POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
YouTube kmalu z možnostjo slike v sliki
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek YouTube kmalu z možnostjo slike v sliki 
Priljubljeni spletni portal YouTube bo kmalu uvedel novo možnost, ki jo bodo najbolj veseli uporabniki namiznih in prenosnih računalnikov. Gre za možnost slika-v-sliki, ki bo zagotovo prišla v poštev tistim, ki med predvajanjem videoposnetkov na YouTubu radi opravljajo še druga opravila. Nova možnost oziroma funkcionalnost bo namreč poskrbela za to, da se bo videoposnetek predvajal v zmanjšanem oknu v spodnjem desnem kotu zaslona in sicer v primeru, ko se bomo odmaknili od glavnega okna, kjer se bo videoposnetek predvajal.

Podobno funkcionalnost so pred časom uvedli na priljubljenem družbenem omrežju Facebook, saj lahko sočasno med gledanjem videoposnetka pregledujemo še drugo vsebino na Facebooku. Dodatni »zaslon« z videoposnetkom bo uporabniku ponujal standardne kontrole, kot so predvajanje, premor, ponovitev predvajanja videa ali premik na naslednji videoposnetek. Nekoliko kasneje  naj bi programerji dodali še nove možnosti.

Funkcionalnost slike-v-sliki je trenutno na voljo le omejeni skupini uporabnikov. Trenutno žal še ni znano, kdaj bo nova možnost na voljo običajnim uporabnikom, obstaja pa bojazen, da jo bodo prejeli zgolj tisti uporabniki, ki uporabljajo plačljivo storitev YouTube Red.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=t_7fajxnGlo


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu