POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Windows 10: Prve težave za posodobitev April 2018 Update
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Windows 10: Prve težave za posodobitev April 2018 Update 
Microsoft je nedavno uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 ponudili v prenos večjo posodobitev April 2018 Update. Novost lahko uporabniki namestijo z ročnim preverjanjem razpoložljivih posodobitev, samodejna posodobitev pa bo izvedena še pred koncem maja. Uporabniki operacijskega sistema Windows 10 so z namestitvijo posodobitve April 2018 Update pridobili številne nove uporabne možnosti, nekateri pa pri njej naleteli tudi na težave.

Največ težav je pestilo uporabnike Googlovega spletnega brskalnika Chrome, saj je ta po izvedeni posodobitvi pričel zmrzovati in so ga morali uporabniki večkrat ponovno zagnati. Težave naj bi občutili tudi uporabniki druge programske opreme, predvsem pa spletnega brskalnika Mozilla Firefox, pisarniškega paketa Microsoft Office in urejevalnika programske kode Visual Studio Code. Omenjene težave so sicer omejene la na manjšo skupino uporabnikov, če pa ste vi med njimi, se lahko vsaj zaenkrat težavo omejite s sočasnim pritiskom na tipke Windows, Ctrl, Shift in B.

Kljub temu razlogov za paniko ni. Pri podjetju Microsoft so namreč že obljubili, da bodo za omenjene težave pripravili ustrezne popravke. Ti bodo skupaj z ostalimi popravki, predvsem skupaj z varnostnimi popravki, na voljo za prenos osmega maja letos.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=BYx8ofnM_hU


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu