Avtor |
Sporočilo |
Larisa
Pridružen/-a: 17.07. 2009, 14:05
Prispevkov: 153
Kraj: Prlekija
|
Pohani sladoled
Sem se vedno smejala,ko sem videla v kakšni slaščičarni tole pa sem enkrat rekla ja nič treba probat pa,da vidimo kakšen je in moram povedat,da je ful sitosen sem se ga najedla tako,da dihat nisem mogla in to le dve kepici.
Evo recepta.
Sladoled mora biti zelo zamrznjen naredimo maso kot za palačinke,ter zelo vroče olje.Vzamemo kepico sladoleda namočimo v maso in takoj v vroče olje,da prečvrkne mogoče 30 sekund pa takoj ven.Ponavadi sta dve kepici tega na krožniku in polijemo z sladkim grehom.
Sladokusci probajte ne bo vam žal.
_________________
|
17 Jul 2009 16:21 |
|
|
vitez
Pomočnik Admina
Pridružen/-a: 25.07. 2006, 18:54
Prispevkov: 11103
Kraj: Maribor
|
To bi pa bilo zanimivo videt. Mislim da noraš pri pripravi biti zelo hiter, da se vse ne razpaca.
_________________ Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
|
17 Jul 2009 19:49 |
|
|
Larisa
Pridružen/-a: 17.07. 2009, 14:05
Prispevkov: 153
Kraj: Prlekija
|
Ja no saj tak hitro pa se spet ne razpaca ni kake panike.
_________________
|
17 Jul 2009 20:01 |
|
|
branka
Pridružen/-a: 12.02. 2008, 19:53
Prispevkov: 312
|
Men ni uspelo tega narest
Ti si to že delala Larisa?
|
19 Jul 2009 14:24 |
|
|
Larisa
Pridružen/-a: 17.07. 2009, 14:05
Prispevkov: 153
Kraj: Prlekija
|
Sem delala ja že večkrat.Kako ti ne uspe?
_________________
|
19 Jul 2009 19:42 |
|
|
branka
Pridružen/-a: 12.02. 2008, 19:53
Prispevkov: 312
|
Masa za palačinke mi je nekako stekla dol, ni se obdržala na kepici sladoleda.
Tud sama sem že jedla tako pripravljen sladoled, ne vem zakaj mi ni ratalo, kje sem naredila napako ?
|
19 Jul 2009 20:48 |
|
|
Larisa
Pridružen/-a: 17.07. 2009, 14:05
Prispevkov: 153
Kraj: Prlekija
|
Si mela mogoče preveč tekočo maso????
_________________
|
19 Jul 2009 21:35 |
|
|
branka
Pridružen/-a: 12.02. 2008, 19:53
Prispevkov: 312
|
Ne , naredila sem malo gostejšo maso
|
20 Jul 2009 05:57 |
|
|
Larisa
Pridružen/-a: 17.07. 2009, 14:05
Prispevkov: 153
Kraj: Prlekija
|
Potem pa nevem ka to meni uspe.
_________________
|
20 Jul 2009 10:25 |
|
|
branka
Pridružen/-a: 12.02. 2008, 19:53
Prispevkov: 312
|
Kolk mora bit pa olja?
Sprobavala bom tolk časa da mi bo ratalo
|
20 Jul 2009 13:20 |
|
|
Larisa
Pridružen/-a: 17.07. 2009, 14:05
Prispevkov: 153
Kraj: Prlekija
|
Ja olja tolk da plava nori kot če pohaš meso.
_________________
|
20 Jul 2009 19:15 |
|
|
branka
Pridružen/-a: 12.02. 2008, 19:53
Prispevkov: 312
|
Še bom probala
Sin pravi da bi mogoče dala oblito kepico za nekaj časa v skrinjo da naredi skorjo. Kaj misliš, bi to bila rešitev?
|
20 Jul 2009 20:11 |
|
|
TULIPAN
Gost
|
Punce zakva b trohnale ole pa fentale nekej tko fajnga za med žnable kukr je ajskrim, u čmu je fora kepce pohat, dejta no gmah, tist pacast testo k je z olam vs prefilan je za ževošc gift, a čta čir fasat al kva že tko je dost mastn od šlaga, a zej pa še ole čez, ne me basat
TULIPAN
|
20 Jul 2009 22:59 |
|
|
branka
Pridružen/-a: 12.02. 2008, 19:53
Prispevkov: 312
|
Maš prav Tulipan
Ne bom te več basala s takimi
|
21 Jul 2009 06:40 |
|
|
srecko6
Pridružen/-a: 31.12. 2007, 15:37
Prispevkov: 431
Kraj: Štajerska
|
Bom pa še jaz proval,vam sporočim kako mi bo uspelo
_________________ Brez prepira,
ljubezen splesni.
|
21 Jul 2009 14:36 |
|
|
|