POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ste že videli novi videoposnetek telefona iPhone SE 2?
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Ste že videli novi videoposnetek telefona iPhone SE 2? 
Na spletu se vse bolj govori o novi različici poceni pametnega mobilnega telefona iPhone, ki naj bi ga Apple razkril na letošnji tradicionalni konferenci WWDC (Worldwide Developers Conference). Govorice o novi različici telefona iPhone SE 2 pa je še dodatno »podžgal« nekajsekundni videoposnetek, ki ga je objavil uporabnik spletnega portala YouTube s psevdonimom »Joe Rossignol«. Ta je na voljo spodaj (http://bit.ly/2jg2qL9) in prikazuje obliko nove različice poceni različice pametnega telefona iPhone.

Iz objavljenega videoposnetka je razvidno, da bo pametni mobilni telefon iPhone SE 2 pa vsej verjetnosti imel zadnjo stranico ohišja stekleno, kar pomeni, da bo po vsej verjetnosti opremljen z brezžičnim polnjenjem. Poleg tega naj bi imel še 3,5-milimetrski priključek za klasične žične slušalke. To sicer nekoliko preseneča, saj je podjetje Apple že pred časom napovedalo, da se je temu priključku povsem odpovedalo, saj gre za skoraj 100 let staro tehnologijo, ki ni več primerna za sodobne čase in za napredne tehnološke naprave.

Poleg tega naj bi bil novi iPhone SE opremljen še s tehnologijo prepoznave uporabnikov Face ID, tradicionalnim gumbom »domov« ter zaslonom velikosti 10,2-centimetrov oziroma 4-palcev. Za tekoče delovanje najnovejšega operacijskega sistema iOS pa bo poskrbljeno s procesorjem A10 Fusion. Več o novosti pa bo znanega tekom letošnje Applove konference WWDC, če bo novost s strani podjetja Apple dejansko predstavljen.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=_BH2G0oNyhk


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu