POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Messenger z možnostjo brisanja sporočil?
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Messenger z možnostjo brisanja sporočil? 
Programerji neprestano razvijajo in odkrivajo nove stvari, ki bi izboljšale uporabniško izkušnjo njihovih aplikacij. Mednje nedvomno spadajo tudi pogovorne oziroma sporočilne aplikacije, saj nam omogočajo neprestano in neposredno komunikacijo z družinskimi člani, prijatelji in sodelavci. Med temi trenutno vodi spletna klepetalnica Facebook Messenger, saj jo dnevno uporablja na stotine milijonov uporabnikov po svetu.

Priljubljeni Messenger pa bo zaradi "nespametnih" objav kmalu dobil novo možnost, ki bo razveselila mnoge. Nova možnost uporabnikom namreč omogoča, da poslano sporočilo izbrišejo v roku desetih minut, a le v primeru, da ga prejemnik še ni prebral. Trenutno žal še ni znano, kako bo nova možnost delovala v praksi in ali bo prejemnik obveščen, da je bilo sporočilo, ki je bilo prvotno namenjeno njemu, izbrisano s strani pošiljatelja in ali bo to izbrisano tudi iz sporočilnega okna.

Sporočilni sistem Facebook Messenger z novo možnostjo bo uporabnikom na voljo še pred koncem letošnjega leta. Ta bo seveda na voljo za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android in iOS.

Vir: RN


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu