POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Google Maps tudi v slovenščini
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Google Maps tudi v slovenščini 
Google je v zadnjem času precej izboljšal navigacijski sistem Google Maps, brez katerega se praktično ne odpravimo več na pot. Ta je med nami prisoten že 14 let in sprva je bil seveda na voljo le v angleškem jeziku. Ker pa danes nanj prisega že več kot 1,25 milijarde uporabnikov, ne preseneča, da ga Googlovi programerji neprestano izboljšujejo.

Čeprav je bil navigacijski sistem Google Maps doslej na voljo le z omejenim naborom svetovnih jezikov, njegova uporaba številnim ni predstavljala posebnih težav. Kljub temu so se pri podjetju Google odločili, da trenutno najboljšemu navigacijskemu sistemu dodajo podporo za kar 39 novih jezikov. Med njimi najdemo številne vzhodnoevropske jezike, skandinavski jezik in jezike nekdanjih držav sovjetske zveze ter še mnogo več. Med njimi na srečo najdemo tudi podporo za slovenski jezik, kar bo nedvomno razveselilo mnoge izmed nas.

Podpora za slovenski jezik za navigacijski sistem Google Maps je že na voljo za vse različice. To pomeni tako za mobilne različice namenjene pametnim mobilnim telefonom in tabličnim računalnikom Android in iOS kot tudi namizni različici, ki je dosegljiva na naslovu https://www.google.com/maps.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=eaup9z2nuhc


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu