POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Težko pričakovana telefona Galaxy S9 in S9 +
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Težko pričakovana telefona Galaxy S9 in S9 + 
Trenutno se na dolgo in široko razpravlja o prihajajočem Samsungovem telefonu Galaxy S9, ki naj bi bil javnosti predstavljen 25. februarja, ob začetku svetovnega kongresa mobilne telefonije (MWC). Pri nas in v številnih evropskih državah naj bi bilo mogoče telefon kupiti konec marca, za vstopno različico pa bomo po vsej verjetnosti morali odšteti okoli 725 evrov, kar bo vsaj glede strojne opreme relativno ugodno.

Da je telefon Samsung Galaxy S9 dejansko že nared za prodajo zatrjuje znani spletni bloger Evan Blass. Ta je namreč objavil fotografiji obeh različic telefona, ki sta navdušili mnoge, čeprav precej spominjata na predhodnika. Edina večja razlika bo na hrbtni strani, saj bo večji model Galaxy S9 + opremljen z dvema digitalnima fotoaparatoma ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk, medtem ko bo manjši model Galaxy S9 razpolagal zgolj z eno kamero.

Galaxy S9 naj bi sicer razpolagal še s kakovostnim zaslonom s 14,7-centimetrsko (5,77-palčno) diagonalo, večji model Galaxy S9 + pa naj bi za prikazovanje slik ponujal 15,8-centimetrski oziroma 6,22-palčni zaslon. Pri manjšem modelu bo strojna oprema obsegala še štiri gigabajte sistemskega pomnilnika in baterijo s kapaciteto 3.000 miliamper ur. Večji model  se bo lahko pohvalil s kar šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in baterijo zmogljivosti 3.500 miliamper ur.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=XC_2jlwovos


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu