Prsi nekoliko potolčemo in narežemo na tanke fileje. Rozine namočimo v mlačni vodi, pustimo jih deset minut. Špinačo deset minut kuhamo v malo slani vodi, jo odcedimo in drobno narežemo.
Razgrejemo maslo in olje ter spečemo fileje, da nekoliko porjavijo. Zalijemo z vinom, posolimo in popramo ter na majhnem ognju pustimo deset minut, da se meso lepo zmehča. Potem dodamo špinačo, odcejene rozine in pistacije, premešamo in pustimo še pet minut na zmernem ognju, občasno premešamo. Takoj postrežemo.
_________________ Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Danes je 25 Dec 2024 10:03 | Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu