POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Androidni telefon, ki bo pometel s konkurenco?
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Androidni telefon, ki bo pometel s konkurenco? 
Ljubitelji zmogljivih pametnih mobilnih telefonov Android bodo na svoj račun prišli 16. maja letos, in sicer v okviru konference, ki se bo odvijala v Londonu. Podjetje OnePlus bo namreč v okviru posebne konference predstavilo najzmogljivejši pametni telefon doslej. OnePlus je v zadnjih letih nedvomno postal velik in pomemben igralec na trgu mobilne telefonije, saj njegovi izdelki namreč ponujajo odlično kakovost, dobro zmogljivost in sprejemljivo maloprodajno ceno.

Njihov prihajajoči pametni mobilni telefon OnePlus 6 seveda ne bo nobena izjema, še več, lahko bi celo pošteno zagrenil življenje konkurenčnima podjetjema Apple in Samsung, saj bi jim lahko speljal marsikaterega zahtevnega uporabnika storitev mobilne telefonije. Prva posebnost pametnega mobilnega telefona OnePlus 6 bo zaslon, saj bo imel razmerje stranic 19 proti 9, kar v praksi pomeni nadvse visok in ozek zaslon z diagonalo kar 16-centimetrsko oziroma 6,28-palčno diagonalo. Ločljivost zaslona naj bi znašala kar 2.280 x 1.080 slikovnih točk, kar je po mnenju strokovnjakov povsem dovolj za prikaz kristalno čistih slik. Ostala strojna oprema pa naj bi obsegala še zmogljiv procesor Qualcomm Snapdragon 845, kar šest oziroma celo osem gigabajtov sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik s 64 gigabajti oziroma 128 gigabajti prostora.

Pametni mobilni telefon OnePlus 6 naj bi razpolagal še z dvema digitalnima fotoaparatoma ločljivosti 12 milijonov in pet milijonov slikovnih točk, ločljivost sprednje kamere pa vsaj zaenkrat še ni bila razkrita. Prav tako neznana ostaja maloprodajna cena novosti, čeprav se na spletu govori, da bomo morali za najzmogljivejšo različico po vsej verjetnosti odšteti okoli 600 evrov. Na vgrajenem pomnilniku pa bo seveda nameščen lasten mobilni operacijski sistem Oxygen OS, ki bo pričakovano temeljil na osnovi preizkušenega operacijskega sistema Android 8.1 Oreo.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=2w5B1Ne-fy4


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu