POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
DELAL ČUDEŽE, ZDAJ IZGUBIL BITKO Z RAKOM!
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek DELAL ČUDEŽE, ZDAJ IZGUBIL BITKO Z RAKOM! 
V soboto, 7. decembra 2013, je v 73. letu starosti po težki bolezni umrl karizmatični hrvaški pater Zvjezdan Linić. Marca letos so ga zaradi izredno slabega počutja sprejeli v bolnišnico, kjer so mu diagnosticirali možganski tumor. Takoj so začeli s kemoterapijo, ki pa ga ni rešila pred smrtonosno boleznijo.


PRILJUBLJENI PATER, O KATEREM SE JE VELIKO PISALO IN GOVORILO, SAJ NAJ BI BIL ZASLUŽEN ZA KAR NEKAJ ČUDEŽNIH OZDRAVITEV, JE VČERAJ ZA VEDNO ODŠEL.

Pater Linić je bil na Hrvaškem izredno priljubljen, njegovih duhovnih srečanj se je udeležilo več kot 200.000 ljudi, med katerimi so bili tudi taki, ki so pričali o čudežnih ozdravitvah. Ena od njih je bila 37-letna Elizabeta Has Đurašin, ki je imela multiplo sklerozo, med Linićevo pridigo pa je po treh letih bolezni čudežno vstala z invalidskega vozička ter zaplesala.

Priljubljeni pater je v najhujših trenutkih pomagal tudi številnim hrvaškim zvezdnica. Pevka Nina Badrić je z njegovo pomočjo prebolela ločitev od moža, Sanja Doležal pa je njegove seminarje duhovne obnove obiskovala več let, še preden ji je umrl mož, s patrom sta celo skupaj posnela pesem Kad sve utihne.

Zvjezdan Linić je svoje življenje posvetil ljudem. Pomagal jim je po svojih najboljših močeh, zdravil je duše in srca, očitno pa tudi težke fizične bolezni, ki jim uradna medicina ni bila kos. Sebe, žal ni znal čudežno pozdraviti. Ali pa ni hotel ... Pred smrtjo je na FB med drugim namreč zapisal, da že svojo visoko starost razume kot božji čudež in da Jezusa že drži za roko.



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu