POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Bo Sony predstavil PlayStation One Classic?
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Bo Sony predstavil PlayStation One Classic? 
Na svetovnem spletu se govori le še o igralni konzoli Sony PlayStation 5, ki naj bi bila ponujena v prodajo šele v drugi polovici leta 2019 ali celo na začetku leta 2020. Med večjimi novostmi novinca naj bi bila popolna opustitev optičnega diska, kar bi usmerilo uporabnike na digitalne prenose in storitev PlayStation Now "streaming«, kar bi proizvajalcem omogočilo več prostora in večjo zmogljivost procesorja in grafične kartice. Igralna konzola PlayStation 5 naj bi prinesla še novi igralni plošček DualShock ter podporo za navidezno in razširjeno resničnost, ki sta vse bolj priljubljeni.

Ker pa vsi ljubitelji iger niso navdušeni nad načinom igranja sodobnih iger, se ozirajo po igralnih konzolah in igrah, ki so bile priljubljene v 90. letih prejšnjega stoletja. Med njimi je nedvomno bila tudi igralna konzola PlayStation One, ki je luč sveta ugledala konec leta 1994. Zaradi tega pri podjetju Sony resno razmišljajo o tem, da bi ponovno ponudili v prodajo igralno konzolo PlayStation One, in sicer v nekoliko prenovljeni obliki. Novost naj bi bila opremljena s prodajno oznako PlayStation One Classic in naj bi seveda omogočala poganjanje vse iger, ki so bile pripravljene za igralno konzolo PlayStation One, morda celo novejše preko spleta.

Več o igralni konzoli PlayStation One Classic naj bi bilo znanega v prihodnjih nekaj mesecih. Če gre verjeti spletnim govoricam bo novost po vsej verjetnosti naprodaj še pred koncem letošnjega leta.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=3gpBlEmvtos


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu