POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Prvi telefon s kar 10 gigabajti pomnilnika
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Prvi telefon s kar 10 gigabajti pomnilnika 
Danes je na trgu prava poplava poceni, a dobrih pametnih telefonov, zasluge za to pa gredo predvsem kitajskim proizvajalcem in znamkam, ki so med uporabniki vse bolj priljubljene. Pogosto pa se celo zgodi, da kitajski proizvajalci ponudijo v prodajo telefone, ki prinesejo na trg velike novosti. To bo nedvomno držalo za telefon Xplay7 podjetja Vivo, saj bo kot prvi doslej opremljen s kar desetimi gigabajti sistemskega pomnilnika, kar je dvakrat več pomnilnika od številnih trenutno vodilnih sorodnih izdelkov.

Potreba po večji količini sistemskega pomnilnika je nedvomno povezana z dejstvom, da so telefoni danes dejansko že miniaturni računalniki z zaslonom na dotik in mobilnim operacijskim sistemom, ki skoraj v ničemer več ne zaostajajo za običajnimi računalniki. Na njih namreč lahko opravljamo delo, ki smo ga še nedavno lahko le z osebnim računalnikom. Zaradi tega bo telefon Xplay7 opremljen še z zmogljivim mobilnim procesorjem Snapdragon 845 in zaslonom, ločljivosti 4K.

Telefon pa bi lahko razpolagal celo z »nevidenim« bralnikom prstnih odtisov, skritim pod zaslonom. Če bo to držalo, bo po vsej verjetnosti opremljen z bralnikom prstnih odtisov Clear ID 9500 podjetja Synaptics, ki naj bi bil dvakrat hitrejši od Applove tehnologije za prepoznavo obraza. Telefon naj bi bil javnosti uradno predstavljen še pred koncem letošnje pomladi, njegova maloprodajna cena pa naj bi bila relativno nizka.

Vir: RN
Video:  https://www.youtube.com/watch?v=G9Pz8OP_QE0


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu