POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Brezplačno igranje retro iger odslej kar na spletu
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Brezplačno igranje retro iger odslej kar na spletu 
Podjetje Commodore je že daljnega leta 1982 na trg poslalo računalnik Commodore 64, ki je dobil naziv najbolje prodajane naprave v zgodovini. Ker ga številni uporabniki še vedno kujejo v zvezde, je spletni portal Internet Archive (https://archive.org/) zanje pripravil zelo zanimivo presenečenje. Ta je namreč za ljubitelje retro iger pripravil bogato selekcijo iger za Commodore 64, ki jih poganja povsem nov emulator, za igranje pa potrebujemo zgolj spletni brskalnik.

Novi spletni emulator spletnega portala Internet Archive temelji na osnovi pogona VICE 3.2, ki je eden najučinkovitejših na tem področju. Med igrami za Commodore 64 pa lahko izbiramo naslove kot so Impossible Mission 1 & 2, Super Cycle, Paradroid, Temple of Apshai trilogy, Winter Games, World Games in Summer Games 2. To pomeni, da bomo zlahka našli igro, ki nam bo povsem pisana na kožo in se bomo lahko brez težav kratkočasili med preživljanjem prostega časa.

Retro igre za igralno konzolo Commodore 64 so na spletni strani Internet Archive dosegljive na povezavi https://archive.org/details/softwarelibrary_c64. Če pa so vam bolj pri srcu retro igre, ki so bile pripravljene za Amstrad GX-4000 in Atari 2600, potem vam priporočamo obisk spletne povezave https://archive.org/details/consolelivingroom.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=DiLjlzDi7_0


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu