POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ko s telefonom za 1.200 evrov ne morete sprejeti klica ...
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Ko s telefonom za 1.200 evrov ne morete sprejeti klica ... 
Ljubitelji iPhonovse verjetno še spomnite, ko je Applov izvršni direktor Tim Cook lanskega septembra javnosti predstavil iPhone X. Takrat je naznanil, da bo pregrešno dragi iPhone koval pota tehnologije v naslednjem desetletju. Kljub temu, da dvoma v tehnične specifikacije iPhona X ni, je padec povpraševanja po najnovejšem iPhonu morda znak, da bo Apple prisiljen prej ali slej odstopiti od začrtanega cilja.

Padec povpraševanja po pregrešno dragem iPhonu nedvomno povzročajo tudi številne napake, ki jim Applovi programerji niso kos. Najnovejša napaka, ki je razjezila uporabnike pa je povezana z dohodnimi klici. Zaradi programske napake pametni mobilni telefon iPhone X ob prejemu klica zazvoni, na zaslonu pa se ne pojavi »navidezni ključ«, kar v praksi pomeni, da uporabniki klica ne morejo sprejeti. V nekaterih primerih pa pametni mobilni telefon ne zvoni oziroma ne vibrira v prvih desetih sekundah klica.

Na novo napako pametnega mobilnega telefona iPhone X so se odzvali celo pri časopisni hiši Financial Times. Ti so namreč bralcem postavili vprašanje, da kako je mogoče, da telefon, ki je bil deležen številnih nadgradenj in za katerega je na evropskem trgu treba odšteti skoraj 1.200 evrov, ne more niti sprejeti dohodnih klicv. Pri podjetju Apple so se na omenjeno napako odzvali le tako, da bodo omenjene primere raziskali. Po vsej verjetnosti bodo uporabniki pametnega mobilnega telefona iPhone X kmalu deležni popravka, ki bo odpravil omenjeno nevšečnost, ki pa bi se vsaj glede na sloves telefona v prvi vrsti sploh ne bi smela zgoditi.

Vir: RN
Video:  https://www.youtube.com/watch?v=51S1EKaFgMU


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu