-20 Chraska  link tukaj http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Lk+22&id5=1&pos=0&set=2&l=sl

ZA GLOBLJE PROUČEVANJE TE TEME- berite še tekste spodaj (v hrvaščini),..

*****************

HRVATSKI

OPIS POSLEDNJE VEČERE iz Svetog Pisma:
"  U određeni čas sjede (ISUS)  za stol i dvanaest apostola s njim.
15 On im reče: "Vrlo san želio da ovu Pashalnu večeru održim s vama, prije nego muku podnesem.
16 Jer vam kažem: "Neću je od sada više jesti, dok se ne svrši u kraljevstvu Božjem."
17 Tada uze čašu, zahvali i reče: "Uzmite je i razdijelite među se!
18 Jer vam kažem: "Od sada neću više piti od roda trsova, dok ne dođe kraljevstvo Božje."
19 Onda uze kruh, zahvali, prelomi ga i dade im ga govoreći: "Ovo je tijelo moje, koje se daje za vas. Ovo činite na moju uspomenu!"
20 isto tako uze poslije gozbe čašu i reče: "Ova je čaša Novi Zavjet s mojom krvi, koja se prolijeva za vas.    AMEN!
link ovdje https://wwwyu.com/izrada/42luk022.htm
**************

Bertha Dudde, br. 7666, 5 Kolovoz 1960

USTANOVLJENE RIJEČI…

Uvijek će biti blagotvorno za vas kada ste dodirnuti Mojim strujanjem milosti, jer ništa što istječe iz Mene ne ostaje neučinkovito ako je to voljno prihvaćeno. A voljno prihvaćanje je zajamčeno kada Mi se okrenete u molitvi, kada žudite biti blagoslovljeni od strane Mene... kada žudite Moje Riječi. I stoga Moja je volja da naučite kako Ja želim da razumijete Moju Riječ. ‘Činite ovo u sijećanju na Mene...’ Jer vi ste iz ovog izveli praksu u kojoj doslovno uručujete kruh i vino i prilikom jedenja ovog kruha i ispijanja vina vi ste uvjereni kako ste Mene Osobno prihvatili u vas... Ali ispravno značenje Mojih Riječi nije bilo shvaćeno od strane vas. Ipak baš prihvaćanje ‘kruha i vina’ je vrlo važno, ali Ja želim da se pod time razumije Moja Riječ sa njezinom snagom. Vi ne možete postati blaženi ako ne slušate Moju Riječ, kruh života, manu koja dolazi s neba... Vi morate dozvoliti sebi da budete adresirani od strane Mene, Ja Osobno Sam Riječ koja je postala tijelo za vas ljude... Kad Sam živio na Zemlji Ja Sam razdjeljivao kruh života velikodušno; Ja Sam govorio svim ljudima i hranio duše onih koji su bili dobre volje...  Dao Sam im kruh i vino, Moju Riječ koju Sam blagoslovio sa Mojom snagom... Podučio Sam Moje učenike da postanu istinski proglašivači Moje Riječi budući su bili naumljeni raširiti Moju Riječ širom svijeta... jer svi ljudi potrebuju hranu za njihove duše, svi ljudi su bili naumljeni ‘jesti Moje tijelo i piti Moju krv’, Moja Riječ je trebala biti učinjena dostupnom za sve ljude na isti način kako je bila proizašla iz Mene Osobno;
..CIJELA OBJAVA na LINKU ovdje http://refleksijasvijesti.com/knjige4/poruke-bd.pdf  vidi pod broj BD objava  br. 7666

VIŠE o SVETOJ VEČERI u Knjižici br. 20 OVDJE
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/tematske_knjizice/Zablude%20i%20neistine%20u%20Krscanskoj%20Crkvi%20-%203%20_Sveta%20Vecera%201_.pdf
************

Bertha Dudde, br. 8325, 9 Studeni 1962

ISTINSKE BOŽJE SLUGE… USTANOVLJENE RIJEČI…  DJELOVANJE DUHA

 
Vi, koji vjerujete u Mene i djelovanje Moga duha u vama, primate od Mene izvanredno/rijetko znanje… I to vas znanje obavezuje komunicirati sa vašim bližnjima, jer vi ga ne primate samo za sebe, vi samo djelujete kao posrednici između Mene i ljudi kojima se ne mogu obratiti direktno ali koji hitno/nužno trebaju istinsku/vjernu informaciju kako bi bili u stanju ispuniti njihov zemaljski zadatak. Njihova volja da se približe njihovom Bogu i Stvoritelju ponovno treba biti stimulirana, i prema tome oni moraju biti prosvjetljeni u svezi Mene i njihovog odnosa sa njihovim Bogom i Stvoriteljem… Oni znaju o Mojoj volji i njihovom zadatku na Zemlji… Jedino onda ih se može smatrati odgovornima u svezi toga da li i kako iskorištavaju njihov zemaljski život. Oni također moraju biti informirani o procesu povratka kroz kojeg sami prolaze i razlozima na kojima je ovaj utemeljen… Jer svo ovo znanje može pomoći ljudima reflektirati o njima samima i dati njihovom trenutno čisto svjetovnom stavu duhovnu perspektivu tako da njihovo hodočašće preko ove zemlje neće ostati neuspješno već će rezultirati u njihovom povratku k Meni i najvišem blaženstvu, kao što im je bilo određeno na samom početku.
VIŠE na linku ovdje  http://www.zastocistaistina.com/index.php/uvest-cu-vas-u-svu-istinu/230-sveta-veera

 Surprised  Mad  Razz  Very Happy  Mad  Surprised


*****************************

ALI se ZAVEDAŠ, da OBSTAJA nekaj VELIKO, VELIKO več...kot to Življenje,...ŽIVLJENJE trpljenja, bolezni, negotovosti, strahu pred SMRTJO..??
DA, OBSTAJA! Da! Obstaja! Obstaja, ker OBSTAJA On,
Ki ti pravi:
UMRL Sem za TEBE, Ti ŽIVI za Mene...   podpis: Tvoj JEZUS.
Obstaja-sredi v nas- naš DUHOVNI JAZ,... ki je VEČEN.
In GLEJ v PRAVI Cilj ŽIVLJENJA-v Jezusa in Tvoj Duhovni JAZ bo VEČNO SREČEN!
Tule v videu spodaj še nekaj podrobnosti o SVETEM PISMU in dogodkih ZADNJIH DNI, ki so TIK pred ZDAJCI... Te dogodke ZADNJIH dni je RAZODEL tudi Oče Nebes, kaj se bo dogajalo-(kmalu bo 3 Svetovna Vojna), zakaj se bo zgodila (ubili bodo svetovnega vladarja), vojna bo HUDA, v nas bo treščil še VELIK KOMET in odnesel-uničil POL Zemlje in pol ljudi... Svetovne vojne bo zato KONEC, pojavi se ANTIKRIST, začne z preganjanjem KRISTJANOV...in Tedaj pride KONEC-Jezus, naša Rešitev, na oblakih slave, pride po svoje, brezbožniki "uničeni" in potem "novo nebo" in Nova ZEMLJA,... Amen..
P.S.: Ta video spodaj poglej, ker razodeva, kaj se bo zgodilo ZELO zelo kmalu..kar bo povod za 3 SV. In spodaj dodajam še spletno stran, kako Oče nebes VIDI scenarij Časa Konca... Kajti od Njega- Očeta JEZUSA- prihaja le ČISTA RESNICA..Amen.
https://www.youtube.com/watch?v=4RLAclvts-Q
Več o ČISTI RESNICI na http://zakajcistaresnica.com/ in www.zastocistaistina.com in www.sozo-hr.com in tu spodaj še spletna stran LJUBAV SE OHLADILA- potek Časa Konca SVETA..  http://ljubavseohladila.com/
 Surprised  Very Happy  Mad

**************

MOLITEV (k Očetu Jezusu)  ti MENJA strukturo KRVI....
iz bolezni v zdravje, iz stresa v mir,...  od "vraga" v "angela"..
http://www.bebamur.com/blog/molitva-mijenja-krv
Poglej še na
 http://zakajcistaresnica.com/ in http://ljubavseohladila.com/ in www.sozo-hr.com  in www.zastocistaistina.com

 Surprised  Mad  Razz  Surprised  Very Happy


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek 07. KDO so RESNIČNI nasledniki Jezusovih APOSTOLOV?? 
GOVORI NAM Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde:
RAZUMITE, da JAZ (Oče Jezus) prenašam (Čisto) RESNICO na Zemljo,
ker Jo VI (to smo MI) MORATE vedeti-POZNATI,
ker je VSAK DAN, ki ga  živite BREZ RESNICE, za vas IZGUBLJEN
(za vso Večnost).  EDINO (Čista) RESNICA Me prikazuje TAKŠNEGA,
kakršen  resnično-v RESNICI Sem in le RESNIČNI prikaz o Meni, vam OMOGOČA, da Me (Očeta Jezusa) LJUBITE in na ta način dosežete blaženost   AMEN!

DA pa bi OČE JEZUS lahko PRENESEL Čisto RESNICO do ljudi-to smo MI- potrebuje nas-Njegove zveste sledilce-PRIVRŽENCE,..kot Njegove UDE, orodja,..da se bomo NAJPREJ SAMI napolnili s Čisto RESNICO, z VSO polnino Njegove LJUBEZNI, milosti, modrosti,..da bi potem POLNI DUHA ves ta Božji Sveti Nauk ČISTE RESNICE ponesli naprej,..drugim LJUDEM, ki jim JE MAR za Zveličanje-Odrešenje svojih DUŠ, ki jim je MAR Ljubiti in Odrešiti soljudi, po vzoru JEZUSA Kristusa....začetnika in do-vrševalca naše vere in Odrešitve..

In zato je Nebeški Oče DAL ene za:
" ...In On (Oče JEZUS) je dal nekatere za APOSTOLE, nekatere za PREROKE, nekatere za EVANGELISTE, nekatere za PASTIRJE(pastorje)  in UČENIKE(učitelje), 12 v PRIPRAVO svetih, za DELO (Božje) SLUŽBE, za zdelovanje telesa Kristusovega, 13 dokler NE dospemo VSI do edinosti vere in spoznanja Sinu Božjega, do moža doraslega, do mere dovršene  rasti polnosti ((do POLNINE) KRISTUSOVE, 14 da ne bodemo več deca in nas ne bo semtertja metala in gonila vsaka sapa nauka, ki prihaja po zvijačnosti ljudi, po prekanjenosti za zvito zapeljevanje; 15 temveč da RASTEMO, držeč se (Čiste) RESNICE v LJUBEZNI, v vsem do Njega, ki je GLAVA, Kristus; 16 iz katerega vse telo (to smo MI-udje), združeno in zedinjeno po pripomoči slehernega člena, po delovanju v meri vsakega uda rast telesa vrši v NAPREDEK svoj, v LJUBEZNI". Amen!
Efežanom 4, 11-16 Chraska

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017
https://www.youtube.com/watch?v=UMpp_oSGRPw video predavanja
07. KDO so RESNIČNI nasledniki Jezusovih APOSTOLOV

GOVORI NAM Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde:
IZBRAL Sem (Oče Jezus) VAS (to smo MI) za Moje služabnike, ker Sem  VIDEL naprej =(pred-videl), da je VAŠA notranja VOLJA DOBRA in močna, ter boste SEBE branili (DOKAZALI) v predstavljanju-zastopanju (Čiste) RESNICE. Ker veliko je ponujeno ljudem kot RESNICA, pa čeprav NI prišlo-IZŠLO od Mene ... In če Moj služabnik TO prepozna, on NE sme MOLČATI, temveč mora govoriti, mora se zoper-staviti tej ZMOTI s ČISTO RESNICO ... zatem mora on  POUDARITI, da je ON Moj predstavnik na Zemlji in da je v  Moji SLUŽBI. On torej MORA priznavati-izpovedovati Moje ime (Oče JEZUS) pred svetom, on mora z vsem srcem podpirati tisto, kar je prejel od Mene Osebno, ker Sem ga (tebe, mene..) IZBRAL, da dela za Mene kot Apostol v zadnjih dneh. In kdorkoli je z Moje strani bil postavljen v to službo, bo prav tako PREJEL MOČ od Mene, da govori v Mojem imenu ... In on bo delal kot Apostol (Čiste) RESNICE in razkril Mojega nasprotnika (Satana), ki je prav tako izbral svoje instrumente, da bi ustvaril zmedo znotraj Mojih vrst. " Iz Objave BD št. 7714
Cela objava na linku tukaj
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_7714_lazni_duhovi_lazni_proroci.html  LAŽNI DUHOVI... LAŽNI PROROCI…

*****************

GOVORI NAM Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde:št. 5205:

"Vaša naloga je poučevati ... širiti RESNICO med ljudmi,

RAZPRŠITI (duhovno) TEMO, ki požira / golta in jim preprečuje začutiti koristi SVETLOBE-luči. Vse dokler je njegov (VAŠ) duh še vedno v temi, se človeško bitje giblje po NAPAČNI poti, ker PRAVILNA pot se imenuje (Čista) RESNICA ... RESNICA, ki izhaja LE iz Mene in vodi ZOPET nazaj k Meni (k Očetu Jezusu). Vi ljudje morate razumeti, da ne morem delati nobenih ODSTOPANJ v zvezi s vašo blaženostjo ... Razumite, da Jaz, VEČNA RESNICA, ne morem TOLERIRATI laži ali ZMOTE/ napačnih razlag ... Razumite, da JAZ (Oče Jezus) prenašam RESNICO na Zemljo, ker Jo vi morate vedeti-POZNATI,

KER je VSAK dan, ki ga  živite BREZ RESNICE, za vas  izgubljen.

Edino RESNICA Me prikazuje takšnega, kakršen  resnično Sem in le RESNIČNI prikaz o Meni, vam omogoča, da me LJUBITE in na ta način dosežete blaženost. Vsak napačen nauk je poskus Mojega sovražnika, da  izkrivlja Mojo sliko in zmanjša vašo LJUBEZEN do Mene. Vsak napačen nauk je dober temelj za nova zmotna učenja, in kmalu boste soočeni z NEPREHODNO (izraz  tukaj je« tako zelo zapleteno«, vendar se izraz" neprehodno "zdi bolj primeren glagol ob goščavi) GOŠČAVO, katera več ne dopušča svetlobi prodreti, da bi osvetlila vaš DUH. ***
CELA OBJAVA NA LINKU tukaj: Iz Knjižice št. 35  tema objave:
'Borci za istinu... Obmanjujuća učenja' – Bertha Dudde, br. 5205 str.. 34 http://www.akademijavjecnogproljeca.org/tematske_knjizice/Zablude%20i%20neistine%20u%20Krscanskoj%20Crkvi%20-%202.pdf

***********************

HRVATSKI

DA BI LJUDI došli do ČISTE ISTINE (saznali, spoznali, primili, živjeli,.Je ), Oče ISUS je DAO...
"11 I on (Oče ISUS)  je dao jedne za APOSTOLE, a jedne za PROROKE, a jedne za EVANĐELISTE, a jedne za PASTIRE(pastore9  i UČITELJE,
12 Da se sveti USAVRŠE za djelo SLUŽBE, na sazidanje tijela Kristova;
13 Dok ne stignemo svi u jedinstvo vjere i poznanja Sina Božjega u čovjeka savršena, u mjeru dobi PUNINE Kristove;
14 Da ne budemo više mala djeca, koju ljulja i zanosi svaki vjetar nauke po zloći ljudi, po lukavstvu, da zavede u zabludu;
15 Nego držeći se ISTINE u LJUBAVI da u SVEMU UZRASTEMO u onome, koji je GLAVA, Krist,
16 Iz kojega je sve tijelo sastavljeno i sklopljeno svakim vezom, da jedan drugome pomaže silom, što je odmjerena svakome pojedinom udu (TO SMO MI), i čini, da RASTE tijelo i USAVRŠUJE se u LJUBAVI."  Efežanima 4, 11-16 Šarič
link ovdje https://wwwyu.com/izrada/49efe004.htm

***********

GOVORI NAM Nebeski Oče po Objavi Berthi Dudde:br 7714

'ODABRAO Sam VAS (to smo MI) kao Moje sluge budući Sam pred-vidio da je vaša unutarnja volja dobra i također snažna tako da ćete sebe braniti (dokazivati) gdje se to tiče zastupanja Istine. Jer mnogo je ponuđeno ljudima kao Istina a ipak nije proizašlo iz Mene… I ako Moj sluga stoga ovo prepozna on ne smije ostati nijem nego govoriti, on se mora suprotstaviti toj zabludi sa Čistom Istinom… zatim on mora ukazati da je on Moj predstavnik na Zemlji i da je u Mojoj službi. On dakle mora ispovijedati Moje ime pred svijetom, on mora cijelim srcem podupirati što je primio od Mene Osobno budući Sam ga odabrao da radi za Mene kao Apostol u posljednjim danima. I tkogod je od strane Mene bio postavljen u ovu službu će također primiti snagu od Mene da govori u Moje ime… I on će raditi kao Apostol Istine i prokazati Mojeg protivnika (Sotonu), koji je također odabrao njegove instrumente kako bi stvorio zbrku unutar Mojih redova.' (BD 7714)
Cijela objava na linku ovdje
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_7714_lazni_duhovi_lazni_proroci.html  LAŽNI DUHOVI... LAŽNI PROROCI…

**********

I još iz Knjižice br. 35, Objava BD 5205:

'VAŠ je ZADATAK PODUČAVATI... ŠIRITI (Čistu) ISTINU među ljudima, raspršivati (duhovnu) TAMU koja proždire/guta i spriječava ih osjetiti dobrobit SVJETLA. Sve dok je njegov (naš) DUH i dalje u tami ljudsko biće se kreće POGREŠNOM stazom, jer ISPRAVNA staza se naziva (Čista) ISTINA... Istina jedino proizlazi iz Mene i vodi opet nazad k Meni. Vi ljudi trebate razumjeti kako ne mogu raditi nikakve ustupke u svezi vašeg blaženstva... Razumite da Ja, Vječna Istina, ne mogu tolerirati laži ili zablude/pogreške... Razumite da Ja prenosim Istinu na Zemlju budući Ju vi trebate znati, budući je svaki dan življen bez Istine izgubljen za vas. Jedino Istina Me prikazuje kakvim doista Jesam, i jedino istinski prikaz o Meni vama omogućava ljubiti Me i na taj način postići blaženstvo. Svako pogrešno učenje je pokušaj Mojega neprijatelja da iskrivi Moju sliku i umanji vašu ljubav spram Mene. Svako pogrešno učenje je dobar temelj za nova obmanuta učenja, i uskoro ste suočeni sa neprohodnom (izraz je ovdje ‘nerazmrsivom’ no, ‘neprohodno’ se čini prikladnijim glagolom uz guštaru) guštarom koja više ne dopušta svjetlu prodrijeti da osvijetli vaš duh.***
CIJELA OBJAVA NA LINKU OVDJE
'Borci za istinu... Obmanjujuća učenja' – Bertha Dudde, br. 5205 str.. 34 http://www.akademijavjecnogproljeca.org/tematske_knjizice/Zablude%20i%20neistine%20u%20Krscanskoj%20Crkvi%20-%202.pdf

. Surprised  Mad  Razz

********************


ALI se ZAVEDAŠ, da OBSTAJA nekaj VELIKO, VELIKO več...kot to Življenje,...ŽIVLJENJE trpljenja, bolezni, negotovosti, strahu pred SMRTJO..??
DA, OBSTAJA! Da! Obstaja! Obstaja, ker OBSTAJA On,
Ki ti pravi:
UMRL Sem za TEBE, Ti ŽIVI za Mene...   podpis: Tvoj JEZUS.
Obstaja-sredi v nas- naš DUHOVNI JAZ,... ki je VEČEN.
In GLEJ v PRAVI Cilj ŽIVLJENJA-v Jezusa in Tvoj Duhovni JAZ bo VEČNO SREČEN!
Tule v videu spodaj še nekaj podrobnosti o SVETEM PISMU in dogodkih ZADNJIH DNI, ki so TIK pred ZDAJCI... Te dogodke ZADNJIH dni je RAZODEL tudi Oče Nebes, kaj se bo dogajalo-(kmalu bo 3 Svetovna Vojna), zakaj se bo zgodila (ubili bodo svetovnega vladarja), vojna bo HUDA, v nas bo treščil še VELIK KOMET in odnesel-uničil POL Zemlje in pol ljudi... Svetovne vojne bo zato KONEC, pojavi se ANTIKRIST, začne z preganjanjem KRISTJANOV...in Tedaj pride KONEC-Jezus, naša Rešitev, na oblakih slave, pride po svoje, brezbožniki "uničeni" in potem "novo nebo" in Nova ZEMLJA,... Amen..
P.S.: Ta video spodaj poglej, ker razodeva, kaj se bo zgodilo ZELO zelo kmalu..kar bo povod za 3 SV. In spodaj dodajam še spletno stran, kako Oče nebes VIDI scenarij Časa Konca... Kajti od Njega- Očeta JEZUSA- prihaja le ČISTA RESNICA..Amen.
https://www.youtube.com/watch?v=4RLAclvts-Q  video PREROŠKA KONFERENCA

Več o ČISTI RESNICI na http://zakajcistaresnica.com/ in www.zastocistaistina.com in www.sozo-hr.com in tu spodaj še spletna stran LJUBAV SE OHLADILA- potek Časa Konca SVETA..  http://ljubavseohladila.com/
 Surprised  Razz  Wink  Very Happy  Surprised
******************
KAKŠEN je tvoj CILJ tega začasnega, prehodnega, "romarskega", hitro minljivega ŽIVLJENJA na tej Zemlji?
Je to čakati na smrt? Je to trpeti, umreti, biti za večno duhovno pozabljen, izgubljen, zmeden, tavati v brezupu in agoniji v duhovni temi onostranstva-peklov..?..
ALI pa SI si izbral PRAVI, boljši, VEČNI CILJ življenja ŽE sedaj in v VEČNOSTI.. IN to je ZDRUŽITEV (biti ENO) z JEZUSOM skozi LJUBEZEN, kot je On bil in JE združen (v ENO) z Nebeškim Očetom? Torej postati Božji Otrok. OČE ti bo dal Moč LJUBEZNI in moč Duha,..da boš (kot Božje duhovno bitje-Otrok Boga) USTVARJAL svetove-planete in jih NASELJEVAL z Duhovnimi bitji (otroci), z stvaritvami vseh vrst.. Da boš, kot Njegovo "dete"-otrok, SREČEN in VEČEN... (glej sliko spodaj).
ALI SI VEDEL...da si kot KRISTJAN- človek POSVEČEN in zapisan Jezusu Kristusu- ZELO blizu CILJA. In kaj JE CILJ nas LJUDI, ki smo v OSNOVI Bitja DUHA (Duhovna bitja) in se po ZAPUSTITVI telesa (smrti) tudi vračamo v DUHOVNO kraljestvo? Naš Cilj na tej Zemlji je POSTATI LJUBEZEN-sebe PREOBRAZITI v LJUBEZEN in tako VSTOPITI v Kraljestvo LJUBEZNI, kot "izgubljeni sin/hči" ki se kot Božji otrok VRAČA DOMOV, v svoj PRAVI, sveti, VEČNI dom-v Očetovo Hišo= v Kraljestvo LJUBEZNI...Amen.

GOVORI NAM ( meni in tebi) naš Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde..
 Bertha Dudde, št. 6256, 13. maja, leta 1955.

 ČLOVEŠKO BITJE JE BLIZU CILJA ...

   Vi ljudje ( to smo MI)  STE blizu cilja ... Ne podcenjujte uspeha svojega predhodnega dolgega življenja na Zemlji, da bi odpovedali sedaj in se ponovno spustili v brezno, iz katerega ste se postopoma uspeli dvigniti tekom neskončno dolgega časa ... Ne dovolite, da zadnji preizkus volje postane greben, ki vas uničuje .. . Namesto tega, marljivo težite k svojemu cilju, in boste srečni in svobodni v zelo kratkem času. Smisel-pomen vašega življenja na Zemlji kot človeško bitje vam je po navadi nepoznan ... vi ne izgubljajte niti eno misel o tem, kaj se vam je zgodilo prej in kaj se bo zgodilo po tem ... niti se ne zavedate dejstva, da ste dosegli zadnjo fazo svojega razvoja, kjer vaša svobodna volja mora postati aktivna, da bi uresničili končni cilj: združitev z Bogom, kar bo imelo za rezultat blaženost in svobodo. In, ker vam primanjkuje znanja, obstaja veliko tveganje-riziko, da ne boste v celoti izkoristili svojega zemeljskega življenja, kot človeško bitje in da bo zadnja priložnost, da za vedno dosežete svobodo, ostala neizkoriščena. V tem primeru, bo prejšnja, neskončno dolga pot, katero je vaša duša morala narediti skozi dela stvarstva v zavezanem(prisiljenem) stanju, zaman ... Potem bo z muko pridobljena stopnja zrelosti, ki je imela za rezultat utelešenje kot človeško bitje, v nevarnosti, ker vi ne ostanete na isti stopnji, ampak, namesto tega, se ponovno spuščate, in se celo, morda, morate še enkrat napotiti  v procesu skozi stvaritve (mineralnega, rastlinskega in živalskega sveta), ker je tako veliko blagoslovov na voljo tekom zemeljskega življenja, da boste vi ponovno grešili proti Bogu, če ponovno zavrnete pomoč, ki vam jo On nudi ... In to pomeni, da boste vi ponovno v celoti padli, kar bi Bog v svoji večji od največje Ljubezni želel preprečiti. Iz tega razloga, vam On daje Svojo Besedo, znanje o Njegovem večnem načrtu Odrešitve, o vaših začetkih in vašem cilju, o vaši nalogi na Zemlji ... Ni Njegova volja, da vi zopet morate pasti nazaj v brezno, vendar On ne bo omejeval vaše svobodne volje ... On vam bo zagotovo pomagal, vendar On vas ne bo prisiljeval ... In zato, je res možno, vendar ni gotovo, da boste vi dosegli svoj cilj, ker je vaša odločnost (sprejeti odločitev) odločujoči dejavnik; in da bi okrepil vašo voljo, da bi  jo obrnil v pravilno smer, vam Bog Osebno pristopa v Svoji Besedi ... On vas poučuje, On vas obvešča o smislu vašega življenja na Zemlji in poskuša okrepiti občutek odgovornosti, katerega imate do svoje duše .. . On vam ljudem dostavlja-prinaša Resnico in vsaka oseba jo lahko sprejme, če je dobre volje (voljna) ... če on resno razmišlja o razlogu svojega obstoja, če se on počuti pripojen najpopolnejšemu Bitju in bi želel vzpostaviti stik s tem Bitjem ... ga bo Beseda, dostavljena na Zemljo od Boga Osebno, naredila srečnega, ker bo on prepoznal Resnico, bo začutil, da mu govori Bog Osebno in on bo naredil, kar Bog zahteva od njega, on bo izpolnil Božjo voljo, in Bog mu bo razkril Sebe skozi Svojo  Besedo. AMEN
IZ KNJIGE Bog JE LJUBEZEN....str. 317-318
http://zakajcistaresnica.com/ in http://ljubavseohladila.com/

***********************
HRVATSKI

KOJI JE TVOJ KONAČNI CILJ? Jeli TO možda umrijeti, propasti, "nestati" ..?  Ili je to moždja "plemenitiji cilj"- sjediniti se SA ISUSOM u LJUBAVI,...postati sa ISUSOM JEDNO, kao što je On JEDNO sa OCEM...?

Pročitaj što nam o tome govori SAM-Osobno oče nebesa po Objavi Berthi Dudde:
Bertha Dudde, br. 6256, 13. svibnja 1955.

LJUDSKO BIĆE BLIZU JE CILJA...

Vi ljudi ste blizu cilja... Ne obezvrijeđujte uspjeh svog prethodnog dugog života na Zemlji podbacujući sada i silazeći iznova u bezdan iz kojeg ste postepeno ostvarili uspon tijekom beskrajno dugog vremena... Ne dopustite da posljednje prokušavanje volje postane greben koji vas uništava... Namjesto toga, marljivo težite svom cilju i bit ćete sretni i slobodni za vrlo kratko vrijeme. Značenje vašeg života na Zemlji kao ljudskog bića vama je obično nepoznato... vi ne
trošite niti jednu misao na ono što vam se dogodilo prije i što će se dogoditi nakon toga... niti ste svjesni činjenice da ste dosegli konačni stadij svog razvoja gdje vaša slobodna volja mora postati aktivna da bi ostvarili konačni cilj: sjedinjenje s Bogom što će rezultirati blaženstvom i slobodom. I, budući da vama nedostaje znanja, postoji veliki rizik da nećete u potpunosti iskoristiti svoj zemaljski život kao ljudsko biće i da će posljednja prilika da se zauvijek postigne sloboda ostati neiskorištena. U tom slučaju, prethodno beskrajno dugačak put kojeg je vaša duša trebala poduzeti kroz djela stvaranja u zavezanom stanju, bit će uzaludan... Onda će mučno stečen stupanj zrelosti, koji je rezultirao utjelovljenjem kao ljudsko biće, biti u opasnosti, jer vi ne ostajete na istom stupnju, nego, namjesto toga, iznova silazite, i čak se, možda, još jednom morate zaputiti procesom kroz tvorevine (mineralnog, biljnog i životinjskog
svijeta), budući da je toliko puno blagoslova na vašem raspolaganju tijekom zemaljskog života, da ćete vi iznova zgriješiti protiv Boga ako ponovno odbacite pomoć koju vam On nudi... I ovo znači da ćete vi iznova potpuno pasti što bi Bog u Svojoj većoj od najveće Ljubavi htio spriječiti. Iz ovog razloga, On vam dostavlja Svoju Riječ, znanje o Njegovom vječnom planu Spasenja, o vašim počecima i vašem cilju,
o vašem zadatku na Zemlji... Nije Njegova volja da vi opet trebate propasti nazad u bezdan, ali On neće ograničiti vašu slobodnu volju... On će vam zasigurno pomoći, ali On vas neće prisiljavati...
I prema tome, doista je moguće, ali nije izvjesno, da ćete vi postići svoj cilj, budući da je vaša odlučnost (donošenje odluke) odlučujući čimbenik; i da bi osnažio vašu volju, da bi je okrenuo u ispravnom pravcu, vama prilazi Bog Osobno u Svojoj Riječi... On vas podučava, On vas obavještava o značenju vašeg života na Zemlji i pokušava osnažiti osjećaj odgovornosti kojeg imate prema svojoj duši... On vama ljudima dostavlja Istinu i svaka ju osoba može prihvatiti ako je dobre volje... ako on ozbiljno razmišlja o razlogu svog postojanja, ako se on osijeća pripojen najsavršenijem Biću i želio bi uspostaviti kontakt s ovim Bićem... Riječ dostavljena na Zemlju od Boga Osobno, učinit će ga sretnim, jer on će prepoznati Istinu, on će osjetiti da mu
Bog Osobno govori i on će učiniti što Bog zahtijeva od njega, on će ispuniti volju Božju, i Bog će mu otkriti Sebe kroz Svoju Riječ. AMEN
IZ KNJIGE BOG JE LJUBAV str. 317-318 link ovdje
https://drive.google.com/file/d/0B_pye_cxf24zd1J6c0xXQjZmbm8/view
VIŠE na www.zastocistaistina.com i www.soz-hr.com i http://ljubavseohladila.com/

 Surprised  Mad  Razz  Very Happy


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek 08. "HRANJENJE" (z Ljubeznijo) je "KREPITEV& 
HRANJENJE naše DUŠE z LJUBEZNIJO, JE PRIORITETA (prednostna naloga) našega Zemeljskega življenja!
EDINA POT, ki VODI iz SMRTI v ŽIVLJENJE...je LJUBEZEN.
BOG je LJUBEZEN,.. in življenja imate samo TOLIKO,.kolikor imate Boga v sebi... IMATE morda privid, kakor VEČINA ljudi, da je ŽIVLJENJE vaše,..da izhaja iz VAS..da ga- življenje GENERIRA-ustvarja vaše TELO? Ne, pa ga NE!
TELO je Le kos MESA, kup mišic in KOSTI,..in vse to POGANJA, giba in mu daje ŽIVLJENJE BOŽJI sveti  DUH,...
Namreč DIH/DUH življenja, ki je v NAS, je Božji delec v NAS, ki nam DAJE ŽIVLJENJE,  Božji DIH/DUH v nas OMOGOČA, da dobimo "elektriko življenja" in da lahko ŽIVIMO, dihamo in smo.
DIH in DUH imata enak pomen - eno-enako besedo in sicer je to PNEUMA po grško in RUAH po hebrejsko...
Dokler imaš torej LJUBEZEN imaš ŽIVLJENJE, ker ko imaš LJUBEZEN imaš OČETA, ki je LJUBEZEN,...
Mi v to življenje na Zemljo štartamo s SMRTJO, ker smo padla DUHOVNA bitja brez Ljubezni....In mi to stanje tekom življenja MORAMO spremeniti iz smrti v ŽIVLJENJE, iz ne-ljubezni v LJUBEZEN... Zato ti je bolje, dragi človek, da čimprej to spoznaš in ZAČNEŠ tako tudi živeti, da boš sebe preobrazil iz duhovne smrti v Življenje Duše..iz ne-ljubezni v Ljubezen..Amen!

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017

https://www.youtube.com/watch?v=obKNnFJAyh8 video predavanja

08.  "HRANJENJE" (z Ljubeznijo) je "KREPITEV" Duše..
SLEDITI Jezusu pomeni "POSTAJATI" kakor Jezus..

MI (pa) VEMO, da SMO prešli iz SMRTI v ŽIVLJENJE,
KER LJUBIMO brate(soljudi). Kdor NE LJUBI, OSTAJA v SMRTI.
1. Janezova 3,14 Chraska

******************

HRVATSKI

 MI ZNAMO, da smo PREŠLI iz SMRTI u ŽIVOT,
JER LJUBIMO braću; tko NE LJUBI, OSTAJE u SMRTI.
1. Ivanova 3,14 Šarić  link ovdje https://wwwyu.com/izrada/621jo003.htm

Bertha Dudde, br. 8385, 19 Siječnja 1963
 
HRANJENJE DUŠE JE PRIORITET… PRIČEST…
 
Ja vam opetovano moram naglašavati patnju koju vaša duša doživljava ako ne primi pravu vrstu hrane. Naposlijetku, najvažnija stvar u zemaljskom životu je priskribiti vašoj duši sve što potrebuje da ostvari cilj koji je razlog zašto živi na Zemlji. Ona bi trebala u potpunosti sazrijeti i treba pravu hranu, ona treba prikladnu hranu i piće koji ju usmjeravaju prema životu koji joj jamči najveću sreću… Nezrela duša ne može ući u Moje kraljevstvo svjetla, ona je morala potpuno sazrijeti na Zemlji i u tu svrhu živi na Zemlji… Vi obraćate najveću pažnju na to kako bi održali život njezinog fizičkog omotača, ljudskog tijela, sve je učinjeno da bi se ono očuvalo i osjećalo što je ugodnije moguće…  
 CIJELA OBJAVA  ovdje http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/7/bd_7_pricest_8385.html

 Very Happy  Mad  Razz  Very Happy


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek 09. Gospodova MIZA.... TABERNAKELJ (Sveto-hranište: kjer s 
VABLJENI VSI..na Gospodovo VEČERJO, kjer vam bo Osebno- SAM Oče JEZUS postregel z LJUBEZNIJO in Čisto Resnico....kajti LE TO je Duhovna HRANA s katero se bo HRANILA,,"redila" in se je veselila tvoja DUŠA vso večnost!
ČISTA RESNICA TRKA na vrata tvojega SRCA,
DA TI, v Luči Čiste Resnice, pokaže tvojo ne-ljubezen in ti PONUDI priložnost,  da jo po vzoru Jezusa Kristusa SPREMENIŠ (svojo DUŠO-tvoj Duhovni Jaz) v AGAPE LJUBEZEN....božansko, nesebično, brezpogojno Ljubezen.
Če svoje Duše na tej Zemlji ne boš PREOBRAZIL v AGAPE Ljubezen,...se ti bo za naslednja tisočletja za duhovno življenje tvoje DUŠE še kako maščevalo, "poznalo", kot duhovna tema, mraz, surovost, hinavščina, nasilje teh , ki te bodo v duhovnem svetu-v tebi ustrezni sferi zrelosti tvoje duše- obdajali.
Jezus nam pošilja APOSTOLE za Čas Konca, ki ti prinašajo ČISTO RESNICO pred VRATA tvojega SRCA, ki ti prinašajo JEZUSA, ki pravi: Stojim pred vrati tvojega SRCA(Duše) in tiho trkam,..in trkam ..in čakam, da MI odpreš, da VSTOPIM (v tvoje srce, v tvoje življenje) da bova skupaj VEČERJALA-imela "Obhajilo"...Amen!

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017
https://www.youtube.com/watch?v=WwRm8i9jXSI video predavanja
09. Gospodova MIZA....   TABERNAKELJ (Sveto-hranište: kjer se hrani SVETO)

LJUDJE hočemo Boga imejiti na Kraj (cerkev), na prostor, na čas, na dan (sobota, nedelja), na obred,..VENDAR je to napačno, ker On- Oče JEZUS je VSE in v VSEM in je POVSOD.
In je v ČLOVEKU le tam, kjer v NAŠEM srcu-DUŠI vlada LJUBEZEN, saj Oče JEZUS= LJUBEZEN. Amen!
"Ali Najvišji (Oče Jezus) NE PREBIVA v svetiščih, z rokami narejenih, kakor pravi prerok: 49 »Nebo mi je stol, a zemlja podnožje nogam mojim.
KAKŠNO hišo mi sezidate? pravi Gospod;
ali katero naj bo mesto počivanju Mojemu?
50 (ALI) Ni li ROKA Moja vsega tega NAREDILA?« Dejanja Apostolov 7, 48-50

ZA GLOBLJE proučevanje berite še spodaj Objave v hrvaškem jeziku.. Hvala.

*********************************


HRVATSKI

KAKO SMO LJUDI obmanuti, u svom razmišljanju OGRANIČENI,..je hočemo ograničiti Njega, koji je NE-OGRANIČEN,..koji je Svugdje prisutan (a ne samo na nekom prostoru, u nekom danu, u nekom obredu...)

Ali Svevišnji (Oče ISUS) ne stanuje u rukotvorinama, kao što govori prorok: 49 Prijestolje je moje nebo, i zemlja je podnožje nogama mojim. Kakvu ćete mi kuću graditi? govori Gospodin. Ili koje je mjesto za moje počivanje? 50 Ne načini li sve ovo ruka moja?      djela Apostolska 7, 48-50 Šarić link ovdje https://wwwyu.com/izrada/44del007.htm

'Pogreške i laži uzrokuju beznadežnu zbrku i osobu lišavaju sve realizacije; one nisu svjetlo već potječu iz silne tame. Prema tome, vi trebate postupati odvažno protiv pogreške/zablude i neistine, jer u Istini imate oružje koje će vam osigurati pobjedu. Odabrao Sam vas kao Moje borce, i vi se trebate boriti sa mačem svojih usta, ne trebate se bojati odstraniti dječju vjeru vaših bližnjih… kako ona neće osobi pomoći ostvariti savršenstvo sve dok je pogrešna. Ali vi ju možete zamijeniti nečim dobrim, čistim i izuzetno djelotvornim, Istinom, koju ste primili od Mene Osobno. Bit ćete sposobni dati im više nego ste im oduzeli, vi ćete ščepati/oteti njihovu dušu iz vlasti/sile Mojeg neprijatelja i voditi je nazad k Meni.' (BD 5205)
LINK ovdje- vidi pod broj BD 5205  tu su inače sve Objave...
http://refleksijasvijesti.com/knjige4/poruke-bd.pdf

'Ja se ne mogu zadržati u nekoj zemaljsko-materijalnoj formi drugačije, nego da je duhovno koje je vezano u ovoj formi dio Mene, koje se nakon nekadašnjeg pada mora iznova POLAKO vratiti nazad k Meni.' (BD 4925)

… u svakom slučaju apsurdna ideja!!  :(

Bertha Dudde, br. 4519, 21 Prosinac 1948
 
TABERNAKUL (SVETOHRANIŠTE)...
 
Vi trebate razumjeti da Ja ne mogu prebivati u ograničenoj, specijalno iskonstruiranoj posudi, u zemaljskoj materiji, na izvjesnim mjestima u izvjesna vremena, nego da Sam Ja gdjegod je srce razvilo Ljubav. Jedino Ljubavi-puno srce može tvrditi da sklanja Mene, da je blagoslovljeno sa Mojim prisustvom, jer Moja temeljna supstanca je Ljubav (1 Ivanova 4:8) i time Ja mogu jedino biti gdje Ljubav sebe očituje. Ali materijalna posuda ne može nikada biti sadržalac Mojeg vječnog Duha... Ova pretpostavka je jedino rezultat razmišljanja od strane duhovno slijepih ljudi koji imaju pogrešnu ideju o Mojem Biću, koje uistinu prožima beskraj i time je sveprisutno ali ono nikada ne može biti sadržano u ograničenoj posudi, kao što su ljudi bili podučavani. Što li čovječanstvo pravi od vječnog Božanstva (u smislu: što li samo ljudi misle o vječnom Božanstvu)...
CIJELA Objava ovdje http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_4519_svetohraniste.html

 Mad  Surprised  Very Happy  Surprised  Mad  Razz


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek "GLEJ, STOJIM PRED VRATI ..." (Razodetje 3:20) 
NAJPOMEMBNEJŠE za TEBE v tem ŽIVLJENJU je, ALI imaš JEZUSA v svojem SRCU, VEDNO ob sebi in V SEBI, po Božjem svetem DUHU..v svoji DUŠI.. kajti le ta živi VEČNO.
SRCE v duhovnem pomenu ni dobesedno srce, ampak je to tvoj NOTRANJI Duhovni človek, ki živi v TEBI...
In odpreti mu VRATA, to niso nobena "fizična" vrata".. TO je ODNOS, ki ga vzpostaviš z Jezusom, ko ga sprejmeš v svoje življenje, v življenje svoje Duše, svojega Notranjega Duhovnega človeka.
JEZUS ti pravi:" Stojim pred VRATI tvojega SRCA in tiho trkam in čakam, da MI ODPREŠ, da vstopim in da bova skupaj VEČERJALA"....to pomeni imeti OBČESTVO, topel pri-SRČEN odnosa Ljubezni drug do drugega in do soljudi...
IN zakaj je tako ZELO zelo POMEMBNO imeti, NOSITI, "ljubkovati",..JEZUSA v svojem SRCU...Ker Oče Jezus je Pot (način življenja v AGAPE Ljubezni), ki nas V LUČI Čiste RESNICE, VODI-pelje v VEČNO Življenje Ljubezni, miru, sočutja, radosti in ustvarjanja Z Njim, Za Njega in V Njem ter PO Njem..
VSO VEČNOST iz Ljubezni reševati tiste, ki so zavozili, zabluzili,..na tej Zemlji, živeli brez Jezusa in jim bomo MI-Jezusovi SVETI- pomagati v onostranstvu najti LUČ Sveta, Luč Ljubezni- Očeta Jezusa. Amen!

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017
https://www.youtube.com/watch?v=yrPm5LTm6Gw
10. STOJIM pred VRATI in TRKAM ( Razodetje 3,20 )  Odpreti vrata srca

GLEJ, pri vratih STOJIM in TRKAM, če kdo čuje-SLIŠI glas Moj in odpre vrata, VSTOPIM k njemu, in večerjal bom z njim in on z menoj. 21 Njemu, kdor PREMAGA, dam sedeti z menoj na prestolu svojem, kakor sem tudi jaz premagal in sedel z Očetom svojim na prestol njegov.   Razodetje 3, 20.21 Chraska

Govori nam Nebeški OČE po Objavi Berthi Dudde
Bertha Dudde, ne. 7589, 28. aprila 1960

"GLEJ, STOJIM PRED VRATI ..."
(Razodetje 3:20)

ODPRITE vrata svojega SRCA na široko, ko Jaz (Oče JEZUS) HOČEM VSTOPITI ... Vsakokrat ponovno TRKAM na vaša vrata, ker vam želim ponuditi okusno darilo; VENDAR Jaz želim VSTOPITI, vi pa Me morate VESELO sprejeti, morate se VESELITI Mojega prihoda in s celim SRCEM hrepeneti, da Jaz (Oče JEZUS) ostanem z vami ... v MENI morate prepoznati svojega Očeta, Kateri vas LJUBI, in vam zatorej ŽELI prinesti dobro darilo ... NE smete Mi prepovedati dostopa k vam. ... To je vse, kar vas prosim, da na ŠIROKO odprete vrata vašega SRCA, da Meni Osebno dopustite VSTOPITI. Ker to Mi razodeva-odkriva, da  vi prav tako IZKAZUJETE LJUBEZEN do Mene, to Mi razodeva, da ste vi pripravili stanovanje za Mene, da Me v njem sprejmete ... In sedaj Jaz lahko gospodarim po volji v Moji Hiši, in prav zares, LE to bo na vaš blagoslov. Ker to, kar vam Jaz (Oče JEZUS) sedaj dnevno DAJEM je  hrana in pijača za vašo DUŠO, katera več  ne bo več potrebovala STRADATI, katera se ZDRUŽI z Duhom v sebi in katera bo kmalu našla ENOTNOST (združitev) z Mano, ker mi ona (DUŠA) sedaj več ne dopušča, da se IZSELIM iz njenega SRCA, ker se je POSVETILA Meni z vsemi svojimi ČUTILI in si vedno želi LE, da je Očetu VŠEČ ostati z Njegovim Otrokom (to smo MI-Jezusovi), da ga blagoslavlja, dokler DUŠA ŽIVI na ZEMLJI in prav tako v VEČNOSTI. Kdor Me prostovoljno sprejme v svoje SRCE, ko TRKAM, hrepeneč vstopiti, je DOSEGEL največji dobiček na ZEMLJI, ker mu ne more biti ponujeno nič dragocenejše, od Moje vsakdanje hrane, ki jo JAZ (Oče JEZUS) nudim (VAŠI) DUŠI in kar JI-Duši omogoča dozoreti (v Ljubezen) že na Zemlji...
CELA objava  bo prevedena proti večeru in jo objavim posebej..
V hrvaščini pa se cela Objava nahaja spodaj..
ZA globlje proučevanje TE TEME..beri še hrvaške objave spodaj..Hvala.. JEZUS TE LJUBI. Amen! http://zakajcistaresnica.com/

**************

HRVATSKI

'Vaš je osobit zadatak izvršiti utjecaj na mnoge vjernike koji se osjećaju pripojeni crkvi a ipak se ne mogu smatrati kako pripadaju Mojoj Crkvi, jer oni više ne stoje na temelju vjere. Oni su izgradili njihovu crkvu na pijesku, koji će se urušiti pod njihovim stopalima ako će njihova vjera biti prokušavana. Oni sebe smatraju pobožnima i također ispovijedaju sa njihovim usnama što im crkva kaže da vjeruju. Unatoč tome, oni nisu duboko uvjereni u ijednu religijsku doktrinu, oni bi bili nesposobni kompletno se složiti sa ijednom ako bi morali ozbiljno o njoj formirati mišljenje. I ova konvencionalna vjera, koja je bila jedino usvojena i neće biti odbačena poradi izvanjskog svijeta je skoro gora od nevjere, jer jednoj nevjernoj osobi se mogu priskrbiti objašnjenja u obliku rasprava, čak prepirki, dok raniji nudi malo mogućnosti da ga se obavijesti budući će on opet jedino sve ispovijedati sa njegovim usnama a ipak je daleko udaljen od toga da postane uvjereni predstavnik..
IZ OBJAVE BD 4061 iz KNJIŽICE br. 56 KRISTOVA CRKVA II. str. 35 na linku ovdje http://www.akademijavjecnogproljeca.org/tematske_knjizice/Kristova%20Crkva%20-%202.pdf
****************

Bertha Dudde, br. 7589, 28 Travanj 1960

„VIDI, JA STOJIM PRED VRATIMA…“
(Otkrovenje 3:20)

Otvorite širom vrata svog srca, kada Ja čeznem ući… Svaki put iznova kucam na vaša vrata, jer vam želim ponuditi ukusni dar; ali Ja želim ući, vi Me trebate radosno primiti, trebate se radovati Mom dolasku i cijelim srcem žudjeti da Ja ostanem sa vama… Trebate prepoznati u Meni svog Oca, Koji vas ljubi i stoga vam želi donijeti dobar dar… Ne smijete Mi zabraniti pristup k vama… To je sve što tražim od vas, da širom otvorite vrata vašeg srca, da Meni Osobno dopustite ući. Jer to Mi otkriva da vi također pokazujete Meni Ljubav, otkriva Mi da ste pripremili stan za Mene, da Me u njemu primite… I sada Ja mogu gospodariti po volji u Mojoj Kući i doista, ovo će biti jedino na vaš blagoslov. Jer ono što vam Ja sada dnevno nudim je hrana i piće za vašu dušu, koja više ne treba gladovati, koja se sjedinjuje sa Duhom u sebi i koja će uskoro pronaći jedinstvo sa Mnom, budući da Mi ona sada više ne dopušta da se iselim iz njena srca, jer se posvetila Meni sa svim svojim osjetilima i uvijek jedino želi da se Ocu svidi ostati sa Njegovim djetetom, da ga blagoslivlja, dok duša živi na Zemlji i također u Vječnosti. Tko Me dobrovoljno prima u svoje srce, kada kucam žudeći ući, postigao je najveći dobitak na Zemlji, jer mu ne može biti ponuđeno ništa dragocjenije od Moje svakodnevne hrane, koju Ja pružam duši, a što joj dopušta sazrjeti već na Zemlji. I tako Ja kucam na svaka vrata žudeći ulaz i blago onome koji Me čuje, te otvori svoje srce i pripremi se da Me primi… Blago onome tko očisti i uredi dom srca, i u svakom trenutku Gospod može ući u Svoju kuću… Blago onome koji Me primi radosno i više Me ne pušta izaći… Jer njega neću nikada više napustiti, s njim ću ostati i njemu ću Moju Ljubav dati, neprestano ću govoriti s njim i uvest ću ga u Istinu, jer Je mora upoznati da bi stigao do istinske spoznaje, na Svjetlo, bez Kojeg ne može biti blagoslovljen.
CIJELA OBJAVa na linku OVDJE http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_7589_vidi_stojim_kucam.html

ISUS TE LJUBI....Amen! www.zastocistaistina.com

**********************


https://www.youtube.com/watch?v=QCwuyOfpqSU  video čudovit in glasba

Govori nam Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde
Bertha Dudde, št. 7589, 28. aprila 1960

"GLEJ, STOJIM PRED VRATI ..."
(Razodetje 3:20)

ODPRITE vrata svojega SRCA na široko, ko Jaz (Oče JEZUS) HOČEM VSTOPITI ... Vsakokrat ponovno TRKAM na vaša vrata, ker vam želim ponuditi okusno darilo; VENDAR Jaz želim VSTOPITI, vi pa Me morate VESELO prejeti, morate se VESELITI Mojega prihoda in s celim SRCEM hrepeneti, da Jaz (Oče JEZUS) ostanem z vami ... v MENI morate prepoznati svojega Očeta, Kateri vas LJUBI, in vam zatorej ŽELI prinesti dobro darilo ... NE smete Mi prepovedati dostopa k vam. ... To je vse, kar vas prosim, da na ŠIROKO odprete vrata vašega SRCA, da Meni Osebno dopustite VSTOPITI. Ker to Mi razodeva-odkriva, da  vi prav tako IZKAZUJETE LJUBEZEN do Mene, to Mi razodeva, da ste vi pripravili stanovanje za Mene, da Me v njem sprejmete ... In sedaj Jaz lahko gospodarim po volji v Moji Hiši, in prav zares, LE to bo na vaš blagoslov. Ker to, kar vam Jaz (oče JEZUS) sedaj dnevno DAJEM je  hrana in pijača za vašo DUŠO, katera več  ne bo več potrebovala STRADATI, katera se ZDRUŽI z Duhom v sebi in katera bo kmalu našla ENOTNOST (združitev) z Mano, ker mi ona (DUŠA) sedaj več ne dopušča, da se IZSELIM iz njenega SRCA, ker se je POSVETILA Meni z vsemi svojimi ČUTILI in si vedno želi LE, da je Očetu VŠEČ ostati z Njegovim Otrokom (to smo MI-Jezusovi), da ga blagoslavlja, dokler DUŠA ŽIVI na ZEMLJI in prav tako v VEČNOSTI. Kdor Me prostovoljno sprejme v svoje SRCE, ko TRKAM, hrepeneč vstopiti, je DOSEGEL največji dobiček na ZEMLJI, ker mu ne more biti ponujeno nič dragocenejše, od Moje vsakdanje hrane, ki jo JAZ (Oče JEZUS) nudim (VAŠI) DUŠI in kar JI-Duši omogoča dozoreti (v Ljubezen) že na Zemlji.  In tako Jaz trkam na vsaka vrata hrepeneč vstopiti in srečen je tisti, ki Me sliši, ter odpre svoje srce in se pripravi, da Me sprejme ... Blagor človeku, ki očisti in uredi dom srca, in v vsakem trenutku lahko Gospod-ar vstopi v Svojo Hišo ... Blagor temu, ki Me sprejme radostno in me več ne izpusti iti ven ... Ker Jaz njega(mene-tebe) nikoli več Ne bom ZAPUSTIL, z njim bom ostal in da mu dal Mojo LJUBEZEN, neprestano bom govoril z njim in ga uvedel v (Čisto) RESNICO, ker JO mora spoznati, da bi prišel do resničnega spoznanja, na Svetlobo, brez katere NE more biti blagoslovljen. In tisti, katerega srce sem Jaz lahko vzel v posest, pripada Meni(očetu Jezusu), in njega Jaz želim OSKRBETI zemeljsko in duhovno, saj mu prinašam vse, takoj, ko Mi DOVOLI vstopiti v njegovo srce. Ker Jaz ne prihajam praznih rok, Jaz imam Rog izobilja in Mojih daril ne bo konca, katere Jaz delim, ker VAS LJUBIM ... In Moj najdragocenejši DAR je Moja Beseda ... ker ona JE HRANA in PIJAČA za DUŠO. Ona je zastava Moje LJUBEZNI, Ona je  duhovno bogastvo, s katero boste nekega dne lahko delali  v (nebeškem) Kraljestvu onostranstva. In vsak bo imel tak zaklad, kdor Mi odpre vrata svojega srca, ko Jaz želim VSTOPITI,  ker Jaz nikoli ne pridem brez darov Milosti in ker Jaz vedno vem, kaj najbolj PPRIMANJKUJE njegovi duši. In Jaz (Oče JEZUS) trkam na vrata MNOGIH src, vendar MI ne odprejo VSI, in moram zatorej iti naprej in nisem mogel pustiti (tvoji) DUŠI nobenega OKREPČILA, nisem Ji (Duši) mogel zagotoviti nobenega daru Milosti, in tako duša OSTAJA  slabo oblikovana ( NEDOZORELA v Ljubezni), in bo tudi  UBOGA (siromašna)  vstopila v kraljestvo onostranstva, ko pride njena ura. VENDAR je ona SAMA sebi vzela  Milost, da bi Me imela v svojem srcu, in nekoč bo grenko OBŽALOVALA, ko bo prepoznala, Kdo je bil Ta, Kateri  je trkal na njena vrata, ne da bi našel vhod. VENDAR Jaz (Oče Jezus) NE vstopam NA SILO, kjer so vrata zaprta, bom Jaz  šel drugam in vstopim SAMO tam, kjer bom SPREJET z VESELJEM-radostjo, kjer Mi LJUBEZEN na ŠIROKO odpre vrata, kjer se lahko naselim in ostanem tam, kjer DUŠA prepozna svojega Boga in Očeta, Katerega NIKOLI več NE ŽELI zapustiti.. AMEN.
Ta objava je DOŽIVETO predstavljena tudi skozi besede Apostola Lorensa Novosel-a v tem videu..od 1 ure naprej..
link tukaj https://www.youtube.com/watch?v=yrPm5LTm6Gw
***************

HRVATSKI

Govori nam Nebeski Oče po Objavi Berthi Dudde
Bertha Dudde, br. 7589, 28 Travanj 1960

„VIDI, JA STOJIM PRED VRATIMA…“

(Otkrovenje 3:20)

Otvorite širom vrata svog srca, kada Ja čeznem ući… Svaki put iznova kucam na vaša vrata, jer vam želim ponuditi ukusni dar; ali Ja želim ući, vi Me trebate radosno primiti, trebate se radovati Mom dolasku i cijelim srcem žudjeti da Ja ostanem sa vama… Trebate prepoznati u Meni svog Oca, Koji vas ljubi i stoga vam želi donijeti dobar dar… Ne smijete Mi zabraniti pristup k vama… To je sve što tražim od vas, da širom otvorite vrata vašeg srca, da Meni Osobno dopustite ući. Jer to Mi otkriva da vi također pokazujete Meni Ljubav, otkriva Mi da ste pripremili stan za Mene, da Me u njemu primite… I sada Ja mogu gospodariti po volji u Mojoj Kući i doista, ovo će biti jedino na vaš blagoslov. Jer ono što vam Ja sada dnevno nudim je hrana i piće za vašu dušu, koja više ne treba gladovati, koja se sjedinjuje sa Duhom u sebi i koja će uskoro pronaći jedinstvo sa Mnom, budući da Mi ona sada više ne dopušta da se iselim iz njena srca, jer se posvetila Meni sa svim svojim osjetilima i uvijek jedino želi da se Ocu svidi ostati sa Njegovim djetetom, da ga blagoslivlja, dok duša živi na Zemlji i također u Vječnosti. Tko Me dobrovoljno prima u svoje srce, kada kucam žudeći ući, postigao je najveći dobitak na Zemlji, jer mu ne može biti ponuđeno ništa dragocjenije od Moje svakodnevne hrane, koju Ja pružam duši, a što joj dopušta sazrjeti već na Zemlji. I tako Ja kucam na svaka vrata žudeći ulaz i blago onome koji Me čuje, te otvori svoje srce i pripremi se da Me primi… Blago onome tko očisti i uredi dom srca, i u svakom trenutku Gospod može ući u Svoju kuću… Blago onome koji Me primi radosno i više Me ne pušta izaći… Jer njega neću nikada više napustiti, s njim ću ostati i njemu ću Moju Ljubav dati, neprestano ću govoriti s njim i uvest ću ga u Istinu, jer Je mora upoznati da bi stigao do istinske spoznaje, na Svjetlo, bez Kojeg ne može biti blagoslovljen. A onaj čijem Sam srcu Ja jednom mogao doći u posjed, pripada Meni, i  njega Ja želim opskrbiti zemaljski i duhovno, jer mu donosim sve, čim Mi dopusti ući u njegovo srce. Jer Ja ne dolazim praznih ruku, Ja imam rog izobilja i Moji darovi neće imati kraja, koje Ja razdjeljujem, jer vas ljubim… A Moj najdragocjeniji dar je Moja Riječ… jer Ona je hrana i piće za dušu, Ona je zalog Moje Ljubavi, Ona je duhovno bogatstvo, sa kojim ćeš jednog dana moći raditi u onostranom Kraljevstvu. I svatko će imati takvo bogatstvo, tko Mi otvori vrata svoga srca, kada Ja žudim ući, jer Ja nikada ne dolazim bez darova Milosti i jer Ja uvijek znam što najviše nedostaje njegovoj duši. A Ja kucam na vrata mnogih srca, ali ne otvaraju Mi svi, i stoga moram produžiti i nisam mogao ostaviti duši nikakvo osnaženje, nisam joj mogao pružiti nikakav dar Milosti, i stoga duša ostaje jadno formirana, i također će jadna ući u onostrano kraljevstvo, kada dođe njen čas. Ali ona je sama sebi oduzela Milost da Me ima u svom srcu, i jednom će gorko zažaliti, kada prepozna Tko je bio Onaj, Koji je kucao na njena vrata, bez da je pronašao ulaz. Ali Ja ne ulazim silom, gdje su vrata zatvorena, Ja idem drugdje i ulazim samo tamo gdje bivam prihvaćen s radošću, gdje Mi Ljubav širom otvori vrata, gdje se mogu nastaniti i ostati tamo, gdje duša prepoznaje svog Boga i Oca, Kojeg nikada više ne želi ostaviti.

AMEN
Ovu OBJAVU možete slušati u ovom video od 1. sata pa dalje
https://www.youtube.com/watch?v=62E39b30BCA   A  nađete je i na linku ovdje http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_7589_vidi_stojim_kucam.html  
 Surprised  Mad  Very Happy  Mad  Wink  Very Happy  Surprised  Surprised  Surprised


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek 11. Kdor svoja VRATA (srca) ZAPRE in Mi prepove VSTOP, bo mo 
ODPRITE svoja SRCA JEZUSU in MU pustite VSTOPITI..
Naj se REKA Njegove LJUBEZNI vali skozi vaše SRCE....LE to nas bo OČISTILO, POMLADILO in VRNILO v nebesa kot Božjega Otroka  Amen..

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017
https://www.youtube.com/watch?v=62E39b30BCA video predavanja
11. Kdor svoja VRATA (srca) ZAPRE in Mi prepove VSTOP, bo moral STRADATI (trpeti lakoto)  (BD 6947 )

In kaj nam na to temo sporoča Sam nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde:

Bertha Dudde, št. 6947, 17. novembra 1957  

ODPIRANJE  VRAT SRCA ... VEČERJA ...
(Razodetje 3:20)                    

KDOR ZAPRE svoja vrata (SRCA) in Mi brani  vstop, bo moral stradati (ali "trpeti pomanjkanje"), saj  LE Jaz mu lahko prinesem (TO), kar je potrebno njegovi(naši) DUŠI. Vi ljudje verjamete, kako se povsod lahko oskrbite s hrano in pijačo, hrano za vašo dušo, in NE mislite na to, da SAMO Jaz (Oče JEZUS) lahko DAM vaši DUŠI pravo hrano in da ste vi ... kamorkoli greste ... vedno v zvezi s tem, morate obrniti k Meni, torej morate odpreti vrata vašega srca, da bi Jaz Osebno lahko VSTOPIL in vas NAHRANIL ... In ko si tako se obrnete k Meni osebno, ni nobene razlike, kje to prošnjo k Meni naslavljate, ker Jaz vas bom vedno poslušal / slišal in prišel k vam, od kjerkoli Bog Me boste vi klicali. Ne da bi (duhovno) hrano in pijačo shranil kjerkoli, tako da bi se vi lahko oskrbeli, ne da bi vstopili v stik z Mano ... LE iz Moje roke boste lahko dobili pravo (DUHOVNO) hrano in pravo pijačo, od katerih bo vaša DUŠA lahko OZDRAVELA in se OKREPILA za vrnitev v domovino. In zatorej MORAM Osebno VSTOPITI PRI vas/ V vas, morate Mi prostovoljno odpreti vrata in potem večerjati skupaj z Mano, ker vas JAZ (Oče Jezus) Osebno želim nahraniti, ker Jaz Osebno vsakemu posamezno nudim hrano, katero potrebuje za OZDRAVITEV njegove DUŠE…. Jaz samo trkam na vrata vašega SRCA in VI SAMI jih morate odpreti in Me spustiti v vaše srce (Razodetje 3:20). Kaj vam koristi, če se nasitite s hrano, ki je nisem Jaz (Oče Jezus) Osebno pripravil? Tedaj SE boste sicer počutili dobro, ampak iz hrane NIKOLI NE boste mogli izvleči tega, kar vaša DUŠA potrebuje za  izgradnjo ... Ona bo ostala mrtva ali oslabljena, občutila bo lakoto in žejo, in ne bo se ji " moglo pomagati" v njeni muki ... In to je usoda duše, katera se goreče trudi prodreti v "Božjo Besedo", duša, ki jo nenehno zanima Božja beseda in tako samo obremenjujejo svoj razum, ko poskušajo najti pomen Božje Besede, tako da jo preučujejo, toda DUŠE jim pri tem ostanejo prazne. ....
CELA Objava bo prevedena jutri..v originalu v hrvaščini pa je tukaj http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/7/bd_7_otvaranjesrca_6947.html

ZA GLOBLJE PROUČEVANJE berite še objave spodaj v hrvaščini, ker jih je več..Hvala.

**************

HRVATSKI

Bertha Dudde, br. 6947, 17 Studeni 1957

OTVARANJE VRATA SRCA... VEČERA (Otkrovenje 3:20)
Tko svoja vrata zatvara i brani Mi ulazak, morat će gladovati (ili ‘oskudijevati’), jer jedino Ja mu mogu donijeti (ono) što je potrebno njegovoj duši. Vi ljudi vjerujete kako se svugdje možete snabdjeti jelom i pićem, hranom za vašu dušu, i ne mislite na to da samo Ja vašoj duši mogu dati pravu hranu i da se vi... kud god išli... uvijek u svezi s time morate obraćati Meni, dakle morate otvoriti vrata vašeg srca kako bi Ja Sâm mogao ući da vas nahranim... A kad se tako obratite Osobno Meni, nema razlike gdje tu molbu Meni upućujete, jer Ja ću vas uvijek slušati/čuti i doći vam, gdje god (da) Me zvali. Nije da sam hranu i piće pohranio bilo gdje, kako biste se mogli snabdjeti bez da stupate u vezu sa Mnom... Jedino iz Moje ruke moći ćete dobiti pravu hranu i pravo piće, od kojih vam duša može ozdraviti i osnažiti se za povratak u otadžbinu. I stoga moram Osobno ući kod vas/vama, morate Mi dobrovoljno otvoriti vrata i tada večerati zajedno sa Mnom, jer vas Ja Osobno želim nahraniti, jer Ja Osobno svakom pojedino pružam hranu koja mu je potrebna za ozdravljenje njegove duše... Ja samo kucam na vrata vašeg srca, a vi ih sami morate otvoriti i pustiti Me u vaše srce (Otkrovenje 3:20). Što vam koristi ako se zasitite hranom koju nisam Ja Sâm pripremio za vas? Tada ćete se doduše osjećati dobro, ali iz hrane nećete moći izlučiti ono što vaša duša treba za izgradnju... Ona će ostati mrtva ili oslabljena, osjećati će glad i žeđ, i neće joj ‘biti pomognuto’ u njenoj muci... I to je sudbina dušâ koje se revno trude prodrti u ‘Božju riječ’, duša koje se neprestano zanimaju Božjom riječju i time samo opterećuju svoj razum pokušavajući pronaći smisao Božanske riječi studirajući je, a duše im pritome ostaju prazne. Oni dakle vjeruju kako hrane svoje duše, međutim samo njihov razum apsorbira nešto što oni nazivaju ‘kruhom s neba’, a što oni opet žele dijeliti svojim bližnjima/drugim ljudima. Oni sami će ostati prazni, što će reći: njihove duše će gladovati, i ni njihovi bližnji (= ljudi kojima dijele) neće imati koristi za svoje duše, ako prije toga sa Mnom ne bude uspostavljen iskreni odnos obraćajući se Meni da ih nahranim, ako prije toga nisu otvorena vrata kako bi Ja k njima mogao ući i pružiti im večeru...  CIJELA OBJAVA na linku ovdje
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/7/bd_7_otvaranjesrca_6947.html
*********

 Surprised  Very Happy  Mad  Razz  Wink  Mad  Surprised  Very Happy  Razz  Wink


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek 2. ZDRUŽITEV z BOGOm skozi LJUBEZEN je KONČNI Cilj človeške 
KAJ je LEPŠE za ženina in nevesto, za moža in ženo,
 ko DVA postaneta ENO.. ENO v Ljubezni, v Miru, v sočutju, v spoštovanju, v dopolnjevanju...
Kaj je lepšega za JEZUSOVEGA sledilca, ko POSTANE z JEZUSOM ENO..Popolno ENo v Ljubezni-brez točke ločevanja.O tem nam govori nebeški Oče po Berthi Dudde

Bertha Dudde, št. 7627, 20. junij 1960.

            ZDRUŽITEV ... BLAŽENOST BOGU PODOBNIH ...

   Končni cilj vašega zemeljskega življenja je združitev z Mano (Očetom Jezusom) ... Vi bi morali najti združitev z Menoj do trenutka, ko se čas  vaše smrt bliža, vi bi morali prestopiti v drugo kraljestvo brez strahu in groze, vi boste morali zamenjati  le svoje prebivališče in se vseliti v družinsko hišo, katero ste  zapustili že večnosti prej... Vi  morate najti svojo pot domov k Meni in biti znova srečni, kot ste bili na začetku. To je namen in cilj vašega zemeljskega življenja, in uresničiti ta cilj, mora biti vaša stalna ambicija, ker vam je on uresničljiv. Jaz ne zahtevam od vas  nemogoče.....
  
SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017
https://www.youtube.com/watch?v=YO6rAvCppkA
12. ZDRUŽITEV z BOGOm skozi LJUBEZEN
je KONČNI Cilj človeškega Bitja... Obhajilo.. video predavanja

 (konec objave od zgoraj)
  Vi ljudje lahko dosežete ta cilj, ker Jaz (Oče JEZUS) Osebno hrepenim za združitvijo z vami in  bom prav zares naredil vse, da vas privedem do cilja, če se vaša volja podredi Moji ... če voljno sprejmete Moje vodenje, če popolnoma in zavestno stremite k združitvi z Menoj in živite v Ljubezni na Zemlji ... Potem vas bo vsaka kretnja Ljubezni približala k Meni, potem boste dovolili Mojo prisotnost znotraj vas, in potem združitev mora slediti, ker "kdorkoli živi v Ljubezni, živi v Meni in Jaz v njem ...« (1 . Janez 4:16). Zatorej, Ljubezen je vez, ki nas tesno povezuje  skupaj in potem je večno neločljivo povezana. AMEN.
CELOTNO Objavo 7627 bom objavil posebej..ker je za tukaj predolga...

**************

HRVATSKI

Bertha Dudde, br. 7627, 20 Lipanj 1960
 
SJEDINJENJE... BLAŽENSTVO BOGO-LIK-IH...
 
Konačni cilj vašeg zemaljskog života je sjedinjenje sa Mnom (Ocem ISUSUOM) ... Vi biste trebali naći sjedinjenje sa Mnom do trenutka kada se čas vaše smrti približava, vi biste trebali preći u drugo carstvo bez straha i užasa, vi biste jedino trebali promijeniti vaše prebivalište i useliti se u roditeljsku kuću koju ste napustili vječnostima ranije... Vi ste trebali pronaći vaš put kući k Meni i biti iznova sretni, kao što ste bili u početku. Ovo je svrha i cilj vašeg zemaljskog života, i ostvariti ovaj cilj bi trebala biti vaša neprestana ambicija, budući je on ostvariv za vas. Ja ne tražim od vas nemoguće, vi ste Moja djeca, vi ste proizašli iz Mene i treba biti vaša prirodna ambicija vratiti se k Ocu, budući vas Ljubav vašeg Oca privlači i budući ste, naposlijetku, vi izvorno bili stvoreni na-lik Meni... Sjedinjenje sa Mnom, prema tome treba biti više u skladu sa vašim cijelim bićem nego udaljenost... Iz ovog razloga vi nikada do sada niste bili sretno biće, i vi ne možete iznova biti sretni sve dok se mi nismo sjedinili, jer biti sjedinjen sa Mnom također znači biti iznova prosvjetljen od strane Moje Ljubavi, što je istoznačno sa nezamislivim blaženstvom. Vi ste Moje tvorevine i neopozivo pripadate Meni...
 
Vi ste Me napustili zbog vaše obmanjujuće volje i obmanjujućeg razmišljanja... Ali čim su vaši volja i razmišljanje još jednom u ispravnom redu vi ćete također tražiti sjedinjenje sa Mnom, vi ćete učiniti sve da umanjite prethodnu udaljenost i doista uspjeti tijekom vašeg zemaljskog života budući Ja čeznem za ovim sjedinjenjem Osobno i prema tome ću vam također pomoći... budući vas Moja Ljubav vuče i vi se ne možete oduprijeti ovoj Ljubavi kada ste iznova prihvatili ispravan red...
CIJELA OBJAVA na linku OVDJE (a objavit ču je i posebno-samostalno na mom FB zidu)
http://www.zastocistaistina.com/index.php/propovijedi/257-ista-istina-daje-jasan-uvid-u-to-koji-je-krajnji-cilj-naeg-postojanja

 Surprised  Very Happy  Mad  Razz  Surprised  Very Happy

*************

TULE JE OBLJUBLJENA CELA OBJAVA od zgoraj


Govori nam Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde
Bertha Dudde, št. 7627, 20. junij 1960.

           ZDRUŽITEV ... BLAŽENOST BOGU PODOBNIH ...

   Končni cilj vašega zemeljskega življenja je združitev z Mano ... Vi bi morali najti združitev z Menoj do trenutka, ko se čas  vaše smrt bliža, vi bi morali prestopiti v drugo kraljestvo brez strahu in groze, vi boste morali zamenjati  le svoje prebivališče in se vseliti v družinsko hišo, katero ste  zapustili že večnosti prej... Vi  morate najti svojo pot domov k Meni in biti znova srečni, kot ste bili na začetku. To je namen in cilj vašega zemeljskega življenja, in uresničiti ta cilj, mora biti vaša stalna ambicija, ker vam je on uresničljiv. Jaz ne zahtevam od vas  nemogoče.

Vi ste Moji otroci, vi ste izšli (nastali) iz Mene in vaša naravna ambicija mora biti, vrniti se nazaj k Očetu, ker vas Ljubezen vašega Očeta privlači in ker ste, navsezadnje, vi izvirno-prvotno bili ustvarjeni Meni podobni ... Združitev z Mano, zatorej, mora biti bolj v skladu z vašim celim bitjem, kot pa oddaljenost... Iz tega razloga, vi nikoli do sedaj niste bili srečno bitje, in ne morete ponovno biti srečni, vse dokler se ne bomo združili, ker biti združen z Menoj, prav tako, pomeni biti ponovno razsvetljen z Mojo Ljubeznijo, kar je sinonim za nepredstavljivo blaženost.
Vi ste Moje stvaritve in nepreklicno pripadate Meni ...   Vi ste Me zapustili zaradi svoje zavajajoče volje in zavajajočega razmišljanja ... Toda, brž ko bo vaša volja in razmišljanjem še enkrat v pravilnem redu, boste vi prav tako iskali združitev z Menoj, vi boste naredili vse, da zmanjšate prejšnjo oddaljenost in resnično uspete v času svojega zemeljskega življenja, ker Jaz hrepenim za to združitvijo Osebno in vam bom zatorej prav tako pomagal ... ker vas Moja Ljubezen vleče in vi se ne morete upreti tej Ljubezni, ko ste ponovno sprejeli pravilni red ...

   In vi lahko pričakujete prav zares čudežno usodo, ko ste se združili z Menoj ... Kraljestvo svetlobe vam bo še enkrat odprto, vi lahko delate v moči, svetlobi in svobodi ter v skladu s svojo voljo, katera je, pa, prav tako Moja volja ... Vi boste lahko uživali vrsto zadovoljstev, o katerih nikoli niste sanjali ... vi boste videli in slišali, kar vaše oči in ušesa nikoli niso videle in slišale na Zemlji, ker Jaz Sem pripravil neizmerno srečo za te, ki so Moji, ki Me ljubijo in so se, zatorej, združili z Menoj za vedno (1 Kor 2: 9).

Ker Ljubezen objema Očeta in otroka s srčnim odnosom ... Ljubezen, katera bi morala biti vžgana v vas, tekom vašega zemeljskega življenja in katera potem izžareva skozi človeško srce, vzpostavlja povezanost z Mano kot Večno Ljubeznijo ... človeško bitje lahko potem še enkrat sprejme svojo prvotno bit-bistvo in postane, kar Sem Jaz Osebno večno bil: Ljubezen ...   In s tem človeško bitje, ki je sebe preoblikovalo v Ljubezen, mora še enkrat biti neločljivo pripojeno Meni, on mora biti razsvetljen z Mojo Ljubeznijo, kot je to bil v začetku, on mora biti tako blizu Meni, da se midva v celoti združiva v Ljubezni (Janez 17 : 21-23, 26), in zato, se njegova vrnitev k Meni mora zgoditi, kar je vedno bil namen in cilj njegovega zemeljskega življenja ...

in ta odnos več ne more voditi do vrnitve v brezno ... Bitje je (uspešno ) opravilo svoj preizkus volje, ono je sebe spremenilo v "Božjo živo stvaritev" v "Božjega otroka", ono je doseglo popolnost na Zemlji (Matej 5:48), in si je vrnilo vse kvalitete in sposobnosti, katerih se je nekoč odreklo zaradi svoje zapustitve Mene ... In Jaz Sem dosegel Svoj cilj ... Moj večni načrt Odrešitve je bil uspešno zaključen za to bitje, to je, kar  nisem mogel "ustvariti", je kljub temu bilo doseženo skozi ta načrt Odrešitve: Bogu podobna bitja ... Otroci, katerih lastna svobodna volja, ne Moja vsemogočnost,  jih je spremenila v popolna bitja ...

 Šele sedaj imam Jaz veljavne "otroke", ki so Moje slike (preslikave) v vseh pogledih ..., ki lahko ustvarjajo in delujejo poleg Mene in znotraj Moje volje, pa vendar uporabljajo svojo lastno voljo katera, pa, popolnoma sovpada z Mojo, ker je ona prirojena popolnosti.
   Vi ljudje lahko dosežete ta cilj, ker Jaz Osebno hrepenim za združitvijo z vami in  bom prav zares naredil vse, da vas privedem do cilja, če se vaša volja podredi Moji ... če voljno sprejmete Moje vodenje, če popolnoma in zavestno stremite k združitvi z Menoj in živite v Ljubezni na Zemlji ... Potem vas bo vsaka kretnja Ljubezni približala k Meni, potem boste dovolili Mojo prisotnost znotraj vas, in potem združitev mora slediti, ker "kdorkoli živi v Ljubezni, živi v Meni in Jaz v njem ...« (1 . Janez 4:16). Zatorej, Ljubezen je vez, ki nas tesno povezuje  skupaj in potem je večno neločljivo povezana. AMEN
več na http://zakajcistaresnica.com/ in http://ljubavseohladila.com/
************************

HRVATSKI

Govori nam Nebeski Oče po Objavi Berthi Dudde

Bertha Dudde, br. 7627, 20 Lipanj 1960
 
SJEDINJENJE... BLAŽENSTVO BOGO-LIK-IH...
 
Konačni cilj vašeg zemaljskog života je sjedinjenje sa Mnom... Vi biste trebali naći sjedinjenje sa Mnom do trenutka kada se čas vaše smrti približava, vi biste trebali preći u drugo carstvo bez straha i užasa, vi biste jedino trebali promijeniti vaše prebivalište i useliti se u roditeljsku kuću koju ste napustili vječnostima ranije... Vi ste trebali pronaći vaš put kući k Meni i biti iznova sretni, kao što ste bili u početku. Ovo je svrha i cilj vašeg zemaljskog života, i ostvariti ovaj cilj bi trebala biti vaša neprestana ambicija, budući je on ostvariv za vas. Ja ne tražim od vas nemoguće, vi ste Moja djeca, vi ste proizašli iz Mene i treba biti vaša prirodna ambicija vratiti se k Ocu, budući vas Ljubav vašeg Oca privlači i budući ste, naposlijetku, vi izvorno bili stvoreni na-lik Meni... Sjedinjenje sa Mnom, prema tome treba biti više u skladu sa vašim cijelim bićem nego udaljenost... Iz ovog razloga vi nikada do sada niste bili sretno biće, i vi ne možete iznova biti sretni sve dok se mi nismo sjedinili, jer biti sjedinjen sa Mnom također znači biti iznova prosvjetljen od strane Moje Ljubavi, što je istoznačno sa nezamislivim blaženstvom. Vi ste Moje tvorevine i neopozivo pripadate Meni...
 
Vi ste Me napustili zbog vaše obmanjujuće volje i obmanjujućeg razmišljanja... Ali čim su vaši volja i razmišljanje još jednom u ispravnom redu vi ćete također tražiti sjedinjenje sa Mnom, vi ćete učiniti sve da umanjite prethodnu udaljenost i doista uspjeti tijekom vašeg zemaljskog života budući Ja čeznem za ovim sjedinjenjem Osobno i prema tome ću vam također pomoći... budući vas Moja Ljubav vuče i vi se ne možete oduprijeti ovoj Ljubavi kada ste iznova prihvatili ispravan red...
 
I vi možete očekivati uistinu čudesnu sudbinu kada ste se sjedinili sa Mnom... Carstvo svjetla vam je još jednom otvoreno, vi možete raditi u snazi, svjetlu i slobodi i skladu sa vašom voljom koja je, međutim, također Moja volja... Vi ćete biti sposobni uživati vrstu zadovoljstava o kojima nikada niste sanjali... vi ćete vidjeti i čuti što vaše oči i uši nisu nikada vidjele i čule na Zemlji jer Ja sam pripremio neizmjernu sreću za one koji su Moji, koji Me ljube i prema tome su se sjedinili sa Mnom zauvijek. Budući Ljubav obuhvaća Oca i dijete sa srdačnom vezom... Ljubav, koja bi trebala biti zapaljena u vama tijekom vašeg zemaljskog života i koja onda zrači kroz ljudsko srce, uspostavlja povezanost sa Mnom kao Vječnom Ljubavi... ljudsko biće može onda još jednom prihvatiti njegovu izvornu bit i postati što Sam Ja Osobno vječno bio: Ljubav...
 
I time ljudsko biće koje je sebe pretvorilo u Ljubav još jednom treba biti nerazdvojivo pripojeno Meni, on treba biti prosvjetljen od strane Moje Ljubavi kao što je bio u početku, on treba biti tako blizu Meni da smo se mi potpuno stopili kroz Ljubav, i prema tome njegov se povratak Meni morao dogoditi, što je uvijek bila svrha i cilj njegova zemaljskog života... I ovaj odnos više ne može voditi do povratka u bezdan... Biće je (uspješno) prošlo njegovu probu volje, ono je sebe pretvorilo u ‘Božju živu tvorevinu’ u ‘Božje dijete’, ono je postiglo savršenstvo na Zemlji (Matej 5:48), ono je povratilo sve kvalitete i sposobnosti kojih se jednom odreklo zbog njegova napuštanja Mene... I Ja sam postigao Moj cilj... Moj vječni plan Spasenja je bio uspješno kompletiran od strane tog bića, to jest, što nisam mogao ‘stvoriti’ je unatoč tome bilo postignuto kroz ovaj plan spasenja: Bogo-lika bića... Djecu, čija vlastita slobodna volja a ne Moja svemoć, je njih okrenula u savršena bića... Jedino sada Ja imam valjanu ‘djecu’ koja su Moje (pre)slike na svaki način... koji mogu stvarati i djelovati pored Mene i unutar Moje volje a ipak koristiti njihovu vlastitu volju koja se, međutim, kompletno podudara Mojoj budući je ona urođena savršenstvu.
 
Vi ljudi možete postići ovaj cilj budući Ja Osobno čeznem za sjedinjenjem sa vama i uistinu ću učiniti sve da vas dovedem do cilja ako se vaša volja podredi Mojoj... ako voljno prihvatite Moje vođenje, ako potpuno i svjesno stremite ka sjedinjenju sa Mnom i živite u Ljubavi na Zemlji... Onda će vas svaka kretnja Ljubavi približiti Meni, onda ćete dozvoliti Moje prisustvo unutar vas, i onda sjedinjenje mora slijediti jer ‘tkogod živi u Ljubavi živi u Meni Ja u njemu...’ (1 Ivanova 4:16) Posljedično, Ljubav je veza koja nas čvrsto spaja zajedno i zatim je vječno nerazdvojiva.  AMEN
Objava se nalazi na ovom LINKU i jos više oko toga na http://www.zastocistaistina.com/index.php/propovijedi/257-ista-istina-daje-jasan-uvid-u-to-koji-je-krajnji-cilj-naeg-postojanja
VIŠE Čiste ISTINE na www.zastocistaistina.com i www.sozo-hr.com

 Very Happy  Surprised  Mad  Razz  Razz  Mad  Surprised  Very Happy


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek 13.NE OBSTAJA noben važnejši proces,kot je DUHOVNA ZDRUŽITEV 
JE SPLOH lahko KAJ LEPŠE...na širnem SVETU tem,
KOT pa se POSVETITI Očetu JEZUSU z ŽIVLJENJEM VSEM?!
V OBČESTVU z Njim živeti in se zavedati, DA NISMO nikoli Sami,..
to VIR je RADOSTI...
Toda, TO radost, mir,..lahko občutimo LE tisti, ki smo JEZUSA POPOLNOMA SPREJELI v SVOJE SRCE, ki imamo z Jezusom OBČESTVO, ZDRUŽITEV, OBHAJILO...Pa ne v nekem obredu, ne v neki cerkvi, na nek od človeka določen dan,....OBČEVATI v Jezusom pomeni imeti z Njim pristen, stalen, SRČEN, intimen,....odnos vedno in povsod, tukaj in v onostranstvu...LE tega si ŽELI, dragi človek in vse drugo se ti bo PRIDALO, dodalo,..kar je v Božjem redu LJUBEZNI. Amen!

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017
https://www.youtube.com/watch?v=iOgA0dFwe24 video predavanja

13. NE OBSTAJA noben važnejši proces, kot je DUHOVNA ZDRUŽITEV (obhajilo) človeka z Bogom (Očetom Jezusom)

IN kaj nam o OBČESTVU z JEZUSOM (Večerji z Gospodom, obhajilu,ZDRUŽITVI) skozi Objavo Berthe Dudde sporoča Oče Nebes:
... Živi prikaz Gospodove Večerje je vedno SPREJEMANJE Božje besede v človekovo (v človekovem), srce (u) ... Kdor jé Moje meso ... tj. kdor sprejme mojo Besedo z lačnim srcem ... in pije Mojo kri ... tj. kdor z Mojo Besedo sprejme resnico ter v popolni iskrenosti  živi po/v skladu z Mojo Besedo ... on dobi / sprejema Mene. In Moje Besede "To je Moje telo .... to je Moja kri" je treba razumeti v tem smislu; prav tako kot človek potrebuje kruh za dobrobit svojega telesa, tako je čista Božja beseda potrebna za ohranjanje večnega življenja ... In ravno tako kot bo vino dalo moč šibkim, tako bo Božja resnica okrepila dušo, pod pogojem, da jo (duša) sprejme. In ko je rečeno, da so kruh in vino spremenjeni v Moje telo in kri, potem pravilno razumevanje tega mora biti, da bo Moja Beseda prinesla Mene blizu ljudi, če živijo v skladu z njo ... to je, če je zaužita in izpita in da, zatorej, to človeško bitje, sprejme Mene z Mojo Besedo, ker Moja Beseda uči ljubezen in Jaz Osebno Sem ljubezen ...
To je DEL Objave št. 764, 29. januar 1939 z naslovom
ZADNJA VEČERJA . Celo objavo bom objavil posebej na zidu..

ZA GLOBLJE PROUČEVANJE berite spodaj še druge Objave Nebeškega Očeta Berthi Dudde v hrvaškem jeziku-ker vseh ne utegnem prevajati... Hvala..
VEČ Čiste Resnice na http://zakajcistaresnica.com/ in www.sozo-hr.com in http://ljubavseohladila.com/

*************

HRVATSKI

JELI IŠTA LIJEPŠE kao živjeti u POTPUNOM SJEDINJENJU s Ocem ISUSOM..To je onda TA PRAVA Istinska PRIČEST, Sjedinjenje, Občenje,..sa Najvoljenijim,.. o tome i objava dolje:

Živi prikaz Svete Pričesti je uvijek prihvaćanje Božje Riječi u čovjekovo(m) srce(u)... Tko jede Moje tijelo... tj. tko prima Moju Riječ sa gladnim srcem... i pije moju krv... tj. tko sa Mojom Riječju prima istinu te u potpunoj iskrenosti živi po/u skladu sa Mojom Riječju... on prima/prihvaća Mene. I Moje Riječi 'Ovo je Moje tijelo.... ovo je Moja krv' trebaju biti shvaćene u ovom smislu; Baš kao što ljudsko biće treba kruh za dobrobit svoga tijela, tako je čista Božja Riječ potrebna za očuvanje vječnog života... I baš kao što će vino dati snagu slabima, tako će istina od Boga ojačati dušu, pod uvjetom da ju (duša) prihvati. I kada je rečeno da su kruh i vino transformirani u Moje tijelo i krv onda ispravno razumijevanje ovoga treba biti da će Moja Riječ istovremeno donijeti Mene blizu osobe, ako se živi u skladu sa njom... tj. ako je pojedena i ispijena, i da, prema tome, to ljudsko biće prihvati Mene sa Mojom Riječju, pošto Moja Riječ naučava ljubav, i Ja Osobno Sam ljubav.....

To je DIO Objave br. 764, 29. januar 1939 z naslovom
ZADNJA VEČEJA . ..a cijelu ču staviti posebno na moj zid..
A cijela objava i na linku ovdje http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/5/bd_5_poslednjavecera_764.html
***********

Bertha Dudde, br. 2085, 24 Rujan 1941
 
DUHOVNA PRIČEST (ZAJEDNIŠTVO)…
 

Ne postoji nijedan važniji proces od duhovnog sjedinjenja čovjeka s Bogom, i čovjek će iz ovog sjedinjenja izvući najveću korist za svoju dušu; tako je ovaj postupak također nužan za oblikovanje duše prema Božanskoj volji. Čovjek se svjesno povezuje s Bogom, odnosno on teži Božjem prisustvu i ispunjava uvjete koji su pretpostavka da Bog Sebe približi čovjeku… Onda mora uslijediti sjedinjenje s Bogom i tako se dogoditi duhovna Pričest (zajedništvo). Vječno Božanstvo Osobno uzima prebivalište u srcu čovjeka koji žudi ovu Pričest (zajedništvo)... Ali, što znači ispuniti preduvjete koji su pretpostavka za duboku i iskrenu vezu s Bogom?... Samo jedno može rezultirati sjedinjenjem s Bogom… Ljubav u srcu čovjeka. Jer, upravo je Ljubav prvobitna supstanca vječnog Božanstva, i kada je srce čovjeka ispunjeno Ljubavlju, u njemu je isto što je Biće vječnog Božanstva. Ljudi koji su daleko od Ljubavi, također su daleko od Boga, budući je Ljubav i Bog isto (1 Ivanova 4:8, 16). No, da bi ljudi mogli postati Ljubav, odnosno, da bi kao od-Boga-udaljena bića mogli ćutjeti Božanski osjećaj Ljubavi, mišljenje čovjeka mora biti usmjereno na jednu stvar… na jedan objekt… koji je vrijedan Ljubavi i stoga u njemu rasplamsava osjećaj Ljubavi. Vječno Božanstvo Osobno se mora dovesti u svijest čovjeka, Ono ga mora uvesti u tajnu Ljubavi, Ono mora čovjeku približiti znanje o Njegovoj snazi i moći, i o odnosu Njega sa Stvaranjem i stvorenjima. A to čini Bog, otkrivajući Sebe ljudima u Riječi... Ali, sada je čovjek slobodan prihvatiti ovu Riječ, stoga ju poštivati i vršiti, ili ju također odbiti. Riječ je međutim izvana prepoznatljivo Božansko djelovanje, ona je Božja snaga koja je postala oblik, ona je zamjetna izvana, a ipak djelatna iznutra, ona je izvana vidljivo… Tijelo… iznutra učinkovito, Krv… koja znači istinski život…

CIJELA Objava na linku ovdje
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_2085_duhovna_pricest.html

VIŠE ČISTE ISTINE na linku ovdje http://ljubavseohladila.com/ i www.sozo-hr.com i www.zastocistaistina.com

 Surprised  Very Happy  Mad  Wink  Mad  Very Happy  Surprised  Mad


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek 14. ROJENI od BOGA.. ( 1.Janezov list ) DUHOVNO obhajilo.... 
OD NAS LJUDI se PRIČAKUJE, da na Zemlji ŽIVIMO
LE za ENO- da na Zemlji uresničimo POPOLNOST
preobrazbe iz naše ne-ljubezni v LJUBEZEN
in TO je TAKO RESNA stvar, da bi jo vsakdo MORAL naj-RESNEJE raziskati...
Tudi Apostol JANEZ nam v 1. Janezovem Listu TOČNO govori o tem, KAKŠNI smo LJUDJE, ki SE nas je DOTAKNIL Jezus, ki smo doživeli NOVOROJENJE v JEZUSU in ki-kateri ŽIVIMO v Jezusu in JEZUS po Božjem svetem DUHU živi V NAS..
" Vsak, kdor dela greh, dela tudi protizakonje; in greh je protizakonje. 5 In veste, da se je On (JEZUS) prikazal, da odvzame grehe naše; in greha NI v Njem. 6 Kdorkoli ostaja v Njem (JEZUSU), NE greši; kdorkoli greši, ga NI videl in ga NI spoznal. 7 Otročiči, nihče naj vas NE slepi: kdor dela pravičnost, je pravičen, kakor je on pravičen; 8 kdor dela greh, je iz (od) HUDIČA, ker hudič greši od začetka. Zato se je prikazal Sin Božji, da razdene (RAZKRIJE) dela hudičeva (Satanova). Amen!        1. Petrova 3,4-8 Chraska

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: JEZUSOVE BESEDE,
ŠIBENIK Maj 2017
https://www.youtube.com/watch?v=Zt_weF1oT1I video predavanja
14. ROJENI od BOGA.. ( 1.Janezov list ) DUHOVNO obhajilo....Učinki ZAKRAMENTOV (obredi, da bi postal svet,..KAR nikakor NI MOŽNO-z obredom, ampak LE z Deli Ljubezni)

Kdorkoli je rojen iz Boga, NE dela greha, ker seme Njegovo ostaja v njem, in grešiti NE more, ker je rojen iz Boga.
1. Janezov list 3, 9 Chraska

 Vemo, da kdorkoli je rojen iz Boga, ne greši; temveč kdor je bil rojen iz Boga, varuje sebe in Hudobni se ga ne dotakne.
1 Janezov list 5,18 Chraska

ZA GLOBLJE proučevanje te teme  berite še objave spodaj v hrvaščini.Hvala.    
VEČ ČISTE RESNICE na http://zakajcistaresnica.com/ in www.zastocistaistina.com in http://ljubavseohladila.com/ in www.sozo-hr.com in  http://www.akademijavjecnogproljeca.org/tematske_knjizice.html  (hr) in Tematske knjižice SLOVENSKE http://zakajcistaresnica.com/tematske-knjizice-pdf/

**************

HRVATSKI

4 Tko god čini grijeh, čini i bezakonje; ta grijeh je bezakonje.
5 I znate: on se pojavi da odnese grijehe i grijeha nema u njemu.
6 Tko god u njemu ostaje, ne griješi. Tko god griješi, nije ga vidio nit upoznao.
7 Dječice, nitko neka vas ne zavede! Tko čini pravdu, pravedan je kao što je On pravedan.
8 Tko čini grijeh, od đavla je jer đavao griješi od početka. Zato se pojavi Sin Božji: da razori djela đavolska.
9 Tko god je rođen od Boga, ne čini grijeha jer njegovo sjeme ostaje u njemu; ne može griješiti jer je rođen od Boga.
1. Ivanova 3,4-9 Šarič

18 Znamo: tko god je rođen od Boga, ne griješi; nego Rođeni od Boga čuva ga i Zli ga se ne dotiče.    1 Ivanova 5:18 Šarić
***********

Bertha Dudde, br. 6732, 10 Siječanj 1957
 
TRADICIJA… SAKRAMENTI… SAKRAMENTALNI UČINCI
 
Zasigurno nije za pohvalu (ili ‘ne služi vam ugledu’ = ne donosi vam kredit’) ako vi ljudi dozvolite da vaši razmišljanje, djela i volja budu određeni jedino tradicionalno prihvaćenim gledištima, ako najozbiljnije ne formirate vaše vlastito mišljenje da li i do koje mjere su takva gledišta opravdana i do koje mjere na njih treba gledati jedino kao na rezultat ljudskih mišljenja. Od ljudi se očekuje da na Zemlji ostvare savršenstvo… i to je tako ozbiljna stvar da bi ju svatko trebao najozbiljnije istražiti. Međutim, u tom bi slučaju on također imao sumnje u vezi s time da li je ono što se od njega zahtjeva opravdano, i počet će postavljati pitanja da li su te tradicije u stvari potekle iz Mene, da li su utemeljene na čistoj istini ili na istini koja se tijekom vremena iskvarila. Jer ozbiljna volja za postizavanjem savršenstva na Zemlji će zasigurno probuditi takve sumnje… posebice kada je povezana sa jako iskvarenim doktrinama, jer tada bi Ja Osobno postavio sumnje u čovjekovo srce kako bi ga iz stanja mraka izveo na svjetlo…
CIJELA OBJAVA na linku ovdje
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_6732_tradicija_sakramenti_ucinci.html
**********************

Bertha Dudde, br. 4142, 13 Listopad 1947
 
DUHOVNA PRIČEST… PROCES… (ROĐENJE)
 
Duhovno se pričestiti je proces koji jamči neizmjernu milost potpore, budući je to sjedinjenje sa Mnom Osobno, Koji izobilno razdjeljujem milosti. Kroz duhovnu Pričest (zajedništvo), duša čovjeka ulazi u stadij preobraženja, ona više ne pripada Zemlji, nego sa Duhom u sebi stoji u tako prisnoj vezi, da je ona sama takoreći produhovljena, i u ovom stanju blaženstva ćuti povezanost sa Duhom Oca, bez da čovjek nešto osjeća svojim tjelesnim osjetilima. To je naprosto dio duše koji se odvojio od Zemlje, a na neki način i od tijela, te prebiva u duhovnim sferama. Ja Osobno ga zahvaćam puninom Ljubavi, i također zračim na njega, ispunjavam ga snagom koja ga čini sposobnim sasvim duhovno osjećati i misliti, i htjeti jedino ono što odgovara Mojoj volji. Duhovna Pričest (zajedništvo) je stanje potpune predaje volje Meni, jer sa Mnom može biti sjedinjena jedino duša koja je odustala od svakog otpora, i predaje Mi sebe u najdubljoj Ljubavi, dakle prihvaća Moje izvorno Biće, i sama postaje Ljubav. Ova preobrazba njegovog bića se ponajprije ostvaruje kroz Ljubavno djelovanje čovjeka, koji onda slijedi žudnju za Mnom Osobno, koja je tako jaka, da Me duša žudi čuti i osjetiti. Kroz ovu žudnju duša sebi privlači Mene Osobno, jer Ljubav traži i nalazi sjedinjenje, i jer Ja, kao Sama vječna Ljubav, ne poznajem drugi cilj, nego sjediniti se sa Mojim stvorenjima i usrećivati ih Mojom Ljubavlju.
CIJELA OBJAVA na linku ovdje
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_4142_duhovna_pricest_rodjenje.html

VIŠE Čiste Istine na www.zastocistaistina.com i http://ljubavseohladila.com/ i www.sozo-hr.com i http://www.akademijavjecnogproljeca.org/tematske_knjizice.html

 Razz  Mad  Surprised  Very Happy  Surprised  Mad  Razz  Very Happy


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek EVANGELIJ LJUBEZNI SE MORA OZNANJEVAT ... 
ALI ZNATE LJUBITI..?! In to ne KAKORKOLI temveč AGAPE?
AGAPE Ljubezen je Nesebična, brezpogojna, božanska,..(Glej 1. Korinčanom 13 poglavje- ki opisuje kakšna je AGAPE Ljubezen). Kajti LE takšna AGAPE Ljubezen bo zate ZVELIČAVNA, Odrešilna,..ki te edina popelje Domov, v Nebesa..v  kraljestvo LJUBEZNI..k Očetu, ki je LJUBEZEN,.

EVANGELIJ LJUBEZNI se MORA OZNANJATI vsem ljudem!
Pa ne kakršnekoli ljubezni, temveč "Veselo Sporočilo" JEZUSOVE AGAPE LJUBEZNI. Ta Ljubezen pa je NE-sebi-čna, Božanska in NE postavlja pogojev-je torej Brezpogojna...
Kajti LE tako kot OČE na Ljubi-torej AGAPE, smo tudi MI DOLŽNI LJUBITI svojega bližnjega in svoje brate po veri....

ALI ZNAŠ ljubiti, dragi človek, kot je LJUBIL Jezus?
Brezpogojno (Ljubezen, ki Ne postavlja pogojev), Nesebično,
božansko,...AGAPE..po vzoru Jezusa. Kajti LE dela AGAPE Ljubezni bodo omočila tvoji in moji DUŠI da dozori iz ne-ljubezni v LJUBEZEN in se tako DOZORELA in Preobražena v Ljubezen vrne DOMOV v Očetovo Hišo, v Kraljestvo Ljubezni, kjer bo v LJUBEZNI živela in prebivala VEČNO.Amen!

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: AGAPEO (grško LJUBITE),
ZADAR Maj 2017
https://www.youtube.com/watch?v=AvJQesXn8SU
01. Evangelij (Veselo sporočilo) LJUBEZNI MORA biti OZNANJEVAN-razglašen...

Govori nam Oče Nebes po Objavi Berthi Dudde:
Bertha Dudde, ne. 8646, 16. oktobra 1963

EVANGELIJ LJUBEZNI SE MORA OZNANJEVAT ...
 
Ko se vam oznanja Evangelij LJUBEZNI, potem vi veste, da Sem Jaz OSEBNO Tisti, po katerega nalogu vam Moji glasniki prinašajo to, kar je izredno pomembno, če želite doseči ZRELOST DUŠE še na Zemlji. Tedaj vas Jaz Osebno naslavljam skozi človeška usta, ker vam želim poudariti pomen izpolnjevanja Mojih ZAPOVEDI LJUBEZNI, želim vas spodbuditi na to, da vaše SAMOLJUBJE spremenite  v NESEBIČNO LJUBEZEN do bližnjega .... Želim vas navdihnit na to, da se ZDRUŽITE(postanete ENO) z Mano Osebno, ker JAZ (Oče JEZUS) Sem LJUBEZEN (1 Jn 4: 8, 16), in VSAKO delo Ljubezni vas ZDRUŽUJE z Menoj, z vsakim dejanje ljubezni Me vežete za (na) sebe, in zatorej LE z DEJANJI Ljubezni lahko prisvojite vašo prvotno naravo (ZNAČAJ), ko ste kot ČISTA LJUBEZEN in popolni bili IZSEVANI iz Mene .... Samo LJUBEZEN doseže ponovno preobrazbo v to stanje. In TO je vaša EDINA zemeljska NALOGA, da VAŠE bitje spet OBLIKUJETE v (AGAPE) LJUBEZEN. In zato vam moram vedno znova in znova oznanjati Moj božanski NAUK LJUBEZNI, moram uporabljati usta Mojih služabnikov na Zemlji, da bi vam oznanil Evangelij, kateri od vas zahteva izpolnitev Mojih ZAPOVEDI Ljubezni.
Vaše bitje je še preveč izpolnjeno z SAMOLJUBJEM (sebe-ljubeznijo), vsak človek misli preveč SAM(o) na SEBE in NI pozoren na svojega bližnjega, ki v duhovni ali zemeljski stiski potrebuje pomoč..... In človek se ne zaveda dejstva, da je vsak dan porabljen-PREŽIVET ZAMAN, če  delo LJUBEZNI NI ni prispevalo k dozorevanju njegove DUŠE .... In zatorej se ga mora vedno znova opozarjati na to, Moji poslaniki mu vedno znova…...
CELO Objavo bom objavil posebej na moje FB zidu,.ker je za tukaj predolga....   CELA OBJAVA v Slovenščini dodana ČISTO SPODAJ
VEČ ČISTE RESNICE na http://zakajcistaresnica.com/  in  www.sozo-hr.com in www.zastocistaistina.com  in http://ljubavseohladila.com/

******************

HRVATSKI

Govori nam Oče Nebesa po Objavi Berthi Dudde:
Bertha Dudde, br. 8646, 16 Listopada 1963

EVANĐELJE LJUBAVI MORA BITI PROGLAŠAVANO…
 

Kad vam je propovijedano Evanđelje Ljubavi, tad znate da sam Ja Sâm Taj po čijem nalogu vam Moji glasnici donose ono što je prevažno želite li postići zrelost duše još na Zemlji. Tad vam se Ja Sâm obraćam kroz ljudska usta, jer želim vam istaknuti značaj ispunjavanja Mojih zapovijedi Ljubavi, želim vas potaći na to da vaše samoljublje pretvorite u nesebičnu Ljubav prema bližnjemu …. Želim vas nadahnuti na to da se sjedinite sa Mnom Samim, jer Ja Sam Ljubav (1 Ivanova 4:8, 16), i svako djelo Ljubavi sjedinjuje vas sa Mnom, svakim djelom Ljubavi vežete Me za sebe, i stoga samo putem djelā Ljubavi možete prisvojiti vašu praiskonsku prirodu, kad ste kao čista Ljubav i savršeni bili isijani iz Mene  …. Samo Ljubav postiže ponovnu preobrazbu u to stanje. I to je vaš jedini zemaljski zadatak, da vaše biće opet oblikujete u Ljubav. I stoga vam moram uvijek i uvijek iznova propovijedati Moje Božansko učenje Ljubavi, moram se služiti ustima Mojih slugu na Zemlji, kako bi vam propovijedao Evanđelje, koje od vas traži ispunjavanje Mojih zapovjedi Ljubavi.
 

Vaše biće još je previše ispunjeno samoljubljem, svaki čovjek misli previše sâm na sebe i ne obraća pažnju na svog bližnjega koji u duhovnoj ili zemaljskoj nevolji potrebuje pomoć …. A čovjek nije svjestan toga da je svaki dan uzaludno proživljen, ako jedno djelo Ljubavi nije pridonijelo sazrijevanju njegove duše …. I stoga se njega uvijek iznova mora upozoravati na to, Moje glasnike mu uvijek iznova moram slati, koji ga upozoravaju na to da se bližnjega prihvate nesebično, da zapostavi svoje vlastito ja, i uvijek prakticira Ljubav koja mu jedino pomaže do savršenstva ….
CIJELA objava na linku ovdje
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_8646_evandjelje_ljubavi_proglasavano.html
a objavit ču je kasnije i kao posebnu objavu, jer je za ovdje preduga...  
Više ČISTE ISTINE na www.sozo-hr.com i www.zastocistaistina.com  i http://ljubavseohladila.com/
 Mad  Surprised  Very Happy  Razz  Mad  Wink  Very Happy
*************

Govori nam Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde:
Bertha Dudde, št. 8646, 16. oktobra 1963

EVANGELIJ LJUBEZNI SE MORA OZNANJEVAT ...
 
Ko se vam oznanja Evangelij LJUBEZNI, potem vi veste, da Sem Jaz (Oče Jezus) OSEBNO Tisti, po katerega nalogu vam Moji glasniki prinašajo to, kar je izredno pomembno, če želite doseči ZRELOST DUŠE še na Zemlji. Tedaj vas Jaz Osebno naslavljam skozi človeška usta, ker vam želim poudariti pomen izpolnjevanja Mojih ZAPOVEDI LJUBEZNI, želim vas spodbuditi na to, da vaše SAMOLJUBJE spremenite  v NESEBIČNO LJUBEZEN do bližnjega .... Želim vas navdihniti na to, da se ZDRUŽITE(postanete ENO) z Mano Osebno, ker JAZ (Oče JEZUS) Sem LJUBEZEN (1 Jn 4: 8, 16), in VSAKO delo Ljubezni vas ZDRUŽUJE z Menoj, z vsakim dejanje Ljubezni Me vežete za (na) sebe, in zatorej LE z DEJANJI Ljubezni lahko prisvojite vašo prvotno naravo (ZNAČAJ), ko ste kot ČISTA LJUBEZEN in popolni bili IZSEVANI iz Mene .... Samo LJUBEZEN doseže ponovno preobrazbo v to stanje. In TO je vaša EDINA zemeljska NALOGA, da VAŠE bitje spet OBLIKUJETE v (AGAPE) LJUBEZEN. In zato vam moram vedno znova in znova oznanjati Moj božanski NAUK LJUBEZNI, moram uporabljati usta Mojih služabnikov na Zemlji, da bi vam oznanil Evangelij, kateri od vas zahteva izpolnitev Mojih ZAPOVEDI Ljubezni.
Vaše bitje je še preveč izpolnjeno z SAMOLJUBJEM (sebe-ljubeznijo), vsak človek misli preveč SAM(o) na SEBE in NI pozoren na svojega bližnjega, ki v duhovni ali zemeljski stiski potrebuje pomoč..... In človek se ne zaveda dejstva, da je vsak dan PREŽIVET ZAMAN, če  delo LJUBEZNI NI prispevalo k dozorevanju njegove(vaše) DUŠE .... In zatorej se njega mora vedno znova opozarjati na to, Moje glasnike mu moram vedno znova in znova pošiljati, ki ga opozarjajo na to, naj bližnjega sprejme nesebično, da zapostavi svoj lastni Jaz- sebe in vedno izvaja-PRAKTICIRA LJUBEZEN, katera mu EDINA pomaga do popolnosti ....

Vendar prav tako mora sprejeti tudi ustrezno razsvetlitev v skladu z (Čisto) RESNICO o naravi-značaju Mojih ZAPOVEDI LJUBEZNI, vedeti mora o učinkih pravilnega življenja Ljubezni in o hudih posledicah življenja BREZ LJUBEZNI .... Vedno mora v VSEJ RESNICI razložiti razlog za svoj obstoj kot človek, kar  je bila ZAVRNITEV Moje LJUBEZNI in preoblikovanje prvotnega bitja v ne-ljubezen, vedeti mora, kaj to JE Ljubezen .... Da je ona TEMELJ Mojega bitja, da je ona tudi prvotna SNOV vsakega  posameznega ustvarjenega bitja in da je brez Ljubezni vsako bitje lahko imenovano vrhunsko nepopolno, da si popolnosti ni mogoče predstavljati brez Ljubezni .... Da je od Ljubezni odvisna vsa blaženost, vsa svetloba in vsa moč in da  zatorej človek gre preko Zemlje le, da bi svoje bitje (bistvo-značaj) ponovne oblikoval v LJUBEZEN, ČE želi biti večno blažen (srečen).

Zatorej, kjerkoli se vam ljudem OZNANJA Evangelij LJUBEZNI, tam boste slišali MENE (Očeta Jezusa) Osebno, ker Jaz stojim za vsakim tem, ki uči Ljubezen, in on potem govori samo to, kar bi JAZ Osebno govoril, če bi se nahajal med vami in če bi vas poučeval. Ampak še vedno moram uporabiti človeka in da ne bi prisiljeval vere, ker tudi LJUBEZEN zraven zapovedi mora ostati popolnoma svobodna, saj PRISILJENA Ljubezen NI Ljubezen, in jo zatorej ne spremlja blagoslov.

Globoko v (vašem) srcu moram še PRIŽGATI Božansko iskro (duh v vas), katero Sem Jaz postavil v vas, da bi SPLOH bili sposobni za LJUBEZEN( Ljubiti), ker vi ste s svobodno voljo ODSTOPILI od te sposobnosti, ko ste  vso sevanje LJUBEZNI z Moje strani ZAVRNILI .... Vi ste bili brez kakršnekoli LJUBEZNI in vi niti na Zemlji večno ne bi mogli doseči popolnosti, če vam Moja USMILJENA Ljubezen ne bi dostavila ISKRICE (Božji duh v nas), katero morate samo prižgati (prebuditi duha v nas) in katera v vas lahko svetlobo razplamti in razvname v močan ogenj ....

In to je cilj, ki ga vi morate doseči: biti izpolnjeni z močjo Ljubezni in s tem zopet postati Božanska bitja, kakršna ste bili v začetku. Toda na začetku vašega utelešenja nimate nobenega znanja o vašem prvobitnem stanju, o vašem odpadništvu od Mene in o vaši zemeljski nalogi. In zato se vedno znova oznanja- pridiga EVANGELIJ LJUBEZNI in zato se vas skozi usodo vedno znova spodbuja na delovanje v LJUBEZNI. Vaše življenje bo potekalo tako, da boste VI vedno znova lahko vaditi-PRAKTICIRALI NESEBIČNO Ljubezen, in vedno bo LE vaša VOLJA morala biti pripravljena, da izkoristi vsako priložnost, kjer boste lahko AKTIVNI v LJUBEZNI. Ker je od TEGA odvisno od vaše življenje v večnosti. LE DUŠA, ki se oblikuje v LJUBEZEN, lahko prebiva v Božji bližini ....

Samo z Ljubeznijo se  doseže ZDRUŽITEV z Mano, z večno Ljubeznijo, in samo LJUBEZEN vam zopet vrača vse značilnosti in sposobnosti, ki sodijo k popolnosti in katerih ste se nekoč prostovoljno odrekli, ko ste mi odpovedali vašo ljubezen in tako otrdeli v svoji snovi(bistvu) .... Ponovno se morate spremeniti-preobraziti v LJUBEZEN, PONOVNO morate sprejeti vaše prvobitno bitje (snov, bistvo), drugače večno ne morete postati blagoslovljeni. In ker vi to ob  začetku vašega utelešenja ne veste, kot posledice vaše ne-Ljubezni (odsotnosti Ljubezni, neobčutljivosti, trdega srca), katera je tudi odsotnost svetlobe, so vam znova in znova približane Moje zapovedi Ljubezni, od izvrševanja katerih je odvisna vaša blaženost .... Kajti LE skozi LJUBEZEN se ponovno ZDRUŽUJETE z Menoj, in boste zopet popolni, kot ste bili na začetku .... AMEN

VEČ ČISTE RESNICE na http://zakajcistaresnica.com/ in www.sozo-hr.com in www.zastocistaistina.com in http://ljubavseohladila.com/

***************

HRVATSKI

Bertha Dudde, br. 8646, 16 Listopada 1963
EVANĐELJE LJUBAVI MORA BITI PROGLAŠAVANO…
 
Kad vam je propovijedano Evanđelje Ljubavi, tad znate da sam Ja Sâm Taj po čijem nalogu vam Moji glasnici donose ono što je prevažno želite li postići zrelost duše još na Zemlji. Tad vam se Ja Sâm obraćam kroz ljudska usta, jer želim vam istaknuti značaj ispunjavanja Mojih zapovijedi Ljubavi, želim vas potaći na to da vaše samoljublje pretvorite u nesebičnu Ljubav prema bližnjemu …. Želim vas nadahnuti na to da se sjedinite sa Mnom Samim, jer Ja Sam Ljubav (1 Ivanova 4:8, 16), i svako djelo Ljubavi sjedinjuje vas sa Mnom, svakim djelom Ljubavi vežete Me za sebe, i stoga samo putem djelā Ljubavi možete prisvojiti vašu praiskonsku prirodu, kad ste kao čista Ljubav i savršeni bili isijani iz Mene  …. Samo Ljubav postiže ponovnu preobrazbu u to stanje. I to je vaš jedini zemaljski zadatak, da vaše biće opet oblikujete u Ljubav. I stoga vam moram uvijek i uvijek iznova propovijedati Moje Božansko učenje Ljubavi, moram se služiti ustima Mojih slugu na Zemlji, kako bi vam propovijedao Evanđelje, koje od vas traži ispunjavanje Mojih zapovjedi Ljubavi.
 
Vaše biće još je previše ispunjeno samoljubljem, svaki čovjek misli previše sâm na sebe i ne obraća pažnju na svog bližnjega koji u duhovnoj ili zemaljskoj nevolji potrebuje pomoć …. A čovjek nije svjestan toga da je svaki dan uzaludno proživljen, ako jedno djelo Ljubavi nije pridonijelo sazrijevanju njegove duše …. I stoga se njega uvijek iznova mora upozoravati na to, Moje glasnike mu uvijek iznova moram slati, koji ga upozoravaju na to da se bližnjega prihvate nesebično, da zapostavi svoje vlastito ja, i uvijek prakticira Ljubav koja mu jedino pomaže do savršenstva ….
Ali isto tako treba primiti ispravno prosvjetljenje u skladu sa Istinom glede značaja Mojih zapovjedi Ljubavi, treba znati o učincima ispravnog života Ljubavi i o teškim posljedicama življenja bez Ljubavi …. Uvijek treba u svoj Istini objasniti razlog njegovog postojanja kao čovjek, što je bilo odbijanje Moje Ljubavi i pretvorba prvobitnog bića u ne-Ljubav, treba znati što je to Ljubav …. Da je ona temelj Moga bića, da je ona i izvorna supstanca svakog pojedinog stvorenog bića i da bez Ljubavi svako biće mora biti nazvano vrhunski nesavršenim, da se savršenstvo ne može zamisliti bez Ljubavi …. Da o Ljubavi ovisi sva blaženost, svo svjetlo i sva snaga i da stoga čovjek jedino prolazi Zemljom kako bi svoje biće ponovo oblikovao u Ljubav, želi li vječno da bude blažen.  

Stoga gdje god da je vama ljudima propovijedano Evanđelje Ljubavi, tamo čujete Mene Samoga, jer Ja stojim iza svakog onoga koji naučava Ljubav, i on onda samo izgovara ono što bih Ja Sâm izgovarao kad bih se nalazio među vama i kad bih vas naučavao. No uvijek se moram služiti čovjekom kako ne bih prisiljavao na vjeru, pošto i Ljubav i pored zapovijedi mora ostati potpuno slobodna, jer prisiljena Ljubav nije Ljubav i stoga ju ne prati blagoslov.  
Duboko u srcu mora se upaliti Božanska iskra koju Sam Ja u vas postavio, kako biste uopće bili sposobni za Ljubav, jer vi ste slobodnom voljom odustali od te sposobnosti kada ste svo ljubavno zračenje od strane Mene odbili …. Vi ste bili bez ikakve Ljubavi, i vi niti na Zemlji vječno ne biste mogli dospjeti do savršenstva, da Moja samilosna Ljubav nije vama dostavila iskricu koju samo trebate upaliti i koja u vama može svjetlo rasplamsati i razbuktati u silnu vatru ….
A ovo je cilj koji trebate postići: biti ispunjeni snagom Ljubavi i po tome opet postati Božanska bića koja ste bili u početku. No na početku vašeg utjelovljenja nedostaje vam ikakva spoznaja glede vašeg praiskonskog stanja, vašeg otpadanja od Mene i vašeg zemaljskog zadatka. I stoga vam se uvijek nanovo propovijeda Evanđelje Ljubavi i stoga vas se putem sudbine uvijek nanovo potiče na djelovanje u Ljubavi. Vaš život odigrat će se tako da ćete uvijek moći prakticirati nesebičnu Ljubav, i uvijek jedino vaša volja treba biti spremna iskoristiti svaku priliku u kojoj možete biti djelatni u Ljubavi. Jer o tome zavisi vaš život u vječnosti. Samo duša koja se oblikuje u Ljubav može boraviti u Božanskoj blizini ….  

Samo Ljubavlju postiže se sjedinjenje sa Mnom, vječnom Ljubavlju, i samo Ljubav vraća vam opet sve karakteristike i sposobnosti koje pripadaju savršenstvu i od kojih ste nekad dobrovoljno odustali, kad ste mi otkazali vašu Ljubav i stoga otvrdnuli u svojoj supstanci …. Opet se morate pretvoriti u Ljubav, morate opet prihvatiti vaše praiskonsko biće (suštinu, bit), inače vječno ne možete postati blaženima. A pošto vi to prilikom početka vašeg utjelovljenja ne znate kao posljedica vaše ne-Ljubavi (odsustva Ljubavi, neosjetljivosti, tvrdog srca), koja je i odsustvo svjetla, uvijek nanovo su vam približavane Moje zapovijedi Ljubavi, od izvršavanja kojih ovisi vaša blaženost …. Jer jedino putem Ljubavi opet se sjedinjujete sa Mnom, i opet ste savršeni, kao što ste i bili na početku …. AMEN

Više ČISTE ISTINE na www.sozo-hr.com i www.zastocistaistina.com i http://ljubavseohladila.com/




 Surprised  Mad  Razz  Mad  Surprised


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek 02. LJUBEZEN do bližnjega...Zemeljska in duhovna STISKA 
SAMO AGAPE LJUBEZEN, ki jo bomo po Božjem svetem DUHU prejeli v naše SRCE-v našo DUŠO,..bo DOSEGLA ponovno preobrazbo v naše PRVOTNO-IZVIRNO stanje, ki je bilo LJUBEZEN. Tukaj govorim o NAŠIH ZAČETKIH,.ko smo kot DUHOVNA BITJA bili ustvarjeni v Nebeških prostorih, kot
POPOLNA, sveta, Božja bitja,..v vsem ENAKA Bogu, tako v LJUBEZNI, lepoti, MODROSTI, vsemogočnosti delovanja in USTVARJANJA...DA! To je bil naš (tvoj in moj) SLAVNI ZAČETEK,..Božji Sinovi (in hčere) v vsem enaki Bogu, LE da je ON bil DAJALEC in IZVIR ŽIVLJENJA in LJUBEZNI, mi pa PREJEMNIKI  Božje lepote, modrosti, Ljubezni, večnosti,..

IN zakaj smo potem sedaj v tako bednem, klavrnem, duhovno zatemnjenem stanju,..v primerjavi s tako SLAVNIMI začetki našega nastanka in izvirnega delovanja..?
ZATO, ker smo takrat iz PONOSA, zaradi SEBIČNOSTI,..ZAVRNILI dotok Očetove AGAPE LJUBEZNI,
s tem odpadli od Boga in se tako kot Duhovna snov(bistvo) STRDILI...bili izgnani iz nebes in....?? Še ne poznaš VELIKE slike Božjega Stvarjenja in naš odpad od Boga? Spodaj ti pripnem povezavo, Knjižico št. 15, kjer bo vse to spoznal.Amen!

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: AGAPEO (grško LJUBITE),
ZADAR Maj 2017

https://www.youtube.com/watch?v=xR94o2nhBbw video predavanja

AGAPEO (LJUBITE!) 02. LJUBEZEN do bližnjega...Zemeljska in duhovna STISKA

Govori na nebeški Oče po Berthi Dudde:

 ...Želim vas navdihniti na to, da se ZDRUŽITE(postanete ENO) z Mano Osebno, ker JAZ (Oče JEZUS) Sem LJUBEZEN (1 Jn 4: 8, 16), in VSAKO delo Ljubezni vas ZDRUŽUJE z Menoj, z vsakim dejanje Ljubezni Me vežete za (na) sebe, in zatorej LE z DEJANJI Ljubezni lahko prisvojite vašo prvotno naravo (ZNAČAJ), ko ste kot ČISTA LJUBEZEN in popolni bili IZSEVANI iz Mene .... Samo LJUBEZEN doseže ponovno preobrazbo v to stanje. In TO je vaša EDINA zemeljska NALOGA, da VAŠE bitje spet OBLIKUJETE v (AGAPE) LJUBEZEN. In zato vam moram vedno znova in znova oznanjati Moj božanski NAUK LJUBEZNI, moram uporabljati usta Mojih služabnikov na Zemlji, da bi vam oznanil Evangelij, kateri od vas zahteva izpolnitev Mojih ZAPOVEDI Ljubezni.
.... CELA objava se nahaja spodaj pod tem z naslovom:
Bertha Dudde, št. 8646, 16. oktobra 1963
EVANGELIJ LJUBEZNI SE MORA OZNANJEVAT ...

ZA GLOBLJE proučevanje berite še objave spodaj v hrvaščini, ker vseh ne uspem prevajat..Hvala za razumevanje...
Tukaj pa še obljubljena Knjižica št. 15 O PRAZAČETKIH Božjega Stvarjenja, kje smo tudi MI(jaz in ti) bili ustvarjeni v nebesih, koto POPOLNA Božanska bitja, a smo potem odpadli..
Zakaj pa preberi tukaj http://zakajcistaresnica.com/wp-content/uploads/2017/01/Knji%C5%BEica-%C5%A1t.-15-Praza%C4%8Detni-....pdf

VEČ ČISTE RESNICE na http://zakajcistaresnica.com/ in www.sozo-hr.com in www.zastocistaistina.com in http://ljubavseohladila.com/
**************

HRVATSKI

Govori nam Nebeski Oče po Objavi Berthi Dudde

…. Želim vas nadahnuti na to da se sjedinite sa Mnom Samim, jer Ja Sam Ljubav (1 Ivanova 4:8, 16), i svako djelo Ljubavi sjedinjuje vas sa Mnom, svakim djelom Ljubavi vežete Me za sebe, i stoga samo putem djelā Ljubavi možete prisvojiti vašu praiskonsku prirodu, kad ste kao čista Ljubav i savršeni bili isijani iz Mene …. Samo Ljubav postiže ponovnu preobrazbu u to stanje. I to je vaš jedini zemaljski zadatak, da vaše biće opet oblikujete u Ljubav. I stoga vam moram uvijek i uvijek iznova propovijedati Moje Božansko učenje Ljubavi, moram se služiti ustima Mojih slugu na Zemlji, kako bi vam propovijedao Evanđelje, koje od vas traži ispunjavanje Mojih zapovjedi Ljubavi.....
CIJELA Objava je bila objavljena jučer -vidi objavu dolje na mom FB zidu pod naslovom
 Bertha Dudde, br. 8646, 16 Listopada 1963
EVANĐELJE LJUBAVI MORA BITI PROGLAŠAVANO…
ili na linku ovdje http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_8646_evandjelje_ljubavi_proglasavano.html
********

Govori nam Nebeski Oče po Objavi Berthi Dudde
Bertha Dudde, br. 1360, 29 Ožujak 1940

LJUBAV PREMA BLIŽNJEMU...  ZEMALJSKA I DUHOVNA NEVOLJA...

Prakticirati najčišću, najnesebičniju Ljubav za bližnjega, neizrecivo je dragocjeno za razvoj duše. Ova aktivnost njoj već na Zemlji donosi visoki stupanj zrelosti, i duša će kad umre prepoznati blaženi put koji je prevalila. Čovjek uvijek treba biti voljan služiti i davati… on treba uvijek dobro bližnjega pretpostaviti svome vlastitom dobru, najdublji poriv ga treba potaknuti na sva djela koja se odnose na dobro bližnjega. On treba misliti na njegovo tijelo i dušu, biti mu od pomoći u zemaljskoj nevolji, i povrh svega nastojati ukloniti njegovu duhovnu nevolju (siromaštvo). Prakticirati Ljubav u zemaljskom životu je najplemenitiji zadatak čovjeka, i istinsko nasljedovanje Isusa. Jer, ono obuhvaća sve što Bog od njega zahtijeva… Čovjek koji je u Ljubavi aktivan, postat će blag i strpljiv, bit će također miroljubiv i milosrdan, jer ako on ljubi svoje bližnje, njemu su sve ove vrline svojstvene, budući je Ljubav Božanska, i tako također dorađuje biće čovjeka. Ako sada čovjek misli na jadno stanje duše nekog zavedenog čovjeka, to će ga ganuti, i pobuditi njegovu djelatnu pomoć…
CIJELA Objava na linku ovdje
http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_1360_zemaljska_duhovna_nevolja.html

Više ČISTE ISTINE na www.sozo-hr.com i www.zastocistaistina.com i http://ljubavseohladila.com/
****************************
 Surprised  Mad  Razz  Surprised

***********

Govori nam Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde:
Bertha Dudde, št. 8646, 16. oktobra 1963

EVANGELIJ LJUBEZNI SE MORA OZNANJEVAT ...
 
Ko se vam oznanja Evangelij LJUBEZNI, potem vi veste, da Sem Jaz (Oče Jezus) OSEBNO Tisti, po katerega nalogu vam Moji glasniki prinašajo to, kar je izredno pomembno, če želite doseči ZRELOST DUŠE še na Zemlji. Tedaj vas Jaz Osebno naslavljam skozi človeška usta, ker vam želim poudariti pomen izpolnjevanja Mojih ZAPOVEDI LJUBEZNI, želim vas spodbuditi na to, da vaše SAMOLJUBJE spremenite  v NESEBIČNO LJUBEZEN do bližnjega .... Želim vas navdihniti na to, da se ZDRUŽITE(postanete ENO) z Mano Osebno, ker JAZ (Oče JEZUS) Sem LJUBEZEN (1 Jn 4: 8, 16), in VSAKO delo Ljubezni vas ZDRUŽUJE z Menoj, z vsakim dejanje Ljubezni Me vežete za (na) sebe, in zatorej LE z DEJANJI Ljubezni lahko prisvojite vašo prvotno naravo (ZNAČAJ), ko ste kot ČISTA LJUBEZEN in popolni bili IZSEVANI iz Mene .... Samo LJUBEZEN doseže ponovno preobrazbo v to stanje. In TO je vaša EDINA zemeljska NALOGA, da VAŠE bitje spet OBLIKUJETE v (AGAPE) LJUBEZEN. In zato vam moram vedno znova in znova oznanjati Moj božanski NAUK LJUBEZNI, moram uporabljati usta Mojih služabnikov na Zemlji, da bi vam oznanil Evangelij, kateri od vas zahteva izpolnitev Mojih ZAPOVEDI Ljubezni.
Vaše bitje je še preveč izpolnjeno z SAMOLJUBJEM (sebe-ljubeznijo), vsak človek misli preveč SAM(o) na SEBE in NI pozoren na svojega bližnjega, ki v duhovni ali zemeljski stiski potrebuje pomoč..... In človek se ne zaveda dejstva, da je vsak dan PREŽIVET ZAMAN, če  delo LJUBEZNI NI prispevalo k dozorevanju njegove(vaše) DUŠE .... In zatorej se njega mora vedno znova opozarjati na to, Moje glasnike mu moram vedno znova in znova pošiljati, ki ga opozarjajo na to, naj bližnjega sprejme nesebično, da zapostavi svoj lastni Jaz- sebe in vedno izvaja-PRAKTICIRA LJUBEZEN, katera mu EDINA pomaga do popolnosti ....

Vendar prav tako mora sprejeti tudi ustrezno razsvetlitev v skladu z (Čisto) RESNICO o naravi-značaju Mojih ZAPOVEDI LJUBEZNI, vedeti mora o učinkih pravilnega življenja Ljubezni in o hudih posledicah življenja BREZ LJUBEZNI .... Vedno mora v VSEJ RESNICI razložiti razlog za svoj obstoj kot človek, kar  je bila ZAVRNITEV Moje LJUBEZNI in preoblikovanje prvotnega bitja v ne-ljubezen, vedeti mora, kaj to JE Ljubezen .... Da je ona TEMELJ Mojega bitja, da je ona tudi prvotna SNOV vsakega  posameznega ustvarjenega bitja in da je brez Ljubezni vsako bitje lahko imenovano vrhunsko nepopolno, da si popolnosti ni mogoče predstavljati brez Ljubezni .... Da je od Ljubezni odvisna vsa blaženost, vsa svetloba in vsa moč in da  zatorej človek gre preko Zemlje le, da bi svoje bitje (bistvo-značaj) ponovne oblikoval v LJUBEZEN, ČE želi biti večno blažen (srečen).

Zatorej, kjerkoli se vam ljudem OZNANJA Evangelij LJUBEZNI, tam boste slišali MENE (Očeta Jezusa) Osebno, ker Jaz stojim za vsakim tem, ki uči Ljubezen, in on potem govori samo to, kar bi JAZ Osebno govoril, če bi se nahajal med vami in če bi vas poučeval. Ampak še vedno moram uporabiti človeka in da ne bi prisiljeval vere, ker tudi LJUBEZEN zraven zapovedi mora ostati popolnoma svobodna, saj PRISILJENA Ljubezen NI Ljubezen, in jo zatorej ne spremlja blagoslov.

Globoko v (vašem) srcu moram še PRIŽGATI Božansko iskro (duh v vas), katero Sem Jaz postavil v vas, da bi SPLOH bili sposobni za LJUBEZEN( Ljubiti), ker vi ste s svobodno voljo ODSTOPILI od te sposobnosti, ko ste  vso sevanje LJUBEZNI z Moje strani ZAVRNILI .... Vi ste bili brez kakršnekoli LJUBEZNI in vi niti na Zemlji večno ne bi mogli doseči popolnosti, če vam Moja USMILJENA Ljubezen ne bi dostavila ISKRICE (Božji duh v nas), katero morate samo prižgati (prebuditi duha v nas) in katera v vas lahko svetlobo razplamti in razvname v močan ogenj ....

In to je cilj, ki ga vi morate doseči: biti izpolnjeni z močjo Ljubezni in s tem zopet postati Božanska bitja, kakršna ste bili v začetku. Toda na začetku vašega utelešenja nimate nobenega znanja o vašem prvobitnem stanju, o vašem odpadništvu od Mene in o vaši zemeljski nalogi. In zato se vedno znova oznanja- pridiga EVANGELIJ LJUBEZNI in zato se vas skozi usodo vedno znova spodbuja na delovanje v LJUBEZNI. Vaše življenje bo potekalo tako, da boste VI vedno znova lahko vaditi-PRAKTICIRALI NESEBIČNO Ljubezen, in vedno bo LE vaša VOLJA morala biti pripravljena, da izkoristi vsako priložnost, kjer boste lahko AKTIVNI v LJUBEZNI. Ker je od TEGA odvisno od vaše življenje v večnosti. LE DUŠA, ki se oblikuje v LJUBEZEN, lahko prebiva v Božji bližini ....

Samo z Ljubeznijo se  doseže ZDRUŽITEV z Mano, z večno Ljubeznijo, in samo LJUBEZEN vam zopet vrača vse značilnosti in sposobnosti, ki sodijo k popolnosti in katerih ste se nekoč prostovoljno odrekli, ko ste mi odpovedali vašo ljubezen in tako otrdeli v svoji snovi(bistvu) .... Ponovno se morate spremeniti-preobraziti v LJUBEZEN, PONOVNO morate sprejeti vaše prvobitno bitje (snov, bistvo), drugače večno ne morete postati blagoslovljeni. In ker vi to ob  začetku vašega utelešenja ne veste, kot posledice vaše ne-Ljubezni (odsotnosti Ljubezni, neobčutljivosti, trdega srca), katera je tudi odsotnost svetlobe, so vam znova in znova približane Moje zapovedi Ljubezni, od izvrševanja katerih je odvisna vaša blaženost .... Kajti LE skozi LJUBEZEN se ponovno ZDRUŽUJETE z Menoj, in boste zopet popolni, kot ste bili na začetku .... AMEN

VEČ ČISTE RESNICE na http://zakajcistaresnica.com/ in www.sozo-hr.com in www.zastocistaistina.com in http://ljubavseohladila.com/


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek 03. NE morem ali "nočem"...Zapovedi LJUBEZNI kot s 
SI danes že PRE-SODIL svoje življenje, dragi človek-vernik,
ali ŽIVIŠ v Božanskem Redu AGAPE Ljubezni ali ne?
Presojaj SE vsakodnevno, ali so tvoje misli, besede in dejanja v skladu z dvema Božjima Zapovedima, ki nam ji je dal Jezus in ki pravita: LJUBI Stvarnika iz vsega svojega SRCA, iz vse svoje Duše, moči in pameti in druga:  LJUBI bližnjega kakor SAMEGA sebe... Kajti če tega (presojanja) ne boš opravil in se ne boš vrnil v Božanski Red LJUBEZNI sam,....če se ne boš pre-sodil SAM, te bo sodil potem Stvarnik. Pa tudi On te NE bo sodil, Oče Jezus bo LE SEŠTEL tvoja Dela LJUBEZNI in seštel tudi DELA, ki bi jih IZ LJUBEZNI do Stvarnika in iz Ljubezni do sočloveka MORAL opraviti, pa jih NISI, si jih torej OPUSTIL..
DA, greh ni samo, da smo nekaj "narobe" naredili", ampak je greh tudi,..ČE bi nekaj MORALI narediti (izkazati Ljubezen bližnjemu), pa tega NISMO..smo torej OPUSTILI delo Ljubezni..
Le to je naš pravi OKRAS, naše pravo LEPOTIČJE- Dela LJUBEZNI do sočloveka....saj le tako dozoreva naša Duša-iz ne-ljubezni v Ljubezen, le tako se postaja Božji otrok...

SI SI danes že nadel svoj vsakodnevni "Make-up"..? Kaj pomeni za tebe LEPOTA, dragi človek? Je to le tisti zunanji, formalni videz, da NE bi izgledal "grozen"/na,..da zakriješ s pudrom, šminko, nasmehom,.. BRAZGOTINE in BOLEČINE tvoje DUŠE,
 v kateri VLADA nemir, neprespanost, napetost, stres, pohlep, hudobija,...in vse to potem "tolče"-udarja VEN iz tvoje notranjosti-iz tvoje DUŠE (tvoj Duhovni Jaz),..na tvoje telo in duha....In ko to pride do kritične faze, nastopi stanje, ki mu pravimo in ga poznamo kot BOLEZEN.....telesa, Duše, duha..

Edini pravi "Make-up" (ličilo, lepotilo..) je JEZUS "Make-Up",
kajti On deluje TOČNO na pravem mestu in točno ob pravem času.. On deluje od znotraj-iz Duše- navzven...in našo DUŠO krepi, zdravi, čisti, HRANI z LJUBEZNIJO.... In ko je naša Duša tako ZDRAVA, se to stanje zdravja odraža in prenese tudi navzven-na naše TELO.. To je prava in edina UČINKOVITA smer in način,..kako biti in postati "lepši"...sedaj in za večno. Amen!

SEMINAR Čiste RESNICE, tema: AGAPEO (grško LJUBITE),
ZADAR Maj 2017

https://www.youtube.com/watch?v=sGuc0y-skqE video predavanja

AGAPEO (LJUBITE!) 03. NE morem ali "nočem"...Zapovedi LJUBEZNI kot smernice (kot duhovna DIOPTRIJA-nadeni si "očala AGAPE Ljubezni".)

Govori nam nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde:
Bertha Dudde, št. 3411, 19. januarja 1945
 
BOŽANSKE ZAPOVEDI ... SMERNICE ...
 
S pomočjo SMERNIC, katere so DANE človeku skozi Božanske zapovedi, lahko on kadarkoli izvaja DUHOVNI NADZOR nad svojimi mislimi, besedami in dejanji. In to je NUJNO, če želi on nenehno napredovati v svojem razvoju, saj lahko zlahka pade v zmoto, da postane nedejaven, in da zanemari DELO na svoji DUŠI, brž ko verjame, da živi v skladu z Božjo voljo. Potem vedno obstaja nevarnost (duhovnega) ZASTOJA, katero on zelo lahko odvrne, takoj ko na sebi izvaja strogo SAMOKRITIKO in upošteva(preudarja) vsako misel, vsako besedo in vsako dejanje, ALI SO oni dobre in ali ustrezajo Božjim zapovedim, katere zahtevajo LE LJUBEZEN . Kajti Božji nasprotnik (Satan) NE počiva, on poskuša VPLIVATI na DUŠO, na človeško voljo, vse do zadnjega trenutka....
CELO Objavo bom objavil posebej na mojem FB zidu (moj FB profil: Miran Sic ), ker je za tukaj predolga.. V originalu jo imate na linku spodaj...
SEDAJ PA SEM jo OBJAVIL V CCELOTI tudi ČISTO SPODAJ...

VEČ ČISTE RESNICE na http://zakajcistaresnica.com/ in www.sozo-hr.com in www.zastocistaistina.com in http://ljubavseohladila.com/

******************

HRVATSKI

GOVORI NAM Nebeski OČE po objavi Berthi Dudde
Bertha Dudde, br. 3411, 19 Siječanj 1945

BOŽANSKE ZAPOVIJEDI… SMJERNICE…


Pomoću smjernica koje su dane čovjeku kroz Božanske zapovijedi, on također može u svako doba vršiti duhovnu kontrolu nad svojim mislima, riječima i postupcima. A ovo je nužno, želi li on stalno napredovati u svome razvoju, budući on vrlo lako može zapasti u pogrešku da postane besposlen, i da zanemari rad na svojoj duši, čim on vjeruje da živi u skladu sa Božjom voljom. Onda uvijek postoji opasnost od zastoja, koju on vrlo lako može odvratiti, čim na sebi sprovodi strogu samokritiku i polaže račun nad svakom misli, svakom riječi i svakim djelom, da li su oni dobri, odnosno, odgovaraju li Božjim zapovijedima, koje zahtijevaju jedino Ljubav. Jer, Božji protivnik se ne odmara, on nastoji ostvariti utjecaj na dušu, na ljudsku volju, sve do posljednjeg trena. I stoga čovjek nije nikada izvan opasnosti da mu potpadne, ako on nije oprezan, i ne uzima uvijek Božje zapovijedi za nit vodilju njegovog načina života. Samospoznaja je prva, želi li čovjek iz temelja promijeniti svoju dušu, jer on će jedino onda stremiti poboljšanju, promjeni na bolje, ako on u sebi opazi nedostatke. On treba u svoj poniznosti moliti Boga za milost spoznaje sebe samoga, on se treba često postaviti pred ogledalo svoje duše i suprotstaviti svemu nečistome, on se treba vježbati u blagosti, miroljubivosti, strpljivosti i milosrđu, on treba služiti u Ljubavi i ne biti ohola duha, onda će mu također prići i snaga da prepozna svoje pogreške, te da ih ukloni. Jer, čovjek ne može ništa bez Božje potpore, njegova volja i njegova snaga su preslabi, ako oni ne doživljavaju snaženje kroz Božansku Ljubav. Ali, čovjek treba namaknuti volju, da sebe učini dostojnim Božanske Ljubavne snage.
CIJELA Objava je na linku ovdje http://www.akademijavjecnogproljeca.org/dudde_poruke/poruke/bd_3411_bozje_zapovijedi_smjernice.html a objaviču je CIJELU i posebno na mom FB zidu... ISUS te BLAGOSLOVIO obilato.Amen!

Više ČISTE ISTINE na www.sozo-hr.com i www.zastocistaistina.com i http://ljubavseohladila.com/

 Surprised  Very Happy  Mad  Razz  Very Happy  Surprised  Mad  Razz


MOJA SMERNICA Življenja = JEZUS = On, ki je Pot, Resnica in Življenje (Jn 4,16)....PRIORITETA (prednostna naloga) mojega življenja=Oče JEZUS= Nebeško kraljestvo, ki je Kraljestvo LJUBEZNI...Moj CILJ je postati BOŽJI Otrok, postati v DUŠI ENO z Jezusom,..tako kot je On bil in je ENO z Očetom..In to ZDRUŽITEV z Jezusom nam lahko omogoči LE AGAPE (božanska, nesebična, brezpogojna) LJUBEZEN do Stvarnika in do SOČLOVEKA...  Amen....

O SMERNICAH življenja govori tudi Nebeški Oče po Objavi Berthi Dudde:
Bertha Dudde, št. 3411, 19. januarja 1945
 
BOŽANSKE ZAPOVEDI ... (so) SMERNICE ...
 
S pomočjo SMERNIC, katere so dane človeku skozi Božanske ZAPOVEDI ( Ljubi, LJUBI, ,in še enkrat...Ljubi,..), lahko on(ti-jaz) prav tako kadarkoli izvaja DUHOVNI NADZOR nad svojimi mislimi, besedami in dejanji. In to je nujno, če želi on nenehno napredovati v svojem razvoju, saj lahko zlahka pade v zmoto, da postane nedejaven, in da zanemari DELO na svoji DUŠI, brž ko verjame, da živi v skladu z Božjo voljo. Potem vedno obstaja nevarnost zastoja, katero on zelo lahko odvrne, takoj, ko na sebi izvaja strogo samokritiko in upošteva(preudarja) vsako misel, vsako besedo in vsako dejanje, ali so one dobre in ali ustrezajo Božjim zapovedim, katere zahtevajo LE LJUBEZEN. Kajti Božji nasprotnik (Satan) NE počiva, on poskuša VPLIVATI na DUŠO, na človeško voljo, vse do zadnjega trenutka. In zato človek nikoli ni zunaj nevarnosti, da lahko pade, če ni previden, in če vedno ne sprejme Božjih zapovedi za VODILNO nit (za SMERNICO) njegovega NAČINA življenja. Samospoznanje je prvo (najpomembnejše), če človek želi temeljito spremeniti svojo DUŠO, saj bo on le tako STREMEL (si prizadeval) za izboljšanjem, k spremembi na bolje, če on v/na sebi opazi pomanjkljivosti. On mora v vsej PONIŽNOSTI prositi Boga za MILOST SPOZNANJA samega SEBE, on se mora pogosto postaviti pred OGLEDALO svoje DUŠE in se zoperstaviti vsemu nečistemu, on se mora vaditi v nežnosti, umirjenosti, potrpežljivosti in usmiljenju, on mora SLUŽITI v LJUBEZNI in NE biti PONOSNEGA-ošabnega DUHA , potem se mu približala tudi MOČ (Duha), da prepozna svoje napake in da jih odstrani.

Kajti človek NE MORE storiti NIČESAR brez Božje podpore, njegova volja in njegova (človekova) moč sta prešibki, če ne doživita moč okrepitve skozi Božansko LJUBEZEN. Toda človek mora prispevati svojo voljo, da bi sebe naredil dostojnega Božanske Ljubezenske MOČI. In zatorej mora on delati na SEBI in stalno razmišljati o svojih napakah in slabostih, le potem jih on lahko odpravi, saj mu ob dobri volji prihaja tudi MOČ (Božjega svetega Duha), da jih PREMAGA. Božanske zapovedi zahtevajo LE LJUBEZEN in zato je enostavno preveriti, v kolikšni meri razmišljanje, govor in dejanja ustrezajo LJUBEZNI do Boga in do BLIŽNJEGA. In, če se postavi to MERILO, človek izvaja stroge kritike o sebi, on NE bo NEMAREN (brez-srben) pri svojem DELU na DUŠI, on se bo boril in molil, in skozi to tudi prišel v posedovanje usmiljenja, on se bo vedno znova POVEZOVAL z Bogom preko svojih molitev in dozoreval (v LJUBEZNI) v svoji DUŠI. Ker on tedaj ZAVESTNO živi svoje zemeljsko življenje in se skuša oblikovati po Božji volji ... on jemlje za vodilno nit (za SMERNICO) Božje zapovedi, in zato deluje v skladu z Njegovo Besedo ... in on se nikoli več ne bo ustavil v stagnaciji, ampak  bo neprestano šel po poti višjega razvoja , dokler ne doseže cilja ... ZDRUŽITVE z Bogom ..., kar je mogoče doseči LE, če se človek SPREMENI v LJUBEZEN (ker Bog=Ljubezen), če se uskladi z Bitjem VEČNE LJUBEZNI (Oče Jezus), Katero je NADVSE popolno, in se če on zatorej TRUDI biti popoln.   AMEN

VEČ ČISTE RESNICE na http://zakajcistaresnica.com/ in www.sozo-hr.com in www.zastocistaistina.com in http://ljubavseohladila.com/
**********************

HRVATSKI

Bertha Dudde, br. 3411, 19 Siječanj 1945
 
BOŽANSKE ZAPOVIJEDI… SMJERNICE…
 
Pomoću smjernica koje su dane čovjeku kroz Božanske zapovijedi, on također može u svako doba vršiti duhovnu kontrolu nad svojim mislima, riječima i postupcima. A ovo je nužno, želi li on stalno napredovati u svome razvoju, budući on vrlo lako može zapasti u pogrešku da postane besposlen, i da zanemari rad na svojoj duši, čim on vjeruje da živi u skladu sa Božjom voljom. Onda uvijek postoji opasnost od zastoja, koju on vrlo lako može odvratiti, čim na sebi sprovodi strogu samokritiku i polaže račun nad svakom misli, svakom riječi i svakim djelom, da li su oni dobri, odnosno, odgovaraju li Božjim zapovijedima, koje zahtijevaju jedino Ljubav. Jer, Božji protivnik se ne odmara, on nastoji ostvariti utjecaj na dušu, na ljudsku volju, sve do posljednjeg trena. I stoga čovjek nije nikada izvan opasnosti da mu potpadne, ako on nije oprezan, i ne uzima uvijek Božje zapovijedi za nit vodilju njegovog načina života. Samospoznaja je prva, želi li čovjek iz temelja promijeniti svoju dušu, jer on će jedino onda stremiti poboljšanju, promjeni na bolje, ako on u sebi opazi nedostatke. On treba u svoj poniznosti moliti Boga za milost spoznaje sebe samoga, on se treba često postaviti pred ogledalo svoje duše i suprotstaviti svemu nečistome, on se treba vježbati u blagosti, miroljubivosti, strpljivosti i milosrđu, on treba služiti u Ljubavi i ne biti ohola duha, onda će mu također prići i snaga da prepozna svoje pogreške, te da ih ukloni.

Jer, čovjek ne može ništa bez Božje potpore, njegova volja i njegova snaga su preslabi, ako oni ne doživljavaju snaženje kroz Božansku Ljubav. Ali, čovjek treba namaknuti volju, da sebe učini dostojnim Božanske Ljubavne snage. I stoga on treba raditi na sebi, i stalno promišljati o svojim pogreškama i slabostima, jedino onda ih on može ukloniti, budući mu sa dobrom voljom prilazi i snaga da se izbori protiv njih. Božanske zapovijedi zahtijevaju jedino Ljubav, i zato je lako provjeriti u kojoj mjeri razmišljanje, govorenje i djelovanje odgovaraju Ljubavi za Boga i za bližnjega. A, ako se postavi ovo mjerilo, čovjek sprovodi strogu kritiku na sebi, on neće biti nemaran u svome radu na duši, on će se boriti i moliti, i kroz to također doći u posjed milosti, on će se uvijek iznova povezivati s Bogom kroz svoju molitvu, i sazrijeti u svojoj duši. Jer, on tada svjesno živi svoj zemaljski život, nastoji se oblikovati prema Božjoj volji… on uzima za nit vodilju Božje zapovijedi, i stoga postupa prema Njegovoj Riječi... i on više nikada neće zastati u stagnaciji, nego će neprestano ići putem višeg razvoja, dok ne dosegne cilj… sjedinjenje s Bogom… što se može postići jedino ako se čovjek promijeni u Ljubav, ako se uskladi sa Bićem vječne Ljubavi, Koje je nadasve savršeno, i ako on stoga nastoji biti savršen.
 
AMEN

Više ČISTE ISTINE na www.sozo-hr.com i www.zastocistaistina.com i http://ljubavseohladila.com/


 Surprised  Very Happy  Mad  Razz


_________________
Spoznali boste (ČISTO) RESNICO
in (ČISTA) Resnica vas bo osvobodila.
Janez 8,32 http://zakajcistaresnica.com/ in
Zakaj ČISTA RESNICA? ZA tvoje Zveličanje!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 21 od 24
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24  Naslednja
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu