POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Zarebrnice s česnom in rožmarinom
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Zarebrnice s česnom in rožmarinom 
Na maščobi od pečenja prepražimo rožmarin in česen
Sestavine: 4 svinjske zarebrnice, olivno olje, ena vejica rožmarina, 4 stroki česna, 1 dl suhega belega vina, sol.

Stroke česna olupimo, rožmarin osmukamo z vejice in ga nasekljamo. Zarebrnice oplaknemo, osušimo in potolčemo.
V ponvi segrejemo malo olja, dodamo zarebrnice in jih opečemo z obeh strani. Nato jih vzamemo iz ponve in pokrijemo, da ostanejo tople. Na maščobo od pečenja dodamo rožmarin in česen.
Popražimo, prilijemo vino in na šibkem ognju kratko pokuhamo. V omako dodamo meso in kmalu odstavimo.

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
No bomo pokusili ali je to dobro za jest. Razz


_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Ja tudi jaz bom pokusila tole reč nardit.


_________________
Ljubo doma, kdor ga ima!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Zgleda lepo na sliki. Če je ukus dober bom pa zvedo ko bom šeu h koalici na  kosilo;)


_________________
Vse za glasbo in o glasbi
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
To vedno paše. Vsaj zame so prave sestavine. Če pa so prave sestavine je tudi dobro.

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu