POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Bo novi iPhone X mogoče kupiti že za 565 evrov?
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Bo novi iPhone X mogoče kupiti že za 565 evrov? 
Glede na to, da je od razkritja vrhunskega Applovega telefona iPhone X minilo šele nekaj mesecev, se mnogim zdi malo prezgodaj, da se že veliko piše o njegovem nasledniku. Kljub temu pa ima Apple velike težave pri skrivanju podrobnosti o novih modelih pred različnimi viri, predvsem pa pred analitsko hišo KGI Securities. Ta je namreč pred kratkim že razkrila podrobnosti prihajajočih pametnih mobilnih telefonov iPhone X (skupaj naj bi bili trije modeli), sedaj pa so znane tudi njihove maloprodajne cene v Združenih državah Amerike.

Kot je že znano, naj bi Apple v teku letošnjega leta ponudil v prodajo kar tri različice iPhona X, pri čemer naj bi bili dve opremljeni z zasloni OLED s 14,7-centimetrsko (5,8-palčno) in 16,5-centimetrsko (6,5-palčno) diagonalo, ena pa s klasičnim LCD zaslonom s 15,5-centimetrsko oziroma 6,1-palčno diagonalo. Slednji model bo tudi cenovno najbolj dostopen, saj naj bi bilo zanj v Združenih državah Amerike treba odšteti »zgolj«  565 evrov, kar ga bo naredilo zanimivega za marsikaterega uporabnika.

Precej dražja  bosta seveda modela s kakovostnejšimi zasloni OLED. Za nakup modela s 14,7-centimetrskim zaslonom bo treba v Združenih državah Amerike odšteti preračunanih 725 evrov, kar je še vedno manj od obstoječega iPhona X, večji model z zaslonom OLED s 16,5-centimetrsko diagonalo pa naj bi bil vrednoten na  806 evrov.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=F_pCkfSzhvk


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu