POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Neverjetno kdo se spušča na področje mobilne telefonije!
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Neverjetno kdo se spušča na področje mobilne telefonije! 
Ko se odločamo za nakup novega pametnega mobilnega telefona, so strojne specifikacije pogosto tiste, ki nas prepričajo v nakup. Med pomembnejšimi strojnimi specifikacijami izstopajo predvsem velikost zaslona, kapaciteta baterije, zmogljivost procesorja in kapaciteta vgrajenega pomnilnika za shranjevanje podatkov. To se posebej drži v primeru, da bomo pametni mobilni telefon uporabljali pretežno za igranje mobilnih računalniških iger.

Kot vse kaže se bo na to dobičkonosno področje kmalu podalo še podjetje Razer, ki nas sicer že dalj časa razvaja z nadvse zmogljivimi in kakovostnimi igričarskimi komponentami. Tu gre za podjetje vrednosti več milijard evrov, zato imajo vse možnosti, da na tem področju uspejo. Telefoni podjetja Razer bodo seveda namenjeni najzahtevnejšim ljubiteljem računalniških iger, zato bodo tudi opremljeni s strojno opremo, kjer ne bo prostora za kompromise.
Nekateri poznavalci celo špekulirajo, da naj bi podjetje Razer ponudil v prodajo pametne mobilne telefone, ki bodo omogočali celo igranje profesionalnih iger preko računalnišktva v občaku. Tu bo torej šlo za enak model, kot ga ponuja podjetje Valve v okviru oblačne storitve Steam. Več o prvem pametnem mobilnem telefonu podjetja Razer pa naj bi bilo znanega kmalu.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=3mJMEBdVAGg


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu