POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Pohani sladoled
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Pohani sladoled 
Sem se vedno smejala,ko sem videla v kakšni slaščičarni tole pa sem enkrat rekla ja nič treba probat pa,da vidimo kakšen je in moram povedat,da je ful sitosen sem se ga najedla tako,da dihat nisem mogla in to le dve kepici.
Evo recepta.

Sladoled mora biti zelo zamrznjen naredimo maso kot za palačinke,ter zelo vroče olje.Vzamemo kepico sladoleda namočimo v maso in takoj v vroče olje,da prečvrkne mogoče 30 sekund pa takoj ven.Ponavadi sta dve kepici tega na krožniku in polijemo z sladkim grehom.
Sladokusci probajte ne bo vam žal.


_________________
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
To bi pa bilo zanimivo videt. Mislim da noraš pri pripravi biti zelo hiter, da se vse ne razpaca.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
Ja no saj tak hitro pa se spet ne razpaca ni kake panike. Wink


_________________
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Men ni uspelo tega narest  Crying or Very sad
Ti si to že delala Larisa?


Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Sem delala ja že večkrat.Kako ti ne uspe?


_________________
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Masa za palačinke mi je nekako stekla dol, ni se obdržala na kepici sladoleda.
Tud sama sem že jedla tako pripravljen sladoled, ne vem zakaj mi ni ratalo, kje sem naredila napako ?


Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Si mela mogoče preveč tekočo maso????


_________________
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Ne , naredila sem malo gostejšo maso

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Potem pa nevem ka to meni uspe.


_________________
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Kolk mora bit pa olja?
Sprobavala bom tolk časa da mi bo ratalo  Razz


Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Ja olja tolk da plava nori kot če pohaš meso.


_________________
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Še bom probala  Razz
Sin pravi da bi mogoče dala oblito kepico za nekaj časa v skrinjo da naredi skorjo. Kaj misliš, bi to bila rešitev?  Wink


Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Sad  Punce zakva b trohnale ole pa fentale nekej tko fajnga za med žnable kukr je ajskrim, u čmu je fora kepce pohat, dejta no gmah, tist pacast testo k je z olam vs prefilan je za ževošc gift, a čta čir fasat al kva Wink že tko je dost mastn od šlaga, a zej pa še ole čez, ne me basat ;TT
TULIPAN
Sad  Wink  ;OO  ;TT



Odgovori s citatom
Prispevek  
Maš prav Tulipan  Crying or Very sad
Ne bom te več basala s takimi  Sad


Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Bom pa še jaz proval,vam sporočim kako mi bo uspelo Embarassed


_________________
Brez prepira,
ljubezen splesni.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu