POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Zakaj bodo novi televizorji LG med najboljšimi?
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Zakaj bodo novi televizorji LG med najboljšimi? 
Industrija pametnih televizorjev in televizorjev na splošno je v polnem zagonu. Skoraj vsi ključni proizvajalci kot po tekočem traku predstavljajo nove, izboljšane in sodobne modele televizorjev. To pa končnemu kupci ne olajšuje izbire, saj je skoraj nemogoče opaziti razliko med dobesedno na stotine različnih televizijskih sprejemnikov. Nobenega dvoma pa ni, da bo letošnje leto prinesla veliko zanimivosti v tem segmentu zabavne elektronike, čeprav so že skorajda vsi novi televizorji dobili pametnejše, tanjše, večje in boljše zaslone.

Kot vse kaže pa bo v letu 2018 na področju televizorjev prednjačilo predvsem podjetje LG Electonsics. To je pred kratkim že nakazalo s predstavitvijo največjega zaslona OLED z ločljivostjo 8K. Novost po diagonali namreč meri kar 224-centimetrov oziroma 88-palcev. To je odličen korak naprej z uporabo tehnologije OLED na področju zaslonov, saj je bil doslej največji zaslon OLED s podporo ločljivosti 4K opremljen z matriko s 196-centimetrsko oziroma 77-palčno diagonalo. Največji zaslon OLED podjetja LG pa bo javnosti predstavljen na letošnjem sejmu zabavne elektronike CES 2018.

Drugo novost pa podjetje LG pripravlja za vse kupce njihovih novih pametnih televizorjev, saj bodo prav vsi opremljeni s storitvijo Google Assistant. Tu gre za enega izmed najbolj naprednih digitalnih asistentov na svetu, saj obvlada marsikatero nalogo. Z uporabo glasovnega ukaza lahko namreč z njim poiščete odgovore na enostavna vprašanja (na primer kakšno je vreme) ali opravite zahtevnejša opravila, kot je na primer nakup vstopnic. Googlov digitalni asistent namreč omogoča dvosmerno govorno komunikacijo z uporabnikom, in sicer z namenom, da ugotovi, kaj dejansko uporabnik želi od njega. Zaradi tega je uporabniška izkušnja tu izjemna, televizor pa bo s tem postal še uporabnejši.

Vir: RN


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu