POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Prihaja prenovljena konzola Sega Mega Drive!
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Prihaja prenovljena konzola Sega Mega Drive! 
Igralna konzola Sega Mega Drive ali Genesis, kot je bila imenovana v Združenih državah Amerike, je bila pred nekaj desetletji ena izmed najbolj priljubljenih konzol za igranje iger. Ta konzola je bila dejansko odgovor podjetja Sega na igralni konzolo TurboGrafx-16 (PC Engine) in Nintendo DNS, od njene predstavitve leta 1989 pa je trgovcem širom sveta uspelo prodati že 29 milijonov enot. Zato lahko igralno konzolo Sega Mega Drive brez težav označimo kot eno najuspešnejših.

Kmalu pa bomo lahko ponovno uživali v igranju iger za igralno konzolo Sega Mega Drive, saj je podjetje najavilo prihod njene posodobljene različice, ki se bo tržila pod imenom Mega Drive Mini. Ta bo kupcem na voljo v teku letošnjega leta, skupaj z retro igrami, ki jih bo mogoče poganjati na novejši igralni konzoli Nintendo Switch to poletje. Novost bo seveda omogočala poganjanje retro iger na sodobnih televizorjih, pri čemer bodo vse prednaložene na pomnilniku naprave.

Igralna konzola bo sprva naprodaj le na japonskem, seznam prednaloženih iger pa naj bi bil razkrit tik pred pričetkom prodaje novosti. Upajmo, da bomo igralno konzolo Sega Mega Drive Mini deležni tudi na evropskem trgu in da njena maloprodajna cena ne bo previsoka.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=uTw9bQ4BEdc


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu