POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Commodore 64 je nazaj!
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Commodore 64 je nazaj! 
Podjetje Commodore je že daljnega leta 1982 na trg poslalo računalnik Commodore 64, ki je dobil naziv najbolje prodajane naprave v zgodovini. Ker ga številni uporabniki še vedno kujejo v zvezde, ga je britansko podjetje Retro Games pred kratkim ponovno ponudilo v prodajo. Seveda v posodobljeni različici z oznako C64 Mini. Ta je precej manjša od izvirnika, na voljo pa je na povezavi thec64.com.

Kompaktna igralna konzola C64 Mini je opremljena z novejšimi tehnologijami, kot sta na primer video izhod HDMI in vmesnik USB. Kljub temu ponuja bogato opremo originalnih iger za Commodore 64. Tu namreč najdemo legendarne igre, kot so AlleyKat, Anarchy, Armalyte: Competition Edition, Avenger, Cyberdyne Warrior, Cybernoid: The Fighting Machine, Cybernoid II: The Revenge, Impossible Mission, Impossible Mission II, Winter Games in druge.

Na igralno konzolo C64 Mini lahko priključimo do dve igralni palici, kakor tudi običajno tipkovnico z vmesnikom USB. Več informacij o zanimivi miniaturni igralni konzoli pa najdete na povezavi thec64.com. Na žalost pa reinkarnacija Commodorja ni najbolj poceni, saj so se spletni trgovci od nje pripravljeni ločiti za okoli 76 evrov.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=GXXCj5kqPcM


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu