POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Huawei razvija povsem nov datotečni sistem za androidne tel
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Huawei razvija povsem nov datotečni sistem za androidne tel 
Kitajska družba Huawei je napovedala, da je razvila lasten datotečni sistem imenovan Extendable Read-Only File System (EROFS) za mobilne naprave Android, ki bodo na trg prispele v prihodnjih nekaj letih. Tu gre za zelo zanimiv datotečni sistem, ki je dejansko namenjen samo branju. Uporabniki bodo z njim pridobili boljše oziroma hitrejše delovanje mobilnih naprav Android, večjo varčnost z dragoceno električno energijo in boljše uporabljanje razpoložljivega prostora za shranjevanje podatkov v primerjavi s konkurenčnimi rešitvami.

Inženirji podjetja Huawei novi datotečni sistem za mobilni operacijski sistem Android trenutno preizkušajo v navezi z mobilnih procesorjem Kirin 970, prvi rezultati pa naj bi bili zelo obetavni. Kljub temu bo na novi datotečni sistem v mobilnih napravah podjetja Huawei treba še nekoliko počakati, saj je novost šele v zgodnjih fazah razvoja. Zaradi tega so poznavalci prepričani, da bo treba počakati še vsaj nekaj mesecev ali celo leto dni, preden bo novi datotečni sistem pripravljen za uporabo v komercialnih mobilnih napravah.

Poleg tega še ni povsem jasno, ali bo novi datotečni sistem Extendable Read-Only File System (EROFS) za Android namenjen zgolj napravam podjetja Huawei. Upajmo, da temu ne bo tako in da ga bodo pri podjetju Google v primeru, da se novost obnese, to vgradili kar v programsko kodo novega sistema Android.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=3MUVFkfgLyY


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu